ما قصد کمک داشتیم قصد ضایع کردن نبوده اینو مطما باشید !
نمایش نسخه قابل چاپ
ما قصد کمک داشتیم قصد ضایع کردن نبوده اینو مطما باشید !
دادا چرا وقتی کمک لازمه کسی نمیاد کمک و اگه بیاد پولی کمک میکنه
ممنون اگه دوباره کمکی لازم شد ازتون کمک میخوام
اگه شما هم کمکی خواستین در خدمتم
معذرت حال نداشتم اعصبی بودم تعنه زدم
کلا معذرت میخوام
یعنی غیر ممکنه که شما یا من بیایی از اول براش استایل تعریف کنی و شروع به کد نویسی کنی ! الگویی که مبنا کارت قرار میدی مهمه
این روز ها به لطف افزونه Fire Bug و امثالهم میشه هر کاری انجام داد و به اسم خود ثبت کرد در ضمن عوض کردن چند تا کد و افزودن یه سری جی کوئری و........ توی قالب گمان نکنم افتخار زیادی باشه ! 8-|
به دلیل این پست از فردا شروع به انتشار قالب های WHMCS یا HTML موجود در نت میکنم
و دوستان به هیچ عنوان قالب فارسی نمیزارم !
چون ما که از کپی رایت کردن قالب حرف میزنیم و طرفدار پرو پا قرصش هستیم بهتر هست اول WHMCS خودمون رو قانونی لایسنس کنیم نه به صورت نال شده ازش استفاده کنیم و دم از کپی رایت قالب بزنیم
حالا اگه یه قالب فارسی بزارم اینجا جنجال میشه که یا شرکت X طراحی کرده یا Y
با تشکر
و عرضم به حضور شما لورد عزیز 93 تا خطای ساده 23 تا خطای وارز و خنده دار تو صفخه ی قالبتونه
خط 13 ستون 79
"http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.5.1/jquery.min.js"></script>
خط 38 ستون 51
<script src="wp-content/themes/mo8/js/lightbox.js"></script>
خط 76ستون 385
…سب وب سایت های هاستینگ میباشد . </p><P>هزینه ی این قالب بسیار کم و مناسب میباش
به تگ پی نگاه کن چوب دستیشو یادت رفته
خط 1097ستون134
…mehrshadonline.com/about/terms/">Terms</a>  <a href="#">Privacy Policy</a>
بقیه اش رو بهم ایمیل خصوصی بزن یاد بدم درستش کنی
قصدم اگه ضایع کردن بود اون روز این کارو میکردم ولی من بحث و تموم کردم امروز دیدم واقعا جریان جیم بدی داره اینا رو نوشتم ولی منظوری نداشتم
دوستان عزیز از کار بنده اگه خطایی گرفته شد پشت دستمو میزنم زمین 3 تا خطای کوچیکه که لینک ندادم واسش و نبستمش که پاندای گوگل صفحه ی بی محتوا ثبت نکنه و سئوم پایین نره
من واسه یاد گرفتم خیلی مشتاقم ولی وقتی میبینم که یه دوستی خودش بیش از 100 تا خطا داره و میخواد بهم آموزش بده ناراحت میشم اگه مایل بودیم هر 100 تا خطاشو تو تایپیک بزارم و روش اصلاحشو هم بذارم اصلاح بشه
ممنونم از همه ی شما
این تایپیک برای بالا رفتن دانش کد نویسی جمع بود و هیچ هدفی در بر نداره و همه ی این دوستان اساتید بزرگ هستن من جسارتی نکردم و فقط خواستم که یادآور این باشم که آیینه هم محتاج خاکستر میشه به داشته های خودمان هر چقدر ببالیم به همان اندازه کمی داریم
هیشکس کامل نیست;)
در خدمت هستیم : گروه طراحی و توسعه سیبا وب
دوست عزیز شما قالب سایت به صورت فایل لایه باز هم طراحی میکنید ؟
چند تا نمونه کار پ خ کنید