مَن دارم وَصیت میکنم زنده موندم میگم چه خبره ولی اون چیزی که تو فکر میکنی نیست موضوع خیلی بیشتر از این حرف ها هستش!
نمایش نسخه قابل چاپ
واسه ما که نیومده
ولی حدس میزنم کار مرکز رسانه های دیجیتال باشه !
چون چندوقت پیش هم پیام دادن که بخشی از وبسایت / وبلاگ خود را نظر امام هادی (ع) کنید .
هزاران تا از این اسمس ها بیاد و بره، هزاران میلیارد خرج اینکارها بشه، باز هم وقتی عضو شورای مجازی حالیش نباشه نت چیه، تایپ چیه، اینترنت چند تا ت داره، قطعا بیفایده خواهد بود افرادی رو میزارند مدیر یا عضو شورا که حتی نتوانستند یکبار بدونند مجازی بعنی چی؟ اصلا اینترنت چیست؟
ارادت:63:
این اس ام اس هم خیلی وقت پیش برای من اومده
دوستانی هم که میگن عمومی ارسال شده اشتباه می کنند
من دوستان زیادی دارم که در اینترنت فعالیت آنچنانی ندارند و به هیچ عنوان چنین اس ام اسی براشون ارسال نشده
این اس ام اس کار هر کس و گروهی که بوده کاملا حساب شده و هدفمند ارسال کردند
چون این چنین که کل تاپیک رو خوندم گویا گزینش خیلی خاصی در انتخاب شماره ها داشتند
و جالب تر این که من جواب این اس ام اس رو دادم دلیوری هم اومد اما هیچ خبری بعدش نشد!!!!!!
شماره تلفن بنده هم به هیچ عنوان در اینترنت پخش نشده پس کار گروه دولتی و سازمانی بوده که آمار فعالیت ها رو در دست داشته!!!!!!!
علاوه بر اس ام اس این تاپیک اس ام اسی هم که شما میفرمایید برای من ارسال شده!!!
درود و احترام
بدینوسیله از جنابعالی دعوت میشود در جلسه هم اندیشی مدیران تارنماهای عمومی و خدماتی شرکت فرمائید.
مکان: کارگر شمالی - امیرآباد - روبروی انرژی اتمی - مرکز تحقیقات مخابرات ایران - سالن کنفرانس (نقشه در ایمیل شماست)
زمان: سه شنبه 19/2/1391 - ساعت 15 الی 17
نقشه در ایمیل بنده هم آمده! :d
فکر میکنم کار samandehi.ir هست!