ما هم بودیم خیلی جلسه مسخره ای بود همون اول هم زنونه مردونه کردم خواستیم برگردیم...ولی رفتیم....ساعت 7 هم پاشدیم اومدیم بیرون..کلا الکی به این موضوع فکر نکنید و تاپیک هم واسش نزنید وقت الکی هست
نمایش نسخه قابل چاپ
ما هم بودیم خیلی جلسه مسخره ای بود همون اول هم زنونه مردونه کردم خواستیم برگردیم...ولی رفتیم....ساعت 7 هم پاشدیم اومدیم بیرون..کلا الکی به این موضوع فکر نکنید و تاپیک هم واسش نزنید وقت الکی هست
ولی خدایی برای من پایان این همایش یک خوبی داشت... امروز بعد یک هفته راحت خوابیدم.. از دیشب دیگه برام اس ام اس نمیومد :))
@shopel
دوستت دارم، عاشقتم! انقدر خوب گفتی نزدیک بود اشک از چشمام بیاد...
من تا ساعت 7 بیشتر نتونستم تحمل کنم و ادامشو ببینم اما خیلی قشنگ گفتی! تشکر کافی نبود گفتم پست بدم!
از همه بهتر این جمله بود روم اثر گذاشت:
فراموش کردن سرمایه آی تی همین بچه هان نه بابابزرگای مسئول
ممنونم ماهم دوست داریم;;)
میگن حرفی که از دل برآد به دلم میشینه
حرف دل بود حالا یکم با عقلانیات قاطیش کردیم:39:
ولی من خودم موقعی که دوست عزیزم مدیر شاپ كبير داشتن حرف میزدن اشک از چشمام درآومد یه لحظه دیدم صرامی جون داره فیس تو فیس نگام می کنه خیس عرق شدم:-s
من خودم یه حرفی هست الان چند ماهه تو گلوم گیر کرده نتونستم بگم چون گوشی پیدا نشده بود براش بگم اون روز اگه این بابابزرگا قصه ی ننه شهرزاد رو هی کش نمیدادن تا بچه ها خسته نشن قطعا پا میشدم و پردا از جنایات یه عده وا می کردم که چطوری با پست و مقام تو راس حق و حقوق یه عده امثال منو شما رو که تو این زمینه خدایش سالهاست داریم خون می خوریم رو خوردنو آخرسرهم دستی بخوام هستن
یاتاقان شده چسبیده جلو نفس کشیدن رو گرفته حالا بچه ها به جا اینکه بیان تو این موقعیت یکم به فکر حق و حقوقی که حتی یه گریزی مدیر جوان بلاگ بهش زد داشته باشن یا آقای امیری دوست خوبم از زرین پال داشتن بزنن میگن رفتیم شکایت کردیم هی پیامک میدن نمیدونم دیشب خوب خوابیدم خدایش منم بعد پایان مراسم شب رو خوب خوابیدم(:| ولی چون هدف ما روشن نبوده به همین خاطر حاجی ها اومدن دغدغه های فرهنگی که همیش میدیدن رو یکم ریختن بیرون تا تو کارنامشون از این حرفام داشته باشن
خدا شاهده که جز ادای تکلیف بابابزرگا به چیز دیگه ای فکر نمی کنن فقط می خوان برگه بره بالا بگه اره حاجی خوب ترکوند
نمیدونه اونی که ترکید سرمایه بود نه حاجی
انشالله درست میشه:d