پاسخ : پرداخت حواله ای برای دامنه دات آی آر
الان توی دامنه های من و توی قسمت وضعیت نوشته" "(در انتظار تایید توسط واحد ثبت, پرداخت شده) "
توی قسمت انتقضا هم نوشته: "2012-06-12"
بالاخره تکلیف این دامن چیه؟ به اسم من ثبت شده یا بعد از تاریخ 2012-06-12 اعتبار این درخواست تموم می شه؟
معمولا چقدر طول می کشه که دامنه تایید بشه؟
ثبت شده و تمام شده.... خیالت راحت...
الان این دامنه توی پنل به اسم خودم ثبت شده.
چند مسئله وجود داره:
1- وضعیت انتقال بسته شده (امکان ایجاد درخواست برای انتقال وجود ندارد)
اگر من بخوام دامنه رو به کسی دیگه انتقال بدم باید چیکار کنم؟
2- الان صاحب امتیاز خودم هستم و همه رابط ها رو روی خودم تنظیم کردم. این کار مشکلی پیش نمی یاره؟
3- توی پنل DNS این دامین ns1.yourdomain.com هست. باید بجای yourdomain.com اسم و پسوند دامنه خودم رو قرار بدم یا به همین صورت نگه دارم؟
4- اون ایمیلی که در ابتدا برام اومد و گفت این دامنه توسط شخص دیگیری رزرو شده و امکان ثبت وجود ندارد، برای همه ارسال می شه یا واقعا کسی قصد داشته این دامین رو بخره؟ ممکنه بعدا پیشنهاد خرید این دامین رو برام ارسال کنن؟
1- همه دامنه ها اول قفل هستند، از پنل می تونید باز کنید
2- خیر
3- تنظیمات ns ها را از هاست خود بپرسید و تنظیم کنید
4- آن ایمیل در اصل گفته که نماینده از طرف شما این دامنه را ثبت کرده و برای اطلاع بوده.
من نمی خوام آدرس خونم توی خروجی ویز نمایش داده بشه.
اگه یه آدرس الکی وارد کنم، مشکلی پیش می یاد؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
host-host
من نمی خوام آدرس خونم توی خروجی ویز نمایش داده بشه.
اگه یه آدرس الکی وارد کنم، مشکلی پیش می یاد؟
اگر ایرنیک گیر نده مشکلی نداره . ولی کد ملی و اطلاعات فردی حتما باید درست باشه در غیر اینصورت در یک زمان به مشکل اساسی بر میخورید
نام و نام خانوادگی به همران کد ملی و آدرس و ... رو کاملا درست وارد کردم و اطلاعات دامنه توسظ ایرانیک تایید شد.
الان دیگه نمی شه نام، نام خانوادگی و کد ملی رو تغییر داد اما می شه اطلاعات آدرس رو عوض کرد.
می خوام بدونم چنین کاری درست هست و مشکلی پیش میاره یا نه؟
خیر مشکلی پیش نمیاره اما فکر نکنید می تونید کسی رو دور بزنید چون اگر مشکلی داشته باشید و شکایتی از شما بشه دستگاه قضایی از ایرنیک شماره ملی شما را خواهد گرفت و احتمالا آدرس های قبلی شما را... اما برای نمایش در Whois می تونید تغییر بدهید و مشکلی نیست
نقل قول:
خیر مشکلی پیش نمیاره اما فکر نکنید می تونید کسی رو دور بزنید چون اگر مشکلی داشته باشید و شکایتی از شما بشه دستگاه قضایی از ایرنیک شماره ملی شما را خواهد گرفت و احتمالا آدرس های قبلی شما را... اما برای نمایش در Whois می تونید تغییر بدهید و مشکلی نیست
وقتی شماره ملی رو دارن، یعنی همه اطلاعات رو می تونن پیدا کنن !
مشکل من جلوگیری از نمایش داده شدن اطلاعات شخصی توی خروجی ویز هست !
اینطوری همه می تونن به این اطلاعات شخصی دسترسی پیدا کنن.
اصلا چرا این اطلاعات رو توی خروجی نمایش می دن؟
نقل قول:
به شدت توصیه میکنم از آدرس و شماره تلفن فیک (الکی) استفاده نکن چون در آینده حتما برای کوچکترین تغییر و یا برای انتقال و یا فروش به مشکل بر میخوری
شماره تلفن خودم رو می ذارم ولی آدرس رو تغییر می دم. فکر نکنم کسی بخواد این دامنه رو بخره !
تنها مشکلی که ممکنه پیش بیاد اینه که از طرف ایرانیک بخوان آدرسم رو داشته باشن.
معمولا ایرانیک به چه دلیل به آدرس صاحبان دامین نیاز پیدا می کنه؟