پاسخ : [گــروه طــراحی هیــهو] » بـنر ، هدر ، لوگو ، پی اس دی ایندکس ، ست اداری ، کارت ویزیت و ...
جسارت نباشه دوست عزیز اما
به لطف نرم افزارها و ابزارهای طراحی این روزها چیزی که زیاد شده طراح خوبه
اما چیزی که هنوز لنگش کمه کسی که بتونه جذابیت رو به بهینه بودن تلفیق کنه
بنرهای شما حجمش اصلا بهینه نیست
اگر 468*60 چنین حجمی داره پس بنرهای 940*140 با چه حجمی میزنید؟!!!
بنر 940*140 با حدود 10 لایه و کیفیت بالا یکی از عزیزان نامدار با 35کیلوبایت بهینه کردند
بنرها اکثرا در سایت های موزیک و دانلود و مجموعا پربازدیدی درج میشه که حتی 1کیلو بایت هم برای بازدید کننده و سرورها فشار به حساب میاد لذا موفع تبلیغات مدیر سایت ها به سفارش دهنده سر این جریان حجم بنر خیلی گیر میدن و تاکید می کنند
پس حتما علاوه بر این که طراح و مبتکر خوبی در طراحی هستید
به فکر بهینه سازی هم باشید
پاسخ : [گــروه طــراحی هیــهو] » بـنر ، هدر ، لوگو ، پی اس دی ایندکس ، ست اداری ، کارت ویزیت و ...
بله دوستان هم قبلا گفته بودن من هم گفتم توی کار بعدی حتما این مورد ، مورد توجه قرار می گیره ممنونم ... (البته اگه توجه می کردین می دیدین ، حجم های بنری مثل فری اسپید از 400 شروع میشه و تا 35 میره پایین ، توجه نکردین دیگه !)
در ضمن طراح ، با کسی که بلده با نرم افزاری مثل فتوشاپ کار کنه خیلی فرق می کنه ، اینم توصیه من برای شما ! ;)
عزيز من يه بنر 120 در 120 ميخوام
قيمت و زمان تحويل رو بگو
حجمشم حتما بايد زير 30 كيلو باشه
درود ،
قیمت پایه » 3000 t
از نظر حجمی مشکلی نیست ، هر چقدر محدود بکنید مشکلی نیست
زمان تحویل هم 3 ساعت هست ، 3 ساعت از زمانی که پیام سفارش رو ببینم ...
ما در خدمتیم ...
4 فایل پیوست
بنر های wpsms »
این سری بنر ها با حجم حداکثر 40 کیلوبایت با انیمیشن و رنگ های ساده طراحی شده ، توقع زیادی نداشته باشین ...!
در ضمن بنده توی انتخاب رنگ ها و انیمیشن ها هیچ دخالتی نداشتم، همه موارد به درخواست مشتری بوده ...
1 فایل پیوست
بنر تدبیر سرور »
بنر تدبیر سرور با حداکثر حجم 30 کیلوبایت برای سایت وبگذر
عذر خواهی ، عذرخواهی و عذرخواهی از همه دوستانی که توی 2 هفته گذشته سفارش ارسال کردن و پاسخ دریافت نکردن !
من 2 هفته مسافرت کاری بودم که خدا رو شکر تموم شد و امروز بالاخره برگشتم و اولین کاری که انجام دادم همین عذرخواهی از دوستان بود ...
با توجه به اینکه تعداد دوستانی که سفارش ارسال کردن زیاده ، نمی تونستم تک تک پیام ببفرستم ، از همینچا اعلام می کنم اگه از دوستان کسی هنوز سفارش خودش رو می خواد تائید کنه ، لطفا دوباره پیام بزنه یا از فرم تماس استفاده کنه
بازهم از دوستان عذر می خوام
4 فایل پیوست
دو عدد بنر در سایز دلخواه شما به رایگان برای دو نفر طراحی میشه (هر نفر یک عدد) !
دلیلش هم اینه که سیستم رو ارتقا دادم ، می خوام نمونه های جدید رو ببینید و تفاوتش رو احساس کنین ! :67:
دو عدد بنر گیف رایگان به دو نفری تعلق میگیره که زودتر از بقیه شرح بنر مورد نظر رو پیام خصوصی کنن و اینجا هم اعلام کنن که پ.خ دادن ...:55:
1 فایل پیوست