با سلام
4 سرور به درخواست کنندگان واگذار شد !
موجودی و لیست مشخصات سرورها به روز شد
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام
4 سرور به درخواست کنندگان واگذار شد !
موجودی و لیست مشخصات سرورها به روز شد
سلام.
چند سوال در رابطه با خرید XL-DS-11 :
1- هزینه ی نصب مجازی ساز ESXi
2- هزینه ی IP های اضافه ؟
3- تحویل سرور ها ؟
با تشکر از شما.
1 - نصب مجازی سازی ESX بصورت رایگان انجام می پذیرد ( نسخه 5 توصیه می شود )
2 - هزینه آی پی های اضافه به شرح زیر است
/29 = 8 آدرس = 5 آدرس قابل استفاده در صورت پیکربندی به صورت Gateway دوم = 20000 هزار تومان
/28 = 16 آدرس = 13 آدرس قابل استفاده در صورت پیکربندی به صورت Gateway دوم = 40000 هزار تومان
/26 = 64 آدرس = 62 آدرس قابل استفاده در صورت پیکربندی به صورت Gateway دوم = 80000 هزار تومان
3 - تحویل سرور بسته به موجودی ، رک محل استقرار و نوع آن بین 3 تا 48 ساعت بعد از پرداخت صورتحساب صورت می پذیرد (روزهای شنبه و یکشنبه ممکن است با توجه به نیاز به تغییرات در روتینگ آی پی ها تحویل سرور به روزهای دوشنبه و سه شنبه موکول شود)
این موارد در مورد اکثر سرورهای ارائه شده توسط ما ( از جمله XL-11 ) صادق است
تایید میشن ایشون انسان فوق العاده با محبت و با اخلاقی هستند و با اینکه مبتدی بودم ولی با آموزش های ایشون تونستم کارم رو جلو ببرم و در کل راضیم بنده 2 هفته میشه سرویس دارم و کاملا پشتیبانی رو تایید میکنم و به موقع جواب دادن ( البته تیکت های بنده فقط برای آموزش و راهنمایی بوده که ایشون در کمال آرامش و دوستانه جواب دادند و میتونم بگم واقعا آدم با حوصله ای هستند ) بازم تشکر میکنم شاید این سرور با این پشتیبانی از هر جا دیگه میگرفتم بایست هزینه بیشتری پرداخت میکردم که ایشون رایگان در اختیار بنده قرار دادند که جای تقدیر داره امیدوارم موفق باشند . در مورد سرور هم پرت و آپتایم 100% بوده واقعا تا الان یه مورد هم نداشتم مشکلی پیش نیومده
پست اول به روزرسانی شد !
با سلام
دوستان گرامی پست اول به روز رسانی شد
یک سرور xl13 سرور ویژه فایل طبق درخواست یکی از دوستان برای ارائه پیکربندی و آماده شده
دوستان عزیز لطفا در صورت امکان سوالات خود را در وحله اول در این تاپیک مطرح فرمائید و اگر در زمان مشخصی پاسخ دریافت نشد نسبت به برقراری ارتباط از طریق مسنجر و تلفن اقدام نمائید
با این کار وقت بیشتری برای پاسخ گویی به شما وجود خواهد داشت
با تشکر
4 سرور به صورت فوری واگذار می شود
سرور در تاپیک http://www.webhostingtalk.ir/f11/49784/#post457559 با مشخصات تغیر یافته به صورت زیر اجاره داده می شوند
این سرور ها ( مجموعا 4 سرور) با توجه به محدودیت زمانی فقط تا ساعت 6 بعدازظهر 5 شنبه 11 خرداد قابل واگذاری می باشد
مان) بدون هزینه ست آپ
مشخصات سخت افزار سرور کد و لینک خرید
230.000SuperMicro : X8SIL or similar
1xIntel Xeon3460 QuadCore 2.8Ghz with HT
16GB DDR3 Memory
2X500GB 7200rpm SATA HDD
Dedicated 100Mbps Link with 5TB Monthly Bandwidth
16IP ( 13 Usable ) - Additional IP /28 subnet for 15$
365/7/24
RasaNegar Support
ESXi 5 installed
سرور به محض پرداخت قابل تحویل می باشد
XL-DS-11
سلام کسانی که از دوست عزیزمون سرور خریداری کردند میشه مطرح کنن؟