پاسخ : برداشته شدن حداقل 100 پست براي بخش فروش؟
نقل قول:
من دوس دارم این قانون برگرده چون مدیریت راحت تر بودش!
امیر جونم دوست دارم :x
نبینم راحت نباشی ... :دی ، دستور بده ، من خودم برات انجمن رو حذف کنم :دی
نقل قول:
چه این قانون باشه چه نباشه بازم بی نظمی هستش، کاری هم نمیشه کرد، من خودم رو مثال میزنم یه تاپیک پاک میکنم 10 تا پیام خصوصی واسم میاد! سر همین مسیج پروفایل + پیام خصوصی کلا غیرفعال کردم
هر وقت تاپیک یا موضوع من رو پاک کردی به دلایل س.یا.سی ، من فقط تشکر کردم .
امیر خیلی میخوامت :دی ، عاشق این ً ٍ ٌ گزاشتنتم :دی
ارادمتند .
سلام
چه صد پست چه صفر پست هیچ کدوم ملاک خوبی نیستند
نظر بنده :
تمام فروشنده ها اعم از فرونشده های قدیمی و جدیدی همگی دسترسی به بخش فروششون قطع بشه
مدیران یه تاپیک ایجاد کنند به نام درخواست اعتبار فروشندگی
کسانی که میخواهند به کار فروش خود ادامه بدند درخواست دسترسی بدن
مدیران و افراد قدیمی اعتبار شخص ، تخصص و امکانات فروشنده رو در جلسه ی خودشون مورد سنجش قرار بدن
بعد بهش رای بدن
اگه اکثریت مدیریت موافق به فروشندگی شخص بودن دسترسی بخش فروش به فرد داده بشه
این طرح تا یکی دو هفته اول برای مدیران به دلیل بررسی خسته کننده هست اما بعد از تایید افراد خیالشون راحته که این فروشنده ها رو خودشون تایید کردن
افراد فروشنده هم یک دور قانون این انجمن رو با خودکار مشق کنن تا بدونن قانون اینجا چیه و تحویل مدیریت بدن
از اونجایی که این انجمن به صورت تخصصی روی بحث هاستینگ کار می کنه و اکثر افرادی که به اینجا مراجعه می کنند یا خدمات ارایه مدین یا خدمات می گیرند. یعنی بخش بزرگی از انجمن رو بحث فروش و مالیش تشکیل می ده.
به نظر من بهتره محدودتی 100 پست سرجاش بمونه و برای جلوگیری از اسپم یه هزینه ای رو هم از کاربر بگیرن واسه دادن اجازه تاپیک فروش. مثلا 100 هزار تومن از یوزری که می خواد تو انجمن تاپیک فروش بزنه بگیرند. اینجوری بچه هایی که با پول تو جیبیشون می خوان تجارت کنند و از اول مهر برن مدرسه هیچ وقت نمیان پول بدن و اسپم هم نمی زنند. عوضش فورشنده معتبر این هزینه رو پرداخت می کنه. این هم واسه وب هاستینگ تاک یه درآمد خوبی هست و هم به نفع فروشنده است.
اگر من بدونم همکارم کیه و یه بچه مدرسه ای نیست که بازارو خراب کنه می تونم هم جو رقابتی رو باهاش حفظ کنم و هم سر قیمت به توافق برسیم که مثل الان نشه که سرور مجازی رو به قیمت اکانت وی پی ان میفروشند!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
TARIMEHR
سلام
چه صد پست چه صفر پست هیچ کدوم ملاک خوبی نیستند
نظر بنده :
تمام فروشنده ها اعم از فرونشده های قدیمی و جدیدی همگی دسترسی به بخش فروششون قطع بشه
مدیران یه تاپیک ایجاد کنند به نام درخواست اعتبار فروشندگی
کسانی که میخواهند به کار فروش خود ادامه بدند درخواست دسترسی بدن
مدیران و افراد قدیمی اعتبار شخص ، تخصص و امکانات فروشنده رو در جلسه ی خودشون مورد سنجش قرار بدن
بعد بهش رای بدن
اگه اکثریت مدیریت موافق به فروشندگی شخص بودن دسترسی بخش فروش به فرد داده بشه
این طرح تا یکی دو هفته اول برای مدیران به دلیل بررسی خسته کننده هست اما بعد از تایید افراد خیالشون راحته که این فروشنده ها رو خودشون تایید کردن
افراد فروشنده هم یک دور قانون این انجمن رو با خودکار مشق کنن تا بدونن قانون اینجا چیه و تحویل مدیریت بدن
چیزی که شما می گید واسه مدیریت و سایت مسئولیت ایجاد می کنه. فردا اگه یکی با فروشنده مشکل پیدا کرد پای سایت رو هم وسط می کشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
p30speed
این روش عالیه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
astro.alireza
از اونجایی که این انجمن به صورت تخصصی روی بحث هاستینگ کار می کنه و اکثر افرادی که به اینجا مراجعه می کنند یا خدمات ارایه مدین یا خدمات می گیرند. یعنی بخش بزرگی از انجمن رو بحث فروش و مالیش تشکیل می ده.
به نظر من بهتره محدودتی 100 پست سرجاش بمونه و برای جلوگیری از اسپم یه هزینه ای رو هم از کاربر بگیرن واسه دادن اجازه تاپیک فروش. مثلا 100 هزار تومن از یوزری که می خواد تو انجمن تاپیک فروش بزنه بگیرند. اینجوری بچه هایی که با پول تو جیبیشون می خوان تجارت کنند و از اول مهر برن مدرسه هیچ وقت نمیان پول بدن و اسپم هم نمی زنند. عوضش فورشنده معتبر این هزینه رو پرداخت می کنه. این هم واسه وب هاستینگ تاک یه درآمد خوبی هست و هم به نفع فروشنده است.
اگر من بدونم همکارم کیه و یه بچه مدرسه ای نیست که بازارو خراب کنه می تونم هم جو رقابتی رو باهاش حفظ کنم و هم سر قیمت به توافق برسیم که مثل الان نشه که سرور مجازی رو به قیمت اکانت وی پی ان میفروشند!
دوستانی هم داریم که چندین سرور هزینه کردن و گرفتند و مثل همین بچه های تابستونی نیستن که اول مهر شروع بشه برن
اما خب سرورهایی که خریدن هم به امید این اومدن اینجا که پولشون را از فروش در بیارن
بخوان اینجا هم 100 تومن بدن که دیگه هیچی.
به خودتون فقط نگاه نکنید عزیز شاید ماو شما مثلا بیایم پرداخت کنیم اما خیلی ها نمیتونن شایدم کارشون و تخصصشون در حد ما باشه و یا بهتر و فقط مشکل مایشون جوریه که سرور را به زور جور میکنن و تمدید میکنن تا وقتی مشتری هاشون زیاد بشه راحت بشن.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
RoobinaServer
دوستانی هم داریم که چندین سرور هزینه کردن و گرفتند و مثل همین بچه های تابستونی نیستن که اول مهر شروع بشه برن
اما خب سرورهایی که خریدن هم به امید این اومدن اینجا که پولشون را از فروش در بیارن
بخوان اینجا هم 100 تومن بدن که دیگه هیچی.
به خودتون فقط نگاه نکنید عزیز شاید ماو شما مثلا بیایم پرداخت کنیم اما خیلی ها نمیتونن شایدم کارشون و تخصصشون در حد ما باشه و یا بهتر و فقط مشکل مایشون جوریه که سرور را به زور جور میکنن و تمدید میکنن تا وقتی مشتری هاشون زیاد بشه راحت بشن.
روبینا جان مشکل همینه دیگه! این تفکر شما کاملا اشتباهه. کسی که میاد تو این کار باید حداقل به اندازه 3 ماه هزینه سرورهاش سرمایه دم دستش باشه که اگر اتفاقی افتاد بتونه جلوش رو بگیره. این حرف شما منو یاد یوزری به نام دکتر سعید انداخت که اومد سرور ارزون داد بعد سر ماه چندتا از مشتریاش تمدید نکردند. چون ایشون پولی نداشت نتونست سرور رو تمدید کنه و دیتاسنتر سرور ایشون رو بست و کلی آدم اطلاعاتشون تو خطر افتاد. تا اینکه یکی از همکاران اومد و سرور ایشون رو پرداخت کرد و مشتریاش رو هم برداشت تا کسی اطلاعاتتش حذف نشه. خلاصه فضای انجمن رو به هم ریخته بود.
خود من به دلیل مشکلاتی که توی پرداخت با پیپال ایجاد شد هزینه 3 تا سرورم توی پی پال بلاک شد و مجبور شدم از اول هزینه رو واریز کنم! کسی که توانایی تحمل چنین ریسکهایی رو نداره نباید وارد این بازار بشه و ملت رو به بازی بگیره
این 100 پست باشه بهتر هست با این که شاید خودم هم 4 روز دیگه مشکل بخورم اما خیلی خوب هست هر کسی روزی 1 یوزر نمی سازه و هر قیمتی برازه واسه فروش.
اگر مدیران بخوان کمی دقیق تر باشه و کسی کمی زمان بزاره مدارک و احراز هویت هم باشه که چه بهتر.
هر چه سخت گیرانه تر سرویس دهندگان معتبر تری اقدام به فروش می کنند.
بنظر من هم سیستم قبلی خوب بود و همه هم عدات کرده بودند بهش و ضما تازه وارد ها مجبور بودند 100 پست بدهند! حالا شاید 50 تا اسپم می داداند اما 50 تا هم می رفتند مقاله و آموزش کپی می کردند در اینجا....
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
astro.alireza
روبینا جان مشکل همینه دیگه! این تفکر شما کاملا اشتباهه. کسی که میاد تو این کار باید حداقل به اندازه 3 ماه هزینه سرورهاش سرمایه دم دستش باشه که اگر اتفاقی افتاد بتونه جلوش رو بگیره. این حرف شما منو یاد یوزری به نام دکتر سعید انداخت که اومد سرور ارزون داد بعد سر ماه چندتا از مشتریاش تمدید نکردند. چون ایشون پولی نداشت نتونست سرور رو تمدید کنه و دیتاسنتر سرور ایشون رو بست و کلی آدم اطلاعاتشون تو خطر افتاد. تا اینکه یکی از همکاران اومد و سرور ایشون رو پرداخت کرد و مشتریاش رو هم برداشت تا کسی اطلاعاتتش حذف نشه. خلاصه فضای انجمن رو به هم ریخته بود.
خود من به دلیل مشکلاتی که توی پرداخت با پیپال ایجاد شد هزینه 3 تا سرورم توی پی پال بلاک شد و مجبور شدم از اول هزینه رو واریز کنم! کسی که توانایی تحمل چنین ریسکهایی رو نداره نباید وارد این بازار بشه و ملت رو به بازی بگیره
از این نظر تایید میکنم حرفتون رو که باید بتونه چنین ریسک هایی بکنه
ولی فکر کنم بد متوجه شدید منظورم من اینه که کسیک ه وارز این کار شده تواناییش رو نداره برای کارش هزینه تبلیغات بده که اومده تو انجمن دیگه
الان مثلا خود ما توانایی داریم سرور هامون را تا 4 ماه بعد هم تمدید کنیم حتی میخوایم خودمون رو جمع و جور کنیم جوری که یک ساله بتونیم پشتیبانی مالی کنیم سرورهامون رو درصورت نداشتن هیچ مشتری
ولی قبول نداریم بیایم 100 تومن بدیم اینجا 100 تومن بدیم اونجا و ... رو چه حسابی آخه
همین 100 تومن شاید با جرات بگم سود 3 تا 4 تا مشتری هست که صبح تا شب درگیرشون هستیم و داریم پشتیبانیشون میکنیم و اون مشتریان هم از انجمن نیستن از دوستان و شرکت ها هستن.
تو انجمن ما مشکل دیگه دارم که این طرح رو نمیگذاره اجرا بشه تا وقتی سرور 1 گیگ هست 5 تومن یا 8 تومن
نمیشه این طرح را راه اندازی کرد چون درامد چندانی نداره و همه ایرانی ها (غیر حرفه ای ها) جذب همان سرورها میشن - حرفه ای ها هم که نمیان اینجا خیلی کم هستن که بیان و دنبال سرورهای ما باشن با هزینه بالا
مشکل یکی دو تا نیست یه طرح بخواد بیاد مشکل دیگه نمیگذاره - اول باید درامد زیاد باشه از طریق تبلیغ در تاپیک ها در اینجا تا بشه هزینه کرد خب.
امیدوارم فهمیده باشی حرف من رو