چرا همه واسه پول فقط کار میکنند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
توی این انجمن کاره من راه نمیوفته چون فقط باید پول خرج کنی تا یه ج بگیری
همگی موفق باشید
نمایش نسخه قابل چاپ
چرا همه واسه پول فقط کار میکنند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
توی این انجمن کاره من راه نمیوفته چون فقط باید پول خرج کنی تا یه ج بگیری
همگی موفق باشید
نه عزیز کمتر کسی پیدا میشه پول بخواد یکم منتظر باشید جوابتونو میگیریدچون شغله ماها زیاده دیر به انجمن ریفرش میزنیم شما حتی یک تشکر هم نزدید برای دوستان که کمک کردن
و در مورد کمک شما تنظیمات دامنه رو به درسته انجام ندادی
بیا این لیست ایمیل ها به صورت انگلیسی و پیش فرض هست !! بعد هنگام سفید شدن صفحه احتمال زیاد قالب مشکل داره
یه قالب دیگه امتحان کن اگر درست نشد بگو من واست رایگان درست میکنم !!
ایمیل ها رو هم از به صورت دستی از دیتابیس ایمپورت کن
مشکل لود نشدن صفحه دوست عزیز فقط به مشکلات قالب بر میگرده حتی یه تگ div رو نبسته باشن توی قالب اصلا لود نمیشه صفحه
قبلا با این مشکل رو به رو بودم !! فارسی کردن فاکتور هم خیلی راحته فقط با آپلود کردن چند تا فونت هست
نیازی به دستکاری کد ها نیست
بله ممکنه از قالب باشه
شما قالبتون رو عوض کردید ؟ بعد 1 ساعتی که گفتید ؟ احتمال داره از قالب باشه و یک کد باز و بسته نشه کل سایت خراب میشه !
قالبتون رو پیشفرض کنید تست کنید بعد از این که قالب رو پیشفرض گذاشتید بقیه قالب ها رو کلا از هاستتون پاک کنید رو یک قالب استاندارد تست کنید اگه باز نشد ! مشکل از جای دیگری هست !
صحت صحبت لرد ام اچ ان مورد تاییده
با سلام
من هم همین مشکل رو داشتم رو هاست قبلیم دلیلشو نمیدنم وقتی هزینه دامنه ها رو درست میکردم این اتفاق می افتاد دلیل رو دقیقا نمیدونم چیه ولی بعد از 24 ساعت درست شد به طور اتوماتیک
موفق باشید
اگه مشکل از بخش دامین ها باشه
ممکن هست که دامین ها رو ثبت نکرده باشید منظورم اینه که یه جا داره وقتی که دامین رو میسازید باید هزینه بدین هزینه ها رو درست وارد کردین -1 به جا گذاشتید ؟ وگرنه در غیر این صورت مشکل خواهد داشت !