پاسخ : پیشنهاد برای همکاران جهت تنظیم هزینه و حفظ کیفیت سرور ها
نقل قول:
سرور مجازی kimsufi
24GB RAM 2TB HDD = 130 T با 32 تا ایپی می شه حدود 200
حالا این سرور و تقسیم بندی می کنیم
2ترا هارد داریم
1ترابایت رو آفر ویژه می زنیم 200 گیگ هارد و رم 1 می شه 84 هزار تومن
1تراهارد می مونه و 17 گیگ رم
17تا رم 1گیگ با 50 گیگ هارد
17x15 = 255
این سرور سود داده
این نمونه ای بود که خیلی سریع فقط خواستم براتون بگم در دیتاسنتر هتزنر می شه خیلی فراتر از اینا مانور داد وقتی سروری با 4تا هارد 3 ترا و 32 گیگ رم می شه 300 تومن
پورت سرور چی میشه؟ بین چندتا وی پی اس تقسیم میشه؟ پهنای باند کیمسوفی؟
یا پورت آلمان؟ چمد تا وی پی اس روش قرار می گیرین؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
serverstar.ir
سرور مجازی kimsufi
24gb ram 2tb hdd = 130 t با 32 تا ایپی می شه حدود 200
حالا این سرور و تقسیم بندی می کنیم
2ترا هارد داریم
1ترابایت رو آفر ویژه می زنیم 200 گیگ هارد و رم 1 می شه 84 هزار تومن
1تراهارد می مونه و 17 گیگ رم
17تا رم 1گیگ با 50 گیگ هارد
17x15 = 255
این سرور سود داده
این نمونه ای بود که خیلی سریع فقط خواستم براتون بگم در دیتاسنتر هتزنر می شه خیلی فراتر از اینا مانور داد وقتی سروری با 4تا هارد 3 ترا و 32 گیگ رم می شه 300 تومن
----------------------------------------------------------------------------------------
شاید شما فقط داری اجاره میدی ولی ما با پشتیبانی 24 ساعته حتی بارها شده طرف ساعت 4 صبح از خواب بیدارمون کرده کارشو راه انداختیم به نظر شما فقط اجاره کردن و اجاره دادن هستش ؟ ما که این منطق رو قبوا نداریم[/quote]
4صبح تماس بگیرید میایم انجام می دهیم مشکلی نداره
اما مسلما کسی که آفر می ده ذکر می کنه که این آفر بدون مدیریت هست پس پشتیبانی فقط کارهای سخت افزاری رو انجام می ده
ما خودمون قیمتامون بالاست اما نباید نسنجیده حرف زد که کار فلانی غلط هست و فلان یا بسار کسی که مدیریت صحیح داشته باشه با این قیمت ها هم می تونه کار کنه
در ضمن قرار نیست کل سرور آفر باشه دوست عزیز می تونه قسمتی آفر باشه و قسمتی فروش به یک شرکت باشه
برای مثال شما به شرکتی سرویسی با 4 گیگ رم فروختید ماهیانه 350 هزار تومن که علاوه به هزینه سرور هزینه ماضاد هم درمیاد و بقیه سرور آفر می شه
اینها فقط نمونه هستند
---------- Post added at 02:35 PM ---------- Previous post was at 02:34 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aph
پورت سرور چی میشه؟ بین چندتا وی پی اس تقسیم میشه؟ پهنای باند کیمسوفی؟
یا پورت آلمان؟ چمد تا وی پی اس روش قرار می گیرین؟
بنده کیفیت رو براتون تضمین می کنم با همین قدر همون آقایی که ایشون نام بردند کم نیستند مشتریانشون که ر به ر دارند ازشون تشکر می کنند
پس مدیریت و مشتری مداری شرط اول هاستینگ هست نه قیمت
جواب بقیه سوالات هم در جواب به دوست دیگر داده شده
قصد من از این تاپیک تخریب کردن یکدیگر نیست بلکه رسیدن به یک نتیجه هست.
با تشکر.
منتظر تشکیل اتحادیه در این صنف باشید و منتظر هیتلر شدن سایتهایی که جواز فعالیت ندارند... خیلی زود دیر میشه برای برخی!
به هر حال اون روز پستهای دوستانی که بارها و بارها اصرار داشتند که این صنف رو نمیشه کنترل کرد کمی جالب خواهد بود. ;)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
GOD
ببینید یه فروشنده هست 10 گیگ هارد اضافه میده 3000 یه فروشنده هم هست 100 گیگ هارد میده 7000 تومان
تفاوت خیلی بیشتر از اینا هست.به نظر من کاری از دست فروشنده ها بر نمیاد چون بلاخره عده ای هستند که خواسته یا نا خواسته بازار رو خراب میکنند و فقط هم توی این حرفه نیست توی همه حرفه ها هست
اکثر افراد حرفه ای دنبال کیفیت بالا هستند به قیمت ارزون.افرادی هم که دنبال قیمت ارزون هستند همون بهتر سرشون به سنگ بخوره تا دیگه سراغ افرادی که خدماتشون کیفیت نداره نرند.
سعی کنید کیفیت کارتون رو بالا ببرید مصرف کنند خودش میاد(الان نمونه hostdl معروف شده برای اینکه کیفیت و پشیبانی خیلی خوبی داره هیچ کس نمیگه چون ارزونه بریم ازش بگیریم)
هاست دل فقط به خاطر کیفیت سرورهاشون ازش سرویس نمیگیرند.. خود بنده تو انجمن وی بی سایتم و حتی سایت نیوک و حتی سایت وردپرس به مشکل خوردم.. هاست دل برام کدهاشون رو دستکاری کرد و ویرایش و درستش کرد!! ان هم مجانی!! خوب من وقتی ببینم همچین پشتیبانی داره و کمک میکنه برای بهبود سایتم و وقتی مشکلی دارم با دانش خودشون برطرف میکنه حتی اگر جای دیگه مجانی بدند عمرا سایتم رو ببرم روش!!
پس مشتری غیر از سرویس خوب پشتیبانی عالی میخواد از کسانی که دانش بالایی دارند در مدیریت سرور... که متاسفانه 90 درصد هاستینگای ما فقط ریسلر بلدند و دو تا کدنویسی با مدیریت نیمه حرفه ای سرور!! بهتره اول از خودمون شروع کنیم بعد به قیمتها گیر بدیم! میخوای خوب باشی و بهترین باشی تجربت و دانشت رو بالا ببر بعد بیا سرور و هاست بفروش!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
delta
هاست دل فقط به خاطر کیفیت سرورهاشون ازش سرویس نمیگیرند.. خود بنده تو انجمن وی بی سایتم و حتی سایت نیوک و حتی سایت وردپرس به مشکل خوردم.. هاست دل برام کدهاشون رو دستکاری کرد و ویرایش و درستش کرد!! ان هم مجانی!! خوب من وقتی ببینم همچین پشتیبانی داره و کمک میکنه برای بهبود سایتم و وقتی مشکلی دارم با دانش خودشون برطرف میکنه حتی اگر جای دیگه مجانی بدند عمرا سایتم رو ببرم روش!!
پس مشتری غیر از سرویس خوب پشتیبانی عالی میخواد از کسانی که دانش بالایی دارند در مدیریت سرور... که متاسفانه 90 درصد هاستینگای ما فقط ریسلر بلدند و دو تا کدنویسی با مدیریت نیمه حرفه ای سرور!! بهتره اول از خودمون شروع کنیم بعد به قیمتها گیر بدیم! میخوای خوب باشی و بهترین باشی تجربت و دانشت رو بالا ببر بعد بیا سرور و هاست بفروش!
دلتا جان کاملاً باهات هم تجربه و هم عقیده ام در این پست
مرسی ، جانا سخن از حرف دل و درد درونم گفتی
خیلی خیلی ببخشید اما به نظرم این پست بیشتر جنبه تبلیغاتی داره تا کاربردی!
دوست عزیز
شمایی که میفرمایید واقعا پشتیبانی مناسب دارید و قیمت پایین هم نمیدید
مطمین باشید اگه همینجوری که میگید باشه مشتریانتون هم اینو درک میکنن و نه تنها مشتری از دست نمیدید بلکه روز به روز به تعدادشونم اضافه میشه که ان شا الله که همینطورم باشه!
پس شما نگران چی هستید؟
مطمین باشید اونی که قیمت ارزون میده و پشتیبانی نداره مشتریی از شما کم نمیکنه... ضرری هم به شما نمیرسونه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AbiriAmir
خیلی خیلی ببخشید اما به نظرم این پست بیشتر جنبه تبلیغاتی داره تا کاربردی!
دوست عزیز
شمایی که میفرمایید واقعا پشتیبانی مناسب دارید و قیمت پایین هم نمیدید
مطمین باشید اگه همینجوری که میگید باشه مشتریانتون هم اینو درک میکنن و نه تنها مشتری از دست نمیدید بلکه روز به روز به تعدادشونم اضافه میشه که ان شا الله که همینطورم باشه!
پس شما نگران چی هستید؟
مطمین باشید اونی که قیمت ارزون میده و پشتیبانی نداره مشتریی از شما کم نمیکنه... ضرری هم به شما نمیرسونه
سلام
دوست عزیز این تاپیک اصلا جنبه تبلیغاتی نداره .
قصد من دیدن نظرات فروشندان و خریداران بود. تا به نتیجه کلی برسیم.
ممنون بابت نظر شما.
با تشکر.
ضمنا هاستینگ مثل فروش جنس نیست که بشه قیمت ثابت روش گذاشت
به نظر من مثل 1جور مناقصه هست
هنر مدیر هاستینگ باید همین باشه که با روش هایی قیمت تمام شده رو واسه مشتری کم تر کنه
حالا بعضی ها که تازه وارد هستن بخاطر قیمت کیفیت رو فدا میکن که خوب اون مشخصه و مطمین باشید مشتری هم این چیزا رو میفهمه
پس اونی میتونه موفق باشه که سرویس خوب با قیمت مناسب ارایه بده
پس شما فرض کنید مشتریان کارشون رو تو مناقصه به شما میدن
اگر قیمت ها یکی بود که هرکس میومد1سرور میگرفت و با همون قیمت هم میفروخت و به ضرر همه بود!
ولی الان کسی که توانایی اینو داره که کیفیت و قیمت رو حفظ کنه موفقه
پس یکم که فکر کنید میبینید که اونجوری کار لوس میشه... در صورتی که الان افراد خبره ای در این کار هستن که قطعا موفق هستند
من کسایی رو دیدم که روی یک سرور با رم 24 تعداد 75 تا وی پی اس درست کردن با قیمت پایین دادن مشتری و مشتری هم بعد اینکه سرور رو تحویل میگیره میفهمه چه اشتباهی کرده و ماه بعد میره یجای دیگه
دوباره سرور طرف خالی میشه و باز میاد افر ارزون میده و بازم مشتری جدید و ادامه ماجرا ...........
سر یک سال هم 100 برابر پول سرور رو در میاره