پاسخ : انتخاب گوشی مناسب با استفاده از تجربه شما - 2
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Warez-Host.IR
سلام
در مورد کدوم انتخاب خوبی انجام دادم ؟؟
این :
اسم گوشی دقیقاً اینه ؟؟
HTC evo 3d
همون که گفتی خیلی چشمم رو گرفته :دی همین evo
بله اسمش همینه و پشتش 2تا دوربین داره جهت تصویربرداری بصورت 3D . دوستان گرفته بودند راضی بودند . فروش دست دومشون هم نسبت به بقیه گوشی ها کمتره . این نشون دهنده اینه که هرکس گرفته دلش نمیاد دست دوم رد کنه بره :)
سلام galaxy s ii هم بد نیست الان قیمتش 000 900 تومان
و htc sensation xl هم عالیه 000 950 تومان(و یک عدد هندزفری beats که 000 180 تومان قیمتش داخل پکش هست)
اگر بتونید هزینه کنید و sensation xl بگیرید پشیمان نمیشید..
بله رحمان جان..گفتم که اصلا ظاهرش و سه بعدی بودن گوشی کلاس کاری خودش رو داره.. نمیدونم تاحالا آهنگ گوش دادی با این مدل گوشی ها یا نه اما صدای دالبی دیجیتال خواصی داره که فقط اپل نمونش رو داره....هندزفری بزاری گوشت انگار 10000 وات جلوت روشن کردن با کیفیت دیجیتال... فوق العاده هست.. الان قیمتش امده پایین.. تا پایینه بخر که دوباره میره بالا.. تا دو ماه پیش 90000 تومان بود.. الان شده زیر 700 ..
اسمش هم دقیق htc EVO 3D هست...
اینم لینک مشخصات کاملش.آنلاینم میتونی بخری..معتبره..
اچ تي سي EVO 3D [جزئیات]
دلتا جان به احتمال زیاد رحمان میخواد گوشی رو رووت کنه که از امکانات اندروید بیشتر استفاده کنه اما متاسفانه EVO 3D رام Stable زیاد نداره مخصوصا رام های فارسی ساپورت ! بعضی هاشون WIFI کار نمیکنه بعضی ها Force close میدن..
تصمیم با خودشونه.
آقای رحمان از اولین سری های HTC من کار کردم ! هر مدلی هم که بگید داشتم ! HTC Desire HD بگیرید ! EVO 3D یک چیز بی خاصیت هستش توی قیمتی که داره ! کمی گران تر از Sensation هست ولی پردازنده و حافظه داخلی ضعیف تری نسبت به سنسیشن داره ضمن اینکه مدل هاش چینی هستند و خیلی زیاد هم داغ میکنه ! شارژش هم زودی تمام میشه ! مزیت خیلی خوبی که داره همان 3D بودنش هستش. توی رنج قیمتی که فرمودید حتما HTC Desire HD رو تجربه کنید.
ضمنا. آشنا دارم گوشی های نو بفروشه اون هم با قیمت قدیم. البته این مدل رو . چون نمایندگی رسمی ایران HTC هستند. همان شرکت یاس ! یا علی
100% تصمیم با خودشونه اما من خودم به شخصه این مدل گوشی رو داشتم که میگم.اصلا ارزش روت کردن رو نداره این مدل گوشی.. یعنی حاضر نبودم به خاطر چند تا نرم افزار قابلیت آپدیت و.. رو از دست بدم.برای آندروید نرم افزار و بازی بیشتر از حد تصور ما عرضه شده و خیلی هاشون کرک شده هستند.. باا ین حال من روی این گوشی انواع نرم افزار و بازی کرک شده نصب کردم و مشکلی هم نداشتم و نیازی به روت هم نبود!!
---------- Post added at 03:44 PM ---------- Previous post was at 03:40 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ERfan.Taleghani
آقای رحمان از اولین سری های HTC من کار کردم ! هر مدلی هم که بگید داشتم ! HTC Desire HD بگیرید ! EVO 3D یک چیز بی خاصیت هستش توی قیمتی که داره ! کمی گران تر از Sensation هست ولی پردازنده و حافظه داخلی ضعیف تری نسبت به سنسیشن داره ضمن اینکه مدل هاش چینی هستند و خیلی زیاد هم داغ میکنه ! شارژش هم زودی تمام میشه ! مزیت خیلی خوبی که داره همان 3D بودنش هستش. توی رنج قیمتی که فرمودید حتما HTC Desire HD رو تجربه کنید.
ضمنا. آشنا دارم گوشی های نو بفروشه اون هم با قیمت قدیم. البته این مدل رو . چون نمایندگی رسمی ایران HTC هستند. همان شرکت یاس ! یا علی
شما با sensation کار کردید؟ میدونید چه عیب بزرگی داره؟ که هنوزم بعد یک سال گریبانگیر خیلی ها میشه؟
نقل قول:
صفحه نمايش Sensation، سردمدار تلفن هاي شرکت HTC مشکل دار از آب در آمد13/05/1390گروه خبري GSM: بعد از مشکلاتي که دارندگان تلن همراه HTC Sensation درباره افت سيگنال وايرلس اين گوشي با آن مواجه بودند، مشکلي ديگر از اين تلفن باعث نگراني بسياري از دارندگان اين گوشي شده است. بر اساس گزارشات مکرري که از سوي بسياري از کاربران اين گوشي منتشر شده، صفحه نمايش اين گوشي هوشمند داراي مشکل مي باشد و بعد از مدتي، نسبت به لمس کاربر واکنش نشان نمي دهد و کاربران، موفق به انتقال برخي از دستورات خود به اين گوشي نمي شوند. در حال حاضر طي بيش از 650 پست و 65 صفحه در xda-developers ، کاربران اين تلفن، مشغول بحث درباره مشکل بوجود آمده هستند . نکته قابل توجه اينکه تعداد بسيار زيادي از اين کاربران، مشکل عنوان شده را تاييد کرده اند. تعداد اين کاربران اکنون به آن اندازه رسيده که شرکت HTC نمي تواند آن را مشکلي ناچيز بخواند و يا از بار مسئو.ليت ناشي از اين مشکل، شانه خالي کند.
بنابر گزارش جي اس ام به نقل از GSMARENA، در چند روز گذشته موارد متعددي از مشکل صفحه منمايش اين گوشي گزارش شده است. تلفن همراه جديد اچ تي سي تا همين چند روز گذشته با افتخار سر خور را بالا گرفته بود و فروش درخور قابل توجهي نيز داشت اما به نظر مي رسد مشکل مذکور، تاثير قابل توجه بر روند موفقيت HTC Sensation داشته باشد. عدم اجراي دستورات در Sensation بيشتر در موافعي مشهود بوده که صفحه نمايش گوشي قفل بوده و کاربر قصد باز کردن آن را دارد اما در بسياري موارد، اين تلفن واکنشي نسبت به دستورات لمسي کاربر از خود نشان نمي دهد.
البته بسياري از کاربران جهت حل اين مشکل با کمپاني HTC هم تماس گرفته اند اما آنها تاکنون پاسخي به سوالات پيش آمده نداده اند. البته تيم پشتيباني شرکت HTC به کاربران توصيه کرده که براي حل اين مشکل مي توانند تلفن همراهشان را به حالت تنظيمات کارخانه برگردانند اما به نظر مي رسد اين امر هم نتوانسته باعث حل اين مشکل شود. بسياري از کاربران نيز گوشي هاي خود را با نمونه هاي ديگري از Sensation تعويض کرده اند اما گزارشات حاکي از آن است که اين مشکل، در تمامي گوشي هاي Sensation تا اين لحظه حداقل به صورت بالقوه وجود دارد.
سلام
اگر بتونید صبر کنید خوبه چون تا چند وقت دیگه به نظر میرسه وضعیت بازار خیلی بهتر میشه
ولی به نظر من شما صبر کنید
Galaxy S III
به نظر میرسه گوشی خوبی باشه
آشنایی با برخی قابلیت های ویژه Galaxy S III | نارنجی
---------- Post added at 03:56 PM ---------- Previous post was at 03:54 PM ----------
اگر کیفیت صحفه نمایش برای شما مهم است لینک زیر را حتما نگاه کنید
صفحه نمایش HD Super AMOLED گلکسی اس سوم در زیر میکروسکوپ | نارنجی
گلکسی جیو سامسونگ هم خوبه هم با دوام من خودم استفاده میکنم . همیشه از دستم میوفته زمین اما جدا جون سخته . دکمه بازگشت و امکاناتش لمسی هستش و درصد خرابیش پایین میاد . و تمامی نرم افزارهای موجود رو هم پشتیبانی میکنه . قیمتش هم حدودا 430.000 تومن میشه خودم 370.000 خریدم
سلام
ممنون از همه
در مورد HTC EVO 3D در سایتهای مختلف مطلب و نظرات کاربران را خیلی مطالعه کردم
چند سوال برای پیش آمد
1 - آیا نسخه سیستم عامل قابل ارتقاء هست و بعد از ارتقاء مشکلی ایجاد نمیشه ؟؟
2 - یک جا دیدم که یک نفر با گوشی LG Optimus مقایسه کرده بود , و در بعضی موارد فکر کنم بهتر عمل کرده بود
3 - محدودیت نصب و اجرا نرم افزار نداره ؟؟
مثل برنامه های بانکها و نرم افزارهایی که برای گوشی های آندروید ایجاد شده و در خیلی از سایتها موجود هست ؟؟
4 - در بین نظرات کاربران مطالعه کردم که نوشته شده بود مدت زمان مفید باتری کم هست , آیا این صحت داره ؟؟
هرچند قرار نیست که از گوشی برای گوش دادن موزیک و ... استفاده بشه تنها برای استفاده از اینترنت و اجرای یک سری برنامه خاص
5 - فارسی هم اگر اشتباه نکنم پشتیبانی نمی کنه ؟؟ (( به این مورد هم نیاز خاصی ندارم , تنها جهت سوال هست ))
6 - عکسهای 3D تهیه شده اعلام شده بود که کیفیت مناسبی ندارد (( این موضوع را کسی تست کرده ؟؟ ))
در مورد نیازهای ما هم همونطور که گفتم توقع زیادی از این گوشی ندارم و مثل خیلی ها کیفیت دوربین و ... را ملاک خرید قرار نمی دم
مهم ترین گزینه این هست که بتونیم در آینده اگر نسخه های جدید نرم افزاری ارائه شده آپدیت کنیم و بتونم بعضی از نرم افزارها که نیاز دارم را روی این گوشی اجرا کنم
در مورد بازی و ... هم نیاز خاصی ندارم , چون اهل بازی کردن با گوشی نیستم
در نهایت بین دو گوشی HTC EVO 3D و Galaxy S II از نظر کارایی نه قیمت کدام مورد بهتر هست
موفق باشید