پاسخ : افر فوقعلاده از سرور گیگا. هزینه ماه اول با تخفیف.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amir
@bestserver.ir
شما ۵ یونیت از یک راک رو اجاره کردید
بله همان طور كه قبلا هم عرض کردم، راک شماره ۲ را اجاره کردیم، و سرور هارو خریداری :)
خیر، بازهم متوجه نشدید دوستمون چی گفت!
ایشون فرمودند شما 5 Unit از یک Rack کامل را اجاره کردید. و این در سایت گیگا هم نوشته شده است.
نه اینکه شما Rack 5 تایی دارید و 4 تا سرور در آن قرار دادید.
ضمناً، پر کردن یک Rack بصورت کامل مشکلی را برای سرور های Arrange شده ایجاد نمی کند. چون این در سوئیچ است که میتوان میزان Traffic Shape و Traffic Limit را تعریف و تنظیم کرد.
دوست عزیز، اگر می خواهید در کار خود پیشرفت کنید صادق باشید و سعی نکنید با تخیلات خود مشتری جذب کنید.
ضمناً می تونم بپرسم سرورهای Corei7 و Q6600 که الآن در Rack قرار دادید هر کدام چند وات مصرف برق دارند؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
persianwhois
خیر، بازهم متوجه نشدید دوستمون چی گفت!
ایشون فرمودند شما 5 Unit از یک Rack کامل را اجاره کردید. و این در سایت گیگا هم نوشته شده است.
نه اینکه شما Rack 5 تایی دارید و 4 تا سرور در آن قرار دادید.
ضمناً، پر کردن یک Rack بصورت کامل مشکلی را برای سرور های Arrange شده ایجاد نمی کند. چون این در سوئیچ است که میتوان میزان Traffic Shape و Traffic Limit را تعریف و تنظیم کرد.
دوست عزیز، اگر می خواهید در کار خود پیشرفت کنید صادق باشید و سعی نکنید با تخیلات خود مشتری جذب کنید.
ضمناً می تونم بپرسم سرورهای Corei7 و Q6600 که الآن در Rack قرار دادید هر کدام چند وات مصرف برق دارند؟
جناب من از شما یک سوال میکنم صادقانه جواب بدید.
شما ادعا کردید، كه نماینده رسمی در ایران هستید. گیگا کلا نماینده رسمی نمیده، اینو روشن کنید. ??
در مورد سوال شما، باید عرض کنم كه بنده حرف امیر جان رو کامل متوجه شدم، و جواب خودم هم ارسال کردم.
در مورد سؤال كه پرسیداید سرور Core I7 چند وات مصرف میکنه باید عرض کنم كه این سرور مصرفش از 299 تا 399 این هست .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
BestServer.IR
جناب من از شما یک سوال میکنم صادقانه جواب بدید.
شما ادعا کردید، كه نماینده رسمی در ایران هستید. گیگا کلا نماینده رسمی نمیده، اینو روشن کنید. ??
در مورد سوال شما، باید عرض کنم كه بنده حرف امیر جان رو کامل متوجه شدم، و جواب خودم هم ارسال کردم.
در مورد سؤال كه پرسیداید سرور Core I7 چند وات مصرف میکنه باید عرض کنم كه این سرور مصرفش از 299 تا 399 این هست .
1- خیر، من کجا مدعی نمایندگی گیگا در ایران شدم؟ لطفاً مشخص کنید.
من یکی ار معتبرترین مشتریان گیگا در ایران هستم که سرور را تلفنی سفارش میدم و در کمتر از 2 ساعت تحویل میدم.
کسانی که با من کار کردند این موضوع را تائید می کنند.
اینهم ایمیل خود گیگا:
Dear Mr Yarmohammadi,
one of our most valued customers in Iran are without any doubt you
yourself Mr.Yarmohammadi, you know this and you can rest assured about this.
If you have any questions or need help, please don't hesitate to contact us.
--
Best regards,
Alexander Kuchta
Kundenservice / Customer support
2- باید عرض کنم سرور Corei7 حدود 130 watt مصرف برق دارند و همین موضوع نشان می دهد شما اصلاً با سرویس های colocation گیگا کار نکردید.
ضمناً، باب روشن شدن قضیه عرض می کنم:
طبق فرمایش خودتان شما از 5U تعدا 4 سرور استفاده می کنید و به گفته خودتان هر سرور هم از 299 تا 399 watt برق مصرف می کند!
اگر به لینکی که خودتان از گیگا فراهم کردید سری بزنیم:
http://www.giga-international.com/de...using.php?id=4
می بینیم که بسته مورد نظر شما نهایتاً 500 watt برق می دهد.
حالا اگر 299 watt هم فرض کنیم، شما حداقل به 1000watt برق نیاز دارید.
یعنی 2 برابر بیشتر از ظرفیت بسته مورد نظر! حتماً برای برق اضافه هم ژنراتور خریدید ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
persianwhois
من یکی ار معتبرترین مشتریان گیگا در ایران هستم که سرور را تلفنی سفارش میدم و در کمتر از 2 ساعت تحویل میدم.
اینهم ایمیل خود گیگا:
Dear mr yarmohammadi,
one of our most valued customers in iran are without any doubt you
yourself mr.yarmohammadi, you know this and you can rest assured about this.
--
best regards,
alexander kuchta
kundenservice / customer support
2- باید عرض کنم سرور corei7 حدود 130 watt مصرف برق دارند و همین موضوع نشان می دهد شما اصلاً با سرویس های colocation گیگا کار نکردید.
طبق فرمایش خودتان شما از 5u تعدا 4 سرور استفاده می کنید و به گفته خودتان هر سرور هم از 299 تا 399 watt برق مصرف می کند!
یعنی 2 برابر بیشتر از ظرفیت بسته مورد نظر! حتماً برای برق اضافه هم ژنراتور خریدید ...
سلام مجدد دوست گرامی.
در مورد اینکه شما این حرف رو نزدید، بله همون روابط شما كه حرفهای شما رو منتقل میکردن، و میگفتن كه ایشون و شما نداریم، هرچی شما میگی ایشون میگن، این حرف زده.
در مورد میل شما هم بنده عرض کردم، sherkat ما در ایران نیست كه بخواهیم از ایران بهترین خریدار باشیم :) این هم اشتباه بدی شما، لطفا پست هارو دقیقا بخونید.
در مورد مصرف سرور مورد نظر هم، به گیگا میل بدید، و جوابش اینجا بنویسید، كه سرور آی ۷ چقد برق مصرف میکنه :)
در مورد اون لینک مورد نظر هم، باید عرض کنم كه وات اظافه هم میشه خرید؛)
پیشنهاد : قبل ارسال هرگونه پست، به گیگا میل بدید، و در مورد همچی دقیق سوال کنید. بعد اینجا بیان کنید :)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
persianwhois
اینهم ایمیل خود گیگا:
Dear mr yarmohammadi,
one of our most valued customers in iran are without any doubt you
yourself mr.yarmohammadi, you know this and you can rest assured about this.
--
best regards,
alexander kuchta
kundenservice / customer support
2- باید عرض کنم سرور corei7 حدود 130 watt مصرف برق دارند و همین موضوع نشان می دهد شما اصلاً با سرویس های colocation گیگا کار نکردید.
طبق فرمایش خودتان شما از 5u تعدا 4 سرور استفاده می کنید و به گفته خودتان هر سرور هم از 299 تا 399 watt برق مصرف می کند!
=)) تصحیح می کنم ، منظور من از نماینده رسمی گیگا همان نماینده معتبر گیگا هست !
بعدم من کی گفتم جناب یار محمدی این را گفته ؟
من تمامی حرف های جناب اقای محمدی را در نقل قول قرار دادم !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bestserver.ir
سلام مجدد دوست گرامی.
در مورد اینکه شما این حرف رو نزدید، بله همون روابط شما كه حرفهای شما رو منتقل میکردن، و میگفتن كه ایشون و شما نداریم، هرچی شما میگی ایشون میگن، این حرف زده.
در مورد میل شما هم بنده عرض کردم، شارلات ما در ایران نیست كه بخواهیم از ایران بهترین خریدار باشیم :) این هم اشتباه بدی شما، لطفا پست هارو دقیقا بخونید.
در مورد مصرف سرور مورد نظر هم، به گیگا میل بدید، و جوابش اینجا بنویسید، كه سرور آی ۷ چقد برق مصرف میکنه :)
در مورد اون لینک مورد نظر هم، باید عرض کنم كه وات اظافه هم میشه خرید؛)
پیشنهاد : قبل ارسال هرگونه پست، به گیگا میل بدید، و در مورد همچی دقیق سوال کنید. بعد اینجا بیان کنید :)
دیگه بحثی با شما نیست.
طبیعی هست که تا ابد هزاران دلیل و منطق برای خود میارید و زیر بار اعتراف و حرف حق و مستند نخواهید رفت.
منطق هر کس عقل خودش هست، از اینکه وارد تاپیک شما شدم هم عذر خواهی می کنم.
فقط خواستم شفاف سازی شده باشد.
شب بخیر :103:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
persianwhois
دیگه بحثی با شما نیست. از اینکه وارد تاپیک شما شدم هم عذر خواهی می کنم.
طبیعی هست که تا ابد هزاران دلیل و منطق برای خود میارید و زیر بار اعتراف و حرف حق و مستند نخواهید رفت.
منطق هر کس عقل خودش هست، از اینکه وارد تاپیک شما شدم هم عذر خواهی می کنم.
فقط خواستم شفاف سازی شده باشد.
شب بخیر :103:
من هم خوشحال میشم كه شفاف سازی کنید، و ادعای خودتون رو ثبت کنید، و بگید كه اگر كه بهترین moshtarishoon هستید، نمیتوانید اینفو من را از گیگا بگیرید؟ یعنی به شما این همه بی اعتماد هستن كه نمیگن من کی هاستم و کجا هاستم ؟؟؟؟ و اینکه خودتون دیدید كه هامین دوستتون گفت شما نماینده رسمی هستین :) كه بده اینکه من گفتم گیگا نماینده نمیده، شما گفتی من نگفتم و منظورم این بود. از این هم بگذاریم وقتی كه سال کردی، جواب رو گرفتی، و اینکه از من پرسیدین چه قد برق مصرف میشه، گفتم به شما، بعد میگی اینجوری نیست:) خوب میل گیگا رو نشون بدید كه بگن سرور آی ۷ چند وات مصرف میکنه.
در ضمن، بنده از اول قصد شما و آقای نوین سرور را میدونستم. ولی کلان عدم وقتی كه حرفی میزنه باید پاش وایسه. درسته ؟؟؟ پس درخواستی كه از شما کردم رو انجام بده، تا بقیه هم بدونن شما کی هستی، و اینکه الکی گفتی فلان وات مصرف میکنه، جوابش رو بده.
من همون طور كه گفتم ۲ سال دارم با گیگا کار میکنم، و اینکه کسانی كه با ما کار کردن ، و سرورهای مارا دیدن، میدونن كه ما همیشه طرفدار مشتری هستیم. و نه چیز دیگر.
و اینهم در این افر ما مشخص هست. تخفیف هایی و تحصیلات كه ما ارایه میدیم رو شما نمیتوانید ارایه بدید. چرا میخوای بقیه رو خراب کنی؟
از اول هم كه گفت بودم، نباید بحث رو شروع میکردی، و حالا كه شروع کردی، تا آخرش وایسا. و دلیل هاتون رو بیارید . همه اینجا میدونن كه من چکاره هستم و کجا هستم، و server هامان چه گونه هست :)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bestserver.ir
من هم خوشحال میشم كه شفاف سازی کنید، و ادعای خودتون رو ثبت کنید، و بگید كه اگر كه بهترین moshtarishoon هستید، نمیتوانید اینفو من را از گیگا بگیرید؟ یعنی به شما این همه بی اعتماد هستن كه نمیگن من کی هاستم و کجا هاستم ؟؟؟؟ و اینکه خودتون دیدید كه هامین دوستتون گفت شما نماینده رسمی هستین :) كه بده اینکه من گفتم گیگا نماینده نمیده، شما گفتی من نگفتم و منظورم این بود. از این هم بگذاریم وقتی كه سال کردی، جواب رو گرفتی، و اینکه از من پرسیدین چه قد برق مصرف میشه، گفتم به شما، بعد میگی اینجوری نیست:) خوب میل گیگا رو نشون بدید كه بگن سرور آی ۷ چند وات مصرف میکنه.
در ضمن، بنده از اول قصد شما و آقای نوین سرور را میدونستم. ولی کلان عدم وقتی كه حرفی میزنه باید پاش وایسه. درسته ؟؟؟ پس درخواستی كه از شما کردم رو انجام بده، تا بقیه هم بدونن شما کی هستی، و اینکه الکی گفتی فلان وات مصرف میکنه، جوابش رو بده.
من همون طور كه گفتم ۲ سال دارم با گیگا کار میکنم، و اینکه کسانی كه با ما کار کردن ، و سرورهای مارا دیدن، میدونن كه ما همیشه طرفدار مشتری هستیم. و نه چیز دیگر.
و اینهم در این افر ما مشخص هست. تخفیف هایی و تحصیلات كه ما ارایه میدیم رو شما نمیتوانید ارایه بدید. چرا میخوای بقیه رو خراب کنی؟
از اول هم كه گفت بودم، نباید بحث رو شروع میکردی، و حالا كه شروع کردی، تا آخرش وایسا. و دلیل هاتون رو بیارید . همه اینجا میدونن كه من چکاره هستم و کجا هستم، و server هامان چه گونه هست :)
دیر تشریف میارید !
اقای محمدی رفتند خوابیدند اما من قول می دهم بیشتر 5 تا سرور ندارید همه هم اجاره ای است !
در هر حال کاری نداریم اما خوب جناب محمدی شفاف سازی کرد و شما هیچ مدرکی را ارائه نکردی که بدرد دوستان بخوره ! در حالت کلی کار شما دارای ابهاماتی که روشن نشد اما با همین صحبت هایی که شد یک چیزهایی معلوم گردید !
همیشه یک نماینده خوب اثبات می کنه که چگونه خرید می کنه با چه کسانی کار می کنه ! این گونه که شما صحبت کردی هر کس یک سوتی ازت گرفت ! بعدم شما می روی دنبال سوتی اونها !!!!!!
اقا جناب محمدی یک صحبتی کرد شما باید اثبات کنی حرف ایشون اشتباه است نه مثلا پاسخ بدهید شما چه نماینده ای هستی که نمی توانی اطلاعات من را از گیگا بگیری ... :53:
من که خودم اصلا تا حالا مستقیم با گیگا کار نکردم اما بر اساس صحیت هایی که شد حرف شما بدون دلیل مدرک بود و هیچ و پوچ ! :53:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
persianwhois
1-
2- باید عرض کنم سرور Corei7 حدود 130 watt مصرف برق دارند و همین موضوع نشان می دهد شما اصلاً با سرویس های colocation گیگا کار نکردید.
طبق فرمایش خودتان شما از 5U تعدا 4 سرور استفاده می کنید و به گفته خودتان هر سرور هم از 299 تا 399 watt برق مصرف می کند!
با سلام من نه طرفدار شما هستم نه طرفدار این یکی ولی خنده دار ترین چیزی که شندیم این بوده
رفیق 130 وات که شما میگی وات مصرفی این cpu 130 وات هست یعنی می فرماید شما مادر برد و
رم و هادر دیگه برق مصرف نمیکنند و از اسمون برقشون تامین میشه مگر همچین چیزی ممکنه اون چیزی که شما فرمودین وات مصرفی cpu خالی هست
مدرک و صحت
http://www.mypicx.com/uploadimg/5769...11022009_1.png
سایت اینتل
کد HTML:
http://ark.intel.com/ProductCollection.aspx?familyId=28037