پاسخ : سرور مجازی فونیکس آمریکا فقط 9000تومان درماه / 10 تا 100 درصد تخفیف در ماه اول / آپادانا سرور
دوستان واقعا کیفیت سرور ها عالیه
من خرید کردم کمتر از ده دقیقه سرور به من تحویل داده شد
ممنون از پشتیبانی خوبشون
پاسخ : سرور مجازی فونیکس آمریکا فقط 9000تومان درماه / 10 تا 100 درصد تخفیف در ماه اول / آپادانا سرور
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
takhd
دوستان واقعا کیفیت سرور ها عالیه
من خرید کردم کمتر از ده دقیقه سرور به من تحویل داده شد
ممنون از پشتیبانی خوبشون
دوست عزیز ممنون از تایید شما
انشالله بتونیم همیشه شما رو شبیه باقی مشتریان راضی نگه داریم
هدف ما رضایت کاربرهامونه
:) دوستانی که تقاضای میکروتیک دارند در جریان باشند دیروز شنبه مورخ 27خرداد ip برای میکروتیک تمام کردیم طبق خریدی که ما در روز جمعه از دیتا سنتر داشتیم برای تحویل ای پی جدید قول روز دوشنبه مورخ 29 خرداد رو دادند
و به امید حق تعالی پس از گرفتن ای پی های جدید در خدمت همه عزیزان میباشیم
در صورتی که تمایل به پیش خرید داشتین امروز اقدام و مبلغ رو واریز کنید تا در اولین فرصت سرور به شما تحویل داده شود
با تشکر از صبر و شکیبایی کاربران عزیزم
آپادانا سرور مورخ 28خرداد 1391
ای پی های جدید از دیتا سنتر تحویل گرفته شد
سرورهای میکروتیک آماده تحویل است
در صورت آنلاین بودن پشتیبان چند دقیقه بعد از پرداخت سرور خود را تحویل بگیرید
اقا حرف نداره ، کارش درسته ارباب .
سرور با کیفیت . سرعت تحویل عالی ، همه چی عالی ، جدا حال کردم با این سرور امریکا اپادانا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
soheilsh
اقا حرف نداره ، کارش درسته ارباب .
سرور با کیفیت . سرعت تحویل عالی ، همه چی عالی ، جدا حال کردم با این سرور امریکا اپادانا
دوست خوبم خیلی ازتون ممنونم واقعا به ما لطف دارید
انشاالله بتونیم همیشه شما رو راضی نگه داریم و سرورهای با کیفیت ارائه کنیم
دوستان اینجا رو هم یک نگاه بندازید
ویندوز و لینوکس←1024مگابایت رم←25 گیگ هارد←پورت 1Gbps ← ماهانه 27000تومان
تخفیف ماه اول 50% پرداخت ماه اول 13500 تومان
همچنان موجوده؟
تخفیف ماه اولش هم موجوده؟