پاسخ : ☼►فروش ویژه سرور مجازی با آیپی کشورهای مختلف با پهنای باند نا محدود رامتین سرور◄☼
پاسخ : ☼►فروش ویژه سرور مجازی با آیپی کشورهای مختلف با پهنای باند نا محدود رامتین سرور◄☼
کیفیت و پایداری سرورها عالی هست.امیدوارم همین طور به کارتون ادامه بدید. از همه لحاظ تایید می شن.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mojtaba1234
کیفیت و پایداری سرورها عالی هست.امیدوارم همین طور به کارتون ادامه بدید. از همه لحاظ تایید می شن.
ممنون از شما دوست گرامی
پشتیبانی ما از 8.30 صبح تا 1.30 شب به صورت آنلاین میباشد
اگر هریک از دوستان مشکلی داشتند با شماره تلفن میتوانند تماس بگیرن تا کارشون پیگیری شه
ما در خدمت تمامی دوستان هستیم.
با سلام یک ساعت پیش درخواست سرور مجازی دادم با اینکه دیروقت بود اما برای بار دوم کمتر از 1 ساعت تحویل دادن. بسیار راضی هستم.
به امید موفقیت ایشون و تیم بسیار مودبشون.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Farhood
با سلام یک ساعت پیش درخواست سرور مجازی دادم با اینکه دیروقت بود اما برای بار دوم کمتر از 1 ساعت تحویل دادن. بسیار راضی هستم.
به امید موفقیت ایشون و تیم بسیار مودبشون.
انجام وظیفه بود دوست خوبم
از سرور مجازی وگاسنپ فقط 1 گیگابایت دیگر باقی مانده است . فروش ادامه دارد
با سلام و خسته نباشید
من برای اینترنت ماهواره ای اکانت میکروتیک میخوام؟ آیا دارید و ایا میتوانم ار چیزی غیر از میکروتیک استفاده کنم؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vampire1882
با سلام و خسته نباشید
من برای اینترنت ماهواره ای اکانت میکروتیک میخوام؟ آیا دارید و ایا میتوانم ار چیزی غیر از میکروتیک استفاده کنم؟
سلام دوست عزیز لطفا با ایدی ramtinserver ارتباط برقرار کنید چون هرگونه بحث در این مورد در این انجمن خلاف قوانین میباشد. با تشکر
دوستان سرور جدید usa وگاسنپ به دلیل درخواست شما به سرورهای دیگر با کیفیت قبل اضافه شد دوستانی که نیاز به این سرور داشتند این سرور هم اکنون اماده می باشد .
با تشکر
من هم از ایشون سرویس گرفتم . فکر نکنم کسی پشتیبانیش و سرویسش به پای ایشون برسه.
100% تائید میشه