سلام
دوستان عزیز من فکر می کنم یک کم زیاد داریم روی این موضوع بحث می کنیم شاید از اینجا ادامه دادن آن درست نباشد . به هر حال حق انتخاب و تشخیص درست یا نا درست بودن با بازدید کننده است
با تشکر
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
دوستان عزیز من فکر می کنم یک کم زیاد داریم روی این موضوع بحث می کنیم شاید از اینجا ادامه دادن آن درست نباشد . به هر حال حق انتخاب و تشخیص درست یا نا درست بودن با بازدید کننده است
با تشکر
کاملا موافقم
ولی ایشون جواب میدن من هم هنوز متقاعد نشدم پس مجبورم ادامه بدمنقل قول:
من این چند روز خیلی سرم شلوغ بود و تمایلی هم به ادامه این بحث نداشتم!
تا الان همه چیز معلوم هست ولی من ادامه دادم چون انتظار دارم این سوء تفاهم رفع بشه و نظر من و کسانی که این بحث رو می خونن عوض بشه
کسانیکه این تاپیک رو بخونن قطعا متوجه میشن چرا ایشون سعی داره نشون بده یه چیزی مشکل داره ! مطمعن هستم متوجه میشن این همه بحث واسه چیه ( با یه نگاه جزیی به پست های قبلیه ایشون و یا امضای ایشون در پستهای بالا ... )
اما واقعا متاسفم
بنده رو دیگه در این تاپیک نخواهید دید پس سوال دیگه ای نپرسید که جواب داده نمیشه
( از طریق پیغام خصوصی تماس بگیرید و یا از طریق سایت )
persian.developer جان ممنون از اینکه به خاطره بازدید کننده های دیگه انقدر تلاش کردی تا راه اشتباه رو نرن ( گربه محض رضای خدا موش نمیگیره ... ) :oops:
موفق باشید
سلام دوست عزیز.
الان یه سوال برای همه پیش امده که هنوز شما به اون جوابی ندادید.
و سوال : با وجود اینکه دیتا سنتر هایی که شما معرفی کردید خودشون اعلام می کنند که مشتری از ایران رو ساپورت نمی کنند پس شما چطور خودتون رو نماینده انها می دونید
htt://Ground.iR
دوست عزیز به هیچ وجه، من فقط چند سوال کردم این تاپیک هم بخاطر اینکه شما جوابی (تا الان) برای سوالات من نداشتی ادامه داشته
من همین الان این تاپیک رو به آقا وحید دادم چک کنه اگر من مشکلی دارم یا سوالاتم مشکلی داره به من تذکر و در صورت نیاز من رو ban کنه
از بقیه دوستان هم می خوام که نظرشون رو در مورد من بگن خوشبخاته من از طریق همین فروم با خیلی از دوستان رابطه دارم.
وقتی دوستم (علی) جواب شما رو داد گفتم که دیگه در این تاپیک پست نده تا سوء تفاهمی پیش نیاد و دیدید که هیچ جوابی نداد! درسته؟
دوست عزیز فکر کنم بیشتر کسانی که اینجا هستند همین کار رو دارن شما باید اونقدر به کار خودتون مطمئن باشید که با سوالاتی که من از شما می پرسم حتی اگر مشکلی با شما یا سرویس هاتون داشته باشم (که ندارم) بتونید جواب بدید!
در ضمن روزی ما دست شما نیست که ...
در این مورد تا حدودی حق به شما میدم چون شما کاربر جدیدی هستی و هنوز کاربران این فروم رو نمی شناسی در ضمن بهتر بود قبل از این حرف یک جستجویی می کردید ولی باز هم من این حرف شما رو اصلا به دل نمی گیرمنقل قول:
( گربه محض رضای خدا موش نمیگیره ... )
امیدوارم فقط دو پست دیگه در این تاپیک باشه، یکی جواب شما و دیگری تشکر من
سلام
البته زمانی که دوستان سوال می کنند بهتر است که PersianStar عزیز هم با آرامش جواب بدهند تا رفع ابهام بشود .
همان طور که persian.developer هم گفتند همین تاپیک ها هست که باعث ایجاد روابط دوستی و همکاری بلند مدت می شود
با تشکر
این چی میگه؟
اسم قشنگی داره level3hosting ایا به level3 ارتباط داره؟
من متوجه ماجرای این عکس نشدم
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
یکی lock کنه تاپیک رو لطفا