پاسخ : مشکل پینگ نداشتن با اینکه تنظیمات ovh درسته
من selinux رو دیسیبل کردم فرق نکرد . icsf رو نمیدونم چی هست و چطور خاموش کنم ...
---------- Post added at 01:17 AM ---------- Previous post was at 12:40 AM ----------
کسی نظری نداره ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
network
من selinux رو دیسیبل کردم فرق نکرد . icsf رو نمیدونم چی هست و چطور خاموش کنم ...
---------- Post added at 01:17 AM ---------- Previous post was at 12:40 AM ----------
کسی نظری نداره ؟
شما خودتون میگید تمام تنظیماتتون درسته
مک و ای پی و گت وی و ساب نت هم درسته
لینوکستونم درسته
پس دیگه ما چه نظری میتونیم بدیم؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
the_coder
شما خودتون میگید تمام تنظیماتتون درسته
مک و ای پی و گت وی و ساب نت هم درسته
لینوکستونم درسته
پس دیگه ما چه نظری میتونیم بدیم؟
خوب وقتی درسته بگم نیست ؟ من دانشم در همین حده
تاپیک قیبلیمو خوندین شما؟ گفتم پینگ بهش میشه ( از درون سرور ) خودشم به بقیه وی پی اس ها و سرور اصلی پینگ میکنه اما به گیت وی خودش نمیکنه - هیچی هم از بیرون این وی پی اس ( بیرون از سرور ) نمیتونه به وی پی اس پینگ کنه . یعنی آی پی به خودش گرفته اما ی جای کار ایراد داره ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
network
خوب وقتی درسته بگم نیست ؟ من دانشم در همین حده
تاپیک قیبلیمو خوندین شما؟ گفتم پینگ بهش میشه ( از درون سرور ) خودشم به بقیه وی پی اس ها و سرور اصلی پینگ میکنه اما به گیت وی خودش نمیکنه - هیچی هم از بیرون این وی پی اس ( بیرون از سرور ) نمیتونه به وی پی اس پینگ کنه . یعنی آی پی به خودش گرفته اما ی جای کار ایراد داره ...
یک بار دیگه هم مک رو ریست کنید
اگر نشد باز
مشخصات بدید تا بررسی کنم
موفق باشید
آی پی دیگه ای رو استفاده کردم پینگ داد. امان از ovh دو بار مک آدرسو با فاصله های نیم ساعت عئش کردم اما انگار نه انگار - آی پی هم که بلوک نیست ! معلوم نشد آخر اون آی پی چه مرگشه ...