برای رفع این مشکل، در هاست میزبانی خود بک ساب دامنه ایجاد نمایید و آن را به آی پی هاست دانلود خود وصل نمایید.
نمایش نسخه قابل چاپ
از هاست اصلی (میزبانی) باید این کار صورت گیرد.
ممنون
توی سی پنل هاست اصلی نه دانلود قسمت Advanced DNS Zone Editor وجود نداره و فقط simple DNS Zone Editor هست.
این گزینه advanced توی هاست دانلود هستش درسته؟؟؟؟
- - - Updated - - -
لطف کنین راهنمایی رو
- - - Updated - - -
لطف کنین راهنمایی رو
- - - Updated - - -
سلام به بچه ها
من برای سایت موزیکم هاست دانلود گرفتم.
فایل صوتی رو آپ میکنم.
تو هاست روی فایل دابل کلیک میکنم و برنامه دانلودم(orbit) پنجره ای رو برا دانلود باز میکنه توی اون پنجره آدرس فایلم هست و اون رو کپی میکنم برای قرار دادن تو سایت.
مشکل اینه که وقتی تو سایت روی دانلود موزیک که مربوط به همون لینک بالا میشه ، کلیک میکنم دانلود نمیشه و به صفحه ورود سی پنل هاست میره و بعد از وارد کردن یوزر پس دانلود میشه....
مشکل از کجاست بنظرتون؟؟؟؟
سلام.
Advanced DNS Zone Editor اين گزينه رو معمولا ميبندن چون كاربر به قوله دوستان خودش ميتونه آي پي اختصاصي و اينا ست كنه ولي بعضي جا ها هم باز ميزارنش
ممنونم
ظاهرا دو هاست من به هم متصل اند اما توی آدرس بار هنوزم شماره آی پی نوشته شده
ولی این آدرس سایت و آهنگ آپ شده تو هاست دانلود هست(http://dl.hiphopheir.com/Roham-Midooni.mp3) که درست کار میکنه. دو هاست متصل اند درسته؟؟؟؟؟
یه مسئله دیگه اینکه میشه کاری کرد که بعد از کلیک رو ( دانلود) که در سایت هست و همین آدرس بهش مربوط میشه لینک مستقیم دانلود رو به کاربر بده و مثل الان وارد موزیک پلیر نشه؟؟؟؟؟
خیلی ممنون
- - - Updated - - -
ممنون
توی سایت موزیکم وقتی دانلود موزیک رو کلیک میکنم ، اگه *****شکن فعال باشه لود میشه اگه نه ارور 404 رو میده
بنظرتون دلیلش چیه که فقط با ***** شکن ار میکنه؟