پاسخ : به نظر شما OVH بهتره یا Kimsufi
آقا کدوم بهتره ؟؟؟ بی دردسر تره !!! Ovh
بعضیا شایعه کردن ! مثلا سرویس پ.ر.اک......سی نمیشه داد ! و میکروتیک هم نمیشه نصب کرد ! یک تاپیک زدم این موضوع رو از کاربران پرسیدم اون هایی که کار کرده بودن همه راضی بودن ! احتمالا قدیم که ضعیف بوده این جوری بوده محصولاتش ! خودم هم یه سرور اختصاصی از کیم سوفی خریدم و کاملا راضی هستم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SeDaBloG
بعضیا شایعه کردن ! مثلا سرویس پ.ر.اک......سی نمیشه داد ! و میکروتیک هم نمیشه نصب کرد ! یک تاپیک زدم این موضوع رو از کاربران پرسیدم اون هایی که کار کرده بودن همه راضی بودن ! احتمالا قدیم که ضعیف بوده این جوری بوده محصولاتش ! خودم هم یه سرور اختصاصی از کیم سوفی خریدم و کاملا راضی هستم
با این سرور شما چیکار میکنی ؟
---------- Post added at 05:25 PM ---------- Previous post was at 05:18 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
CityKala.net
بیا من خودم برات رو کیمسوفی وی ام ویر 5 نصب میکنم
شما سرور رو kimsufi با vmwar.5 ارائه میدی ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
serverstar.ir
---------- Post added at 05:25 PM ---------- Previous post was at 05:18 PM ----------
دیشب تحویل دادیم یک عدد الان از پنل عکس میدم بهتون ثابت بشه !
میکروتیک و پ..را..ک....س.ی باش ارائه دادم ! که کاملا جواب داد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
serverstar.ir
kimsufi نسخه vmware5 هم نصب می کنه ... سرور ما در این دیتاسنتر قرار داره و نسخه 5 هم روش نصبه ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
darya
kimsufi نسخه vmware5 هم نصب می کنه ... سرور ما در این دیتاسنتر قرار داره و نسخه 5 هم روش نصبه ...
شما باهاش مشکل تایم اوت شدن آی پی یا چیز دیگه نداری ؟ خارج ازدردسر مدریت و ابیوز
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
serverstar.ir
شما باهاش مشکل تایم اوت شدن آی پی یا چیز دیگه نداری ؟ خارج ازدردسر مدریت و ابیوز
ایشون دیشب از ما سرورشونو خریداری کردن هنوز مشکل مدیریت و ابیوز ندارن دارن تمرین میکنن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
CityKala.net
ایشون دیشب از ما سرورشونو خریداری کردن هنوز مشکل مدیریت و ابیوز ندارن دارن تمرین میکنن
پس نمیتونن قضاوت کنن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
serverstar.ir
خیر..2 سال هم با این دیتاسنتر کار میکنیم چیزی که شما میگین دفعه اول هست میشنویم...روی 150 تا سرور این مشکل رو نداشتیم