به پرداخت اول تا آخرش مشکل هستش.
با کلی آدم اختلاف مالی داره به جای اينکه بشينه حل کنه فحش ميده :دی
همه جا پر شده از خرابکاری های به پرداخت.
نمایش نسخه قابل چاپ
از نظر الگوریتم کاری ، استاندارد هست.نقل قول:
ابتدا سرور یک ریک.وست میگیره
سپس مشتیر وارد بانک میشه و پرداخت میکنه
و باز میگرده داخل سایت و سایت وریفای میکنه
در این موقع باید پول واریز بشه به حساب که مشکل بانک دقیقا همینجاست
و اما قضیه ستل و ریفاند چیه.
اسکریپت شما اید طوری باشه که بعد از تایید محصول ، ستل رو انجام بده و پرداخت تکمیل بشه. و اما در صورت رد سفارش هزینه بازگشت داده بشه.(در صورتی که ستل بشه پرداخت ، امکان برگشت نیست)
این قسمت رو بانک ملت داره و من ندیدم جای دیگه ای اینجوری باشه.
اتفاقا من ميگم کلا مشکل داره.
چون همه جواب های درست رو با 0 برميگردونه که اطلا صحيح نيست. بايد برای جواب درست 1 رو برگردونه. متغييری که خالی باشه 0 هستش. يعنی حتی اگر پرداخت صحيح نباشه احتمال اينکه تو سايت شما پرداخت موفق بخوره هستش.
ادعا ميکنن iso رو دارن رعايت ميکنند قافل از اينکه دو تا رويژن برای همون iso اومده.
مورد دوم هم تسويه آنی هستش. توی بانک ها هر روز بايد حساب بسته بشه و روش يکسری عمليات حسابداری انجام بشه. زمانی که اين عمليات در حال انجام هستش حساب بسته ميشه و هر ورودی ای داشته باشه برگشت ميخوره. اين موضوع باعث ميشه با وجود اينکه خيلی از تراکنش ها تو سايت تاييد ميشن به حساب مبدا برگشت بخورن و فروشنده بدبخت بشه.
تسويه آنی درست رو الان بانک سرمايه ميده که شما خودتون انتخاب ميکنيد برای مثال يکبار در روز يا دو بار در روز تسويه انجام بشه.
بانک ملت بانک فعالیه و خیلی مشتری داره به همین دلیل وقتایی که یارانه و ... میریزند این مشکلات براش وجود داره
ما مشکلمون حل شد
عماد از نالرز مشکل رو حل کرد و هزینه واریز شد از بانک
مشکل از سيستم تسويه آنی هستش ولا غير
شما که ادعا داريد کلا روزی چند تا تراکنش روی اين درگاه داشتيد ؟
برای 10 20 تا تراکنش در روز مشکلی نيست. منی که دارم اينجا صبحت ميکنيم روی اين درگاه روزانه بيش از 100 تراکنش داشتم. مشکل رو به عينه ديديم. برخورد کارکنانشون رو هم به عينه ديدم.
---------- Post added at 02:09 PM ---------- Previous post was at 02:08 PM ----------
اگر کارشون درست بود جواب کاربر رو ميدادن:
توضيح خواستن از به پرداخت در مورد تراکنش هایی که بی نتيجه مونده
از دوستان خواهش ميکنم در مورد موضوعی که اطلاع ندارن بی دليل دفاع نکنن.
سلام
جناب سامان سیستم (ببخشید ، اسمتون رو نمیدونم :d ) ، فکر کنم مشکل شما این بوده که وقتی تراکنش تایید میشده مبلغ پرداخت شده در مواردی به حساب مبدا بازگشت داده میشده ؟؟
درسته ؟؟
بی خودی بحث رو بزرگ نکنید ، من خودم هم بیشترین خطا رو از برنامه نویسی میدونم چون با حرکتی ساده از دوستمون نالرز مشکلم حل شد
همچنین لینکی که ارائه شد از انجمن خرید و فروش کالاهای اینترنتی ، فقط قصد خراب کردن به پرداخت با لحنی بد بود
من خودم با به پرداخت چندین بار تلفنی صحبت داشتم حتی سر ستل نشدن هم مشکل داشتم که آقای دربندی 2043 با گذاشتن وقت و حوصله و ادب مشکلم رو حل کرد
دوستان من تا اونجایی که اطلاع دارم . هر چی به لحظه واریز یارانه ها نزدیک می شن این مشکل به وجود میاد
الان شتاب کلا بسته هست البته درگاه ها کار می کنن ولی من از حساب بانک ملت هر کاری کردم واریر بزنم به بانک ملی نشد که نشد
مشکل اینجاست که مردم هجوم میارن سمت دستگاه های عابر بانک
و بانک ها هم به خاطر اینکه مشکلی پیش نیاد سعی می کنن کاری کنن
که فقط هر کی کارت بانک خودشو تو دستگاه اون بانک بتونه بکشه و از دستگاه های بانک های دیگه نتونه
تراکنش انجام بده من به عینه این رو تجربه کردم و خودمم دیدم.
حالا خودتون رو ناراحت نکنید 2 روز دیگه دوباره درست میشه.
من که درحال حاضر به فکر درگاه بانک پارسیان افتادم . با اینکه روزی 1 بار تسویه می کنه ولی بدون خطا
تمام تراکنش ها انجام میشه حتی شرکت رایانمهر هم زمانی که یارانه ها رو میریزن درگاه های
پرداختش رو تنظیم می کنه روی بانک پارسیان و ملی
بانک ملت رو غیرفعال می کنه چون می دونه که این اتفاقات می افته