پاسخ : روش یا دستور صحیح جهت اطلاع از رم واقعی سرور
جناب roka، اجازه بدهید افرادی که با xen کار کردند اظهار نظر کنند.
دیدید که pishtazweb با xen کار کرده و حرف من را تائید می کند.
بحث فنی است و شما هم اگر بخواهید با حدس و گمان چیزی را بیان کنید فرقی با ایشون که سر بسته و بدون علم صحبت می کند ندارید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
new
دوست عزیز 5 تا وی پی اس من حذف کردم توی رم تغیری ایجاد نشده در حال حاضر هم فقط 3 تا وی پی اس هست با رم 1 گیگی
ولی رم چه با 8 عدد وی پی اس چه با 3 عدد وی پی اس هم در هایپر وی ام هم در اس اس اچ همون 4 گیگ هست و تغیری نکرده
ما هم با این فرض جلو دارمی میرم که زن رم کم میکنه درصورتی که نه رم سخت افزاری نه توی هایپر وی ام تغیری نشده همون 4 گیگی نمایش داده میشود
در ضمن این دستور بقول دوستان رم سخت افزاری نشون میده root@linux [~]# cat /proc/meminfo
که با وجود حذف وی پی اس هنوز همون 4 گیگه
شما همه vps ها را حذف کنید.
بعد از حذف سرور را restart کنید و دستور زیر را بزنید و دوباره سرور را ریستارت کنید:
مشکل شما نرم افزاری است و ربطی به مقدار ram اختصاص شده به سرور شما ندارد.
در ضمن مقدار ram که برای ایشون الآن نشون داده میشه 4765mb است. نه 4gb!
شما که اینقدر سر جنگ بستید، نمی گید چطوری هست که این 4765mb Ram داره؟ حتماً برای خودتون اینطور استنباط کردید که یک Ram به اندازه 4gb و یک Ram به اندازه 256mb و یک Ram به اندازه 512mb روی سرور بستند!!!
درست نیست اینقدر راحت کسی را خراب می کنید!
این جوری که بنده متوجه شدم شما 8 تا وس پی اس با رم 1 گیگابایت داشتید.
و میگید که رم سرورتون 4 گیگابایت است.
8 تا وی پی اس 1 گیگابایت رم یعنی 8 گیگابایت Usage رم. و اینو بدونید که HyperVm Xen هیچ وقت اجازه OverSale کردن رم و هارد رو نمیده. پس 100% این مقدار رم رو داشتید که وی پی اس ساختید. بنده هم بت نظر اینکه میگن لطفا کسانی نظر بدن که با HyperVm Xen ;ار کردن موافقم.HyperVm Xen زمین تا آسمون با Hy[perVm OpenVz و vmware فرق میکنه.
لطفا نظر بدون اطلاع ندید.بنده قسط دفاع ندارم.ولی این دوست عزیز اگه میخواهد مشکلش حل بشه بهتره با کسی صحبت کنه که کار کرده نه اینکه فقط دیده.
Yahoo ID : 69Please
09364556360
09173717883
Ali@Hajyani.info
عزیز خواستی می تونم کمکت کنم
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
persianwhois
بعد از حذف سرور را restart کنید و دستور زیر را بزنید و دوباره سرور را ریستارت کنید:
دوست عزیز
همانطور که من اول پرسیدم من کاربر مبتدی
میخوام بدونم با چه دستوری میشه مقدار واقعی رم فهمید در محیط اس اس اچ میتونید به من بگید
نکته بعدی اگر مشکل نرم افزاری هستش شما این xen نصب کردین و مشکل از سمت شماست
درضمن مشکل نرمافزاری هم اگرباشه با دستور یکه دوستان گفتند رم سخت افزاری نمایش داده میشود
و ربطی به نرم افزار نداره
نکته مهم دوست عزیز ممکنه سخت افزار سرور مشکل داره
یعنی واقعا کسی توی این فورم نمیدونه با چه دستوری میشه رم واقعی سیستم را متوجه شده که این اقا قانع بشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
persianwhois
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
billing.ground
این جوری که بنده متوجه شدم شما 8 تا وس پی اس با رم 1 گیگابایت داشتید.
و میگید که رم سرورتون 4 گیگابایت است.
8 تا وی پی اس 1 گیگابایت رم یعنی 8 گیگابایت usage رم. و اینو بدونید که hypervm xen هیچ وقت اجازه oversale کردن رم و هارد رو نمیده. پس 100% این مقدار رم رو داشتید که وی پی اس ساختید. بنده هم بت نظر اینکه میگن لطفا کسانی نظر بدن که با hypervm xen ;ار کردن موافقم.hypervm xen زمین تا آسمون با hy[pervm openvz و vmware فرق میکنه.
لطفا نظر بدون اطلاع ندید.بنده قسط دفاع ندارم.ولی این دوست عزیز اگه میخواهد مشکلش حل بشه بهتره با کسی صحبت کنه که کار کرده نه اینکه فقط دیده.
Yahoo id : 69please
09364556360
09173717883
ali@hajyani.info
عزیز خواستی می تونم کمکت کنم
موفق باشید
دوست عزیز ساخته شده بود ولی فعال نبودن به محض اینکه هر کدوم فعال میشد وی پی اس قاط میزد و هنگ میکرد .در ضمن توی هایپر ویام با وجود 3 تا وی پی اس همون 4 گیگ نمایش داده میشه
در ضمن شما موضع اول تاپیک بخونید من سوال کردم رم واقعی سرور با چه دستوری میشه متوجه شد
اول این شما بگید تا چک بشه تا بعد مابقی داستان اول رم واقعای طبق دستورمشخص بشه صرف نظر از سیستم عامل و برنامه نصب شده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
new
دوست عزیز
همانطور که من اول پرسیدم من کاربر مبتدی
میخوام بدونم با چه دستوری میشه مقدار واقعی رم فهمید در محیط اس اس اچ میتونید به من بگید
نکته بعدی اگر مشکل نرم افزاری هستش شما این xen نصب کردین و مشکل از سمت شماست
درضمن مشکل نرمافزاری هم اگرباشه با دستور یکه دوستان گفتند رم سخت افزاری نمایش داده میشود
و ربطی به نرم افزار نداره
نکته مهم دوست عزیز ممکنه سخت افزار سرور مشکل داره
یعنی واقعا کسی توی این فورم نمیدونه با چه دستوری میشه رم واقعی سیستم را متوجه شده که این اقا قانع بشه
عزیز من، چرا اینقدر بیراهه میرید؟
دستور نشان دادن Ram در لینوکس free -m و موارد دیگری است که در همین تاپیک پرسیدید.
اما در Xen چون منابع از مقادیر واقعی سرور کم می شود و الآن آنها را به Vps اختصاص دادید مقدار Ram سرور شما را کمتر نشان می دهد.
شما همین موضوع را ملاک عمل قرار دادید و میگید سرور شما با Ram درخواستی تحویل نشده است.
همگی دوستانی که با Xen کار کردند همگی این موضوع را تائید می کنند.
منتها شما منطق خودتون را دارید و بازهم سر حرف اول هستید!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
new
دوست عزیز ساخته شده بود ولی فعال نبودن به محض اینکه هر کدوم فعال میشد وی پی اس قاط میزد و هنگ میکرد .در ضمن توی هایپر ویام با وجود 3 تا وی پی اس همون 4 گیگ نمایش داده میشه
در ضمن شما موضع اول تاپیک بخونید من سوال کردم رم واقعی سرور با چه دستوری میشه متوجه شد
اول این شما بگید تا چک بشه تا بعد مابقی داستان اول رم واقعای طبق دستورمشخص بشه صرف نظر از سیستم عامل و برنامه نصب شده
سلام
لطفا دستور زیر رو در SSH سرورتون بزنید و نتیجه رو اینجا بذارید :
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
persianwhois
جناب roka، اجازه بدهید افرادی که با xen کار کردند اظهار نظر کنند.
دیدید که pishtazweb با xen کار کرده و حرف من را تائید می کند.
بحث فنی است و شما هم اگر بخواهید با حدس و گمان چیزی را بیان کنید فرقی با ایشون که سر بسته و بدون علم صحبت می کند ندارید.
جناب یار محمدی
من با زن کار نکردم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
و مشکلی که الان هست
اولاً اول کار کسی اسم از شما نبرد
دوماً کی گفت که مقصر شما هستید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟
این مشکل سخت افزاری هست و اگر هم مشکلی باشه از طرف دیتاسنتر هست و شما فقط یک رابط خرید بودید و این تنها کاری که میتونید بکنید اینه که به دیتاسنتر ایمیل بزنید تا مشکل رو چک کنند ولی متاسفانه دارید حاشیه بیخودی ایجاد میکنید ........... ( البته برای خودتون )
من از خیلی وقت پیش شما رو میشناسم و اگرم کسی بخواد روی اعتبار شما حرفی بزنه به شدت برخورد میکنم باهاش ، چون جزء قدیمی ترین ها هستید
ولی سر این قضیه دارید ......
یه مثال میزنم :
شما وقتی یک بطری 1.5 لیتری آب رو ، آبی که توش هست رو نوش میکنید ، بعد از اینکه نیم لیتر آب خوردید ، بطری همون هست ( 1.5 لیتری ) و فقط نیم لیتر آب ازش خالی شده (Free ram )
ولی اینجا خود بطری که باید 1.5 لیتری باشه ، یک لیتری هست !!!!!( total ram )
و شما دارید میگید چون آب بطری نوش شده بطری کوچیک شده
من که طبق هیچ استنباطی نمیتونم این حرف رو قبول کنم
و از نظر من به جای حرف هایی که نه به درد شما میخوره ، نه جناب new و نه کس دیگه ، یک ایمیل به پشتیبانی دیتاسنتر بزنید و دلیل این مشکل رو بپرسید !
و اگر هم مشکل نرم افزاری هست خب خیلی راحت ثابت کنید به ایشون و مشکل رو حل کنید تا ناراحتی پیش نیاد !
من که دلیلی نمیبینم این تاپیک بخواد ادامه داشته باشه یا کس دیگه اطلاعات سرور رو بگیره و .............
1 فایل پیوست
سلام
یکم تجربه ها سر و کله زدن با مشکلاتم تو نت دارم زیاده ! ( هنوزم چیزی بلد نیستم)
اما
OpenVZ , xen , vmware رو استفاده کردم!
اطلاعاتمم بد نیست!
طرفداری هم از کسی نمی کنم!
اما اینو باید بدونین دوست عزیز
وقتی زن نصب کردی!
هر مقداری از رم یا هارد میدی به وی پی اس هات همون مقدار از سرور اصلی انگار کنده میشه!
این عکس ضمیمه رو دقت کنین!
8 گیگ رم داره سرور!
درست مدل سی پی یو هم مثل شماست : corei7 920 2.67
فقط دیتاسنترش فرق میکنه!
زن هم نصب شده!
از 8گیگ رم چند گیگ مونده؟؟؟؟!
پس به نظرم اشتباه میکنین!، بهتره دوباره چک کنید