1 فایل پیوست
پاسخ : فروش ویژه سرورمجازی |آمریکا|هلند|انگلیس|فرانسه| ورت1گیگابیت|+کانفیگ رایگان
پاسخ : فروش ویژه سرورمجازی |آمریکا|هلند|انگلیس|فرانسه| ورت1گیگابیت|+کانفیگ رایگان
100 درصد تایید میشن.
سرعت عالی و پشتیبانی بسیار سریع و به موقع و بدون داون در یک ماه اخیر که ازشون سرور داشتم.
مرسی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aha903
100 درصد تایید میشن.
سرعت عالی و پشتیبانی بسیار سریع و به موقع و بدون داون در یک ماه اخیر که ازشون سرور داشتم.
مرسی
انشالله همه راضی باشند
جای خالی الا :
انگلیس
هلند
لطفا تیکت شماره 509015 رو بررسی کنید .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Curtis
لطفا تیکت شماره 509015 رو بررسی کنید .
سلام
فکر کنم نیاز به پسوردتون دارن بچه ها.
تو تیکت بهتون ارسال کردند.
پاسخ : فروش ویژه سرورمجازی |آمریکا|هلند|انگلیس|فرانسه| �ورت1گیگابیت|+کانفیگ رایگان
میشه لطفا تیکت 509015 رو رسیدگی کنید
آقا زبونمون مو در اورد یکی رسیدگی کنه
پاسخ : فروش ویژه سرورمجازی |آمریکا|هلند|انگلیس|فرانسه| �ورت1گیگابیت|+کانفیگ رایگان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Curtis
میشه لطفا تیکت 509015 رو رسیدگی کنید
آقا زبونمون مو در اورد یکی رسیدگی کنه
من تازه تیکت شمارو دیدم و متوجه شدم نیاز به نصب مجدد ویندوز داشتید و اقای کرمی براتون نصب کردند یه صحبتی دارم اینه که
اینجا انجمن پشتیبانی ما نیست ، و اگر فکر میکنید کارهاتون سریعتر راه میفته ، اشتباه فکر میکنید.
چرا که خیلی کم به انجمن سر زده میشه ! مثلا از دیشب تا امروز اصلا وارد انجمن نشدم که این متن شمارو ببینم.
در صورتی که دوستان پشتیبانی اکثرا هستند و با اینکه جواب تیکت نمیدن مثلا ( در حال بررسی هستیم ) ولی روی سرویس مشترک کار میکنند ولی مشترک فکر میکنه اصلا کسی تیکتشون ندیده.
انشالله در حفظ و نگهداری سرویسهاتون کوشا باشید که این مشکلات دیگه پیش نیاد.
سلام
2 سرور هلند خریداری شد
مشترکینی که خسته شدند از Abuse و... از این سرویس ها استفاده کنند.
امکان انتقال سرور قدیمی که ازتون داشتیم به جدید هست ؟!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PerDon
امکان انتقال سرور قدیمی که ازتون داشتیم به جدید هست ؟!
مشخصات سخت افزاری یکیه
بله.