پاسخ : درخواست vps سالیانه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
RoobinaServer
سلام
مگر ما سرور سالانه خرید داریم که سالانه برای شما فاکتور بخوره و پرداخت کنید
اومدیم فردا یورو یا دلار دوبرابر شد
این میشه ضرر فروشنده سرور
به نظر من آفر
taghi.karimi
و
j4b3r
که 300 و 350 تومان گفتن بهتره حداقل ضرری نمیکنن یا اگر میکنن کمتره و میتونن تا آخرین روز میزبانتون باشن
منی که به شما بدم سالانه 100 تومن بعد یوهو یک ماه ببینم ماهی 100 شده برای من به شما میگم دیگه نمیتونیم به شما سرویس بدیم یا اگر طبق قوانین باشیم و به شما فروختیم تا یک سال باید ضرر ببینیم برای همین این کارو رو نمیکنیم.به فکر خودتون فقط نباشید به فکر فروشنده بیچارم که یکی مثل شماست باشید.پیشنهاد من
taghi.karimi و یا
j4b3r هست که آفر دادن
در کل بهتره ماهانه خرید کنید شاید راضی نباشید از سرویس
یا حق
درود
همانطور كه robina server عزيز گفتن ما به اكثر مشتريان پيشنهاد 1 يا 3 ماهه را ميدهيم در صورت رضايت كامل ميتوانند تمديد بلند مدت نمايند.
البته با توجه به قوانين كه وضع كرديم در صورتي كه مواردي چون ارز و هزينه سرور از حد معقولي بگذرد تمام سرويس هاي مربوطه شامل اين تغيير خواهند شد كه فكر ميكنم عاقلانه ترين كار ممكن باشد.
با تشكر
مایا هاست
ازائه خدمات سرور مجازی
20 % تخفیف سالیانه
درخدمتیم
سلام وقت بخیر
با مشخصات در خواستی در خدمتم در صورت تمایل به هم کاری تماس بگرید و و انتظاراتی را که از ما دارید با گفت گوی انلاین و نحوه شرایط اعلام کنید با تشکر
id :r.koohi
09178903562
دوست عزیز چون پکیج سالیانه میباشد قیمتی نگذاشتم
سلام
مشخصات :
رم : یک گیگا بایت
هارد : 40 گیگابایت
پورت : یک گیگا بیت
سی پی یو : 2.8 2 هسته
هزینه ماهانه : 25 هزار تومان
سالانه : 250 هزار تومان
آدرس سایت و تلفن بنده در امضا هست
موفق باشید
سلام از آمریکا با پورت 1گیگ اختصاصی سالانه 200000 تومان
ارفرانسه سالانه با پورت 1گیگ شیر 189000 تومان
برای خرید و آیپی تست از طریق پشتیبانی در تماس باشید
وی پی اس فارس - پشتیبانی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
taghi.karimi
درود
همانطور كه robina server عزيز گفتن ما به اكثر مشتريان پيشنهاد 1 يا 3 ماهه را ميدهيم در صورت رضايت كامل ميتوانند تمديد بلند مدت نمايند.
البته با توجه به قوانين كه وضع كرديم در صورتي كه مواردي چون ارز و هزينه سرور از حد معقولي بگذرد تمام سرويس هاي مربوطه شامل اين تغيير خواهند شد كه فكر ميكنم عاقلانه ترين كار ممكن باشد.
با تشكر
پس فک کنم اگه خودم برم مستقیم از سرویس دهنده های خارجی خرید کنم بهتره!!
خیلیاشون هستن که پلن 1 ساله دارن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
r_22009
پس فک کنم اگه خودم برم مستقیم از سرویس دهنده های خارجی خرید کنم بهتره!!
خیلیاشون هستن که پلن 1 ساله دارن
دوست عزیز
شما اینجا درخواست دادید. این هم فروم فروش ایرانی ها هست. در مورد داخل ایران هم صحبت دوستان کاملا به جاست. با این وضعیت نرخ دلار و نوسان ها، من هم که به شما 350.000 قیمت دادم با ترس و واهمه این کار رو کردم. در هر صورت شما داری هزینه می کنی و توقع داری. ولی وضعیت ما رو هم درک کنید./:)
پیشنهادی که دوستان دادن در مورد خرید ماهانه، بهترین پیشنهاده.
موفق باشید.
شما درست میگید اما من امکان پرداخت ماهیانه برام وجود نداره، نهایتا ممکنه 6 ماهه بتونم پرداخت کنم
سلام
دوستانی که افر نمیدهند و مشکل دارند یه سوال مطرحه:
فرق این قضیه با هاستینگ چیه که اونو نه تنها سالیانه قیمت میدهند بلکه تشویق می کنند دو یا سه ساله خریداری کنند؟
نکنه احتمال این هست که بعد از تموم شدن تابستون و یا به دلایل دیگه شغل تغییر کنه و جمع کنند سرویس دهی رو؟؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alef1
سلام
دوستانی که افر نمیدهند و مشکل دارند یه سوال مطرحه:
فرق این قضیه با هاستینگ چیه که اونو نه تنها سالیانه قیمت میدهند بلکه تشویق می کنند دو یا سه ساله خریداری کنند؟
نکنه احتمال این هست که بعد از تموم شدن تابستون و یا به دلایل دیگه شغل تغییر کنه و جمع کنند سرویس دهی رو؟؟؟
دوست ظاهرا محترم!!!
اگر طرف صحبت شما بنده بودم، باید بهتون بگم که اولا هاستینگ حجم پایین رسم شده که به صورت سالانه فروخته میشه. و اینکه شما یک VPS هاست رو به 200-300 مشتری می فروشید، حالا یکی این وسط سالانه بگیره یا ماهانه زیاد فرقی نمی کنه. ولی VPS اینجوری نیست. فروشنده های عزیزی که برای حق مشتری احترام قائل هستن و oversell انجام نمی دن، هر سرور رو به تعداد خیلی محدودی مشتری میفروشن، به همبن دلیل مسائل مالی باید با حساسیت بیشتری بررسی بشه.
در مورد تابستون و تعطیلی مدارس و این صحبت ها هم بهتره نگاهی به تاریخ های عضویت افراد بندازید و بعد نظر بدید در موردشون!
موفق باشبد.