پاسخ : دیتاسنتر برای کولو در هلند یا آلمان؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
1eng.ir
1Gbps Full Duplex میده حدود 750 دلار، کجاش گرونه؟ :d
اتفاقاً چون Provider غولیه، قیمت پهنای باندش خیلی خوبه
اون اینترفیس Gbit Uplink هست! به ازای هر یک ترابایت ترافیک مصرفی چقدر میگیره به نظرت ؟ :دی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
itjavani
اون اینترفیس Gbit Uplink هست! به ازای هر یک ترابایت ترافیک مصرفی چقدر میگیره به نظرت ؟ :دی
واسه پهنای باند اضافه که همه جا همینجوریه، جاهای درست و حسابی به ازای هر ترابایت حدود 10 دلار میگیرن ...
ولی وقتی میخوای درست و حسابی و حرفه ای کار کنی، نمیای پهنای باند ترابایتی خرید کنی که. 100% باید فول بگیری، 100% باید آی پی از خودت باشه، 100% باید کل منابع سخت افزاری از خودت باشه، 100% باید ...
وقتی میخواید یه کاری رو انجام بدید، به بهترین نحو ممکن انجام بدید. دستتونم واسه انتخاب بازتره ...
خوبی خودت؟ :d
وضعت خوب شده دیگه خبری از فقیر فقرا نمیگیریا :-b
1 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
1eng.ir
واسه پهنای باند اضافه که همه جا همینجوریه، جاهای درست و حسابی به ازای هر ترابایت حدود 10 دلار میگیرن ...
ولی وقتی میخوای درست و حسابی و حرفه ای کار کنی، نمیای پهنای باند ترابایتی خرید کنی که. 100% باید فول بگیری، 100% باید آی پی از خودت باشه، 100% باید کل منابع سخت افزاری از خودت باشه، 100% باید ...
وقتی میخواید یه کاری رو انجام بدید، به بهترین نحو ممکن انجام بدید. دستتونم واسه انتخاب بازتره ...
خوبی خودت؟ :d
وضعت خوب شده دیگه خبری از فقیر فقرا نمیگیریا :-b
فایل پیوست 5835 مخلصیم
حرفت کاملا درسته ولی عموما این هزینه ها برای یک یونیت اصلا به صرفه نیست! برای میزان یونیت بیشتر و تعداد بیشتر به صرفه میشه!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dude
سلام دوستان
من برای کولو دنبال یک دیتاسنتر با قیمت مناسب و پهنای باند بالا در هلند یا آلمان هستم. آفرهای leasweb رو نگاه کردم ولی پهنای باند خوبی ارائه نمی دهد. ممنون می شوم اگر موارد خوبی را می شناسید معرفی کنید.
آقا گیر اوردی برا منم پ.خ کن ممنون