سلام دوستان، يه سؤال دارم فرض کنيد مثلاً payment24.ir برای من يه حساب paypal باز ميکنه. ايشون توی سايتشون نوشتن که حساب از امارت باز ميکنند و با يه ويزا کارت از امارات اون رو وريفای ميکنند که اين ويزا کارت رو هم به ما ميدند و همراه با اين account موارد زير به ما داده ميشه:
- اختصاص یک آدرس خارج از کشور
- اختصاص یک عدد ریموت دسکتاپ یک ماهه رایگان
- اضافه کردن یک ویزا کارت فیزیکی یکساله قابل شارژ از طریق پی پال با اعتبار 100 درهم و متصل کردن آن به اکانت شما جهت وریفای کردن اکانت
- ارائه مدارک شامل یک قبض آب / برق از آدرس مورد نظر و یک اسکرین شات از ویزا کارت
ايشون قراره که حساب رو از طريق remote desktop که من بهشون ميدم باز کنند ( که متعلق به vps
آلمان من هست.) تا من هم بعدن با همون ip اي که حساب با اون باز شده حسابم رو مديريت کنم.
حالا سؤالهای من:
اگه بعدم به هر دليلی اين vps کنسل شد يا مثلاً فروشنده فعلی به دليلی نتونست ديگه از اين server به من vps به بده آيا اگه من از جای ديگه اي vps بگيرم چون ip تغيير ميکنه، حسابم ليميت ميشه؟
اصلاً ميشه با ip آلمان حساب رو در امارات باز کرد و اون رو با ويزا کارت اماراتی وريفای کرد؟
در صورتی که ليميت بشه آيا چون ايشون به من قبض آب و برق رو از امارات و همچنين اون کارت ويزا رو ميدن ميشه حساب رو از ليميت خارج کرد يا مدرک ديگه اي هم لازمه؟
راستی اين visa cart به درهم است. آيا currency پی پال هم چون از امارات هست و با اين visacart وريفای شده درهم ميشه؟
اگه بشه، و ما از اين paypal برای پرداخت euro و dollar استفاده کنيم آيا کارمزدی بابت تبديل گرفته ميشه؟