پاسخ : فروش سرور مجازی با 50% تخفیف بهاره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
TOOBA IT
با سلام
میشه کمی توضیح بدید کجای پشتبانی مشکل داشته !؟ شما از اون دسته کاربرای هستید که میخوان تیکتشون در عرض 10 ثانیه جواب داده بشه .
حداقل برای کانفیگ و نصب ویندوز شما بنده بیش 2 ساعت وقت گذاشتم . و این هم جواب ایشون بعد از این همه وقت گذاشتن
طبق تضمین بازگشت وجه مگر هزینه (27000 ت ) کاملا به حساب شما برگشت نخورد بعد از 3 روز استفاده از سرور مجازی !!؟
باشه توضیح میدم
درخواست نصب NTTac داده بودم که نصب نکردین!
فروش هاست با دو نفر آدم که نمیشه من صبح به شما تیکت زدم ساعت 19:7 نه تیکتی دریافت کردم و نه کانفینگ انجام شد و پول بعد از گذشت 2 روز عودت داده شد
درسته
طبق قوانین انجمن بحث در مورد ....
۶- از ایجاد مباحث مربوط به v-p-n ، اکانتینگ ، پروتکل های تونلینگ و نرم افزار های مربوطه خودداری کنید (اعم از خرید و فروش سرویس یا سرور برای اینکار یا مباحث آموزشی یا سوالات در این مورد) .
و دو نکته :
1- کارمندان ما 3 نفر هستند , در ضمن فکر کردید باقی دوستانی که تو کار هاستینگ هستند 40 تا کارمند دارند ...
2- سرور در تاریخ 24/04/2012 17:17 به شما تحویل داده شده است و شما دقیقا در تاریخ 25/04/2012 03:13 در خواست کردید که سرور رو کنسل کنیم (کلا 12 ساعت زمان برده که هزینه عودت داده شده این دو روز رو نمی دونم شما از کجا اوردید) .
هزینه سرور در تاریخ 26/04/2012 04:14 عودت داده شده است .
نکته : در عرض 1 روز ایشون متوجه شدن که پشتیبانی ما هم خوب نیست .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
TOOBA IT
طبق قوانین انجمن بحث در مورد ....
۶- از ایجاد مباحث مربوط به v-p-n ، اکانتینگ ، پروتکل های تونلینگ و نرم افزار های مربوطه خودداری کنید (اعم از خرید و فروش سرویس یا سرور برای اینکار یا مباحث آموزشی یا سوالات در این مورد) .
و دو نکته :
1- کارمندان ما 3 نفر هستند , در ضمن فکر کردید باقی دوستانی که تو کار هاستینگ هستند 40 تا کارمند دارند ...
2- سرور در تاریخ 24/04/2012 17:17 به شما تحویل داده شده است و شما دقیقا در تاریخ 25/04/2012 03:13 در خواست کردید که سرور رو کنسل کنیم (کلا 12 ساعت زمان برده که هزینه عودت داده شده این دو روز رو نمی دونم شما از کجا اوردید) .
هزینه سرور در تاریخ 26/04/2012 04:14 عودت داده شده است .
نکته : در عرض 1 روز ایشون متوجه شدن که پشتیبانی ما هم خوب نیست .
بنده میدونم قوانین این سایت چیه و نیازی به تذکر شما نبود!
شما که میدونستی من چیا میخوام نصب کنم پس چرا از من توضیح خواستی!
اگه با شنیدا این حرف آروم میشد تعداد کارمندهای شما هزاران نفر ( حتی بیشتر از ماکروسافت )
شما یا از پشتیبانی شرکتهای دیگه خبر نداری یا....
من در تاریخ و ساعت 24/04/2012 17:37 گفتم
سلام
ممنون
درخواست کانفینگ --- داده بودم چرا کانفینگ --- انجام نشده؟
و در تاریخ و ساعت 24/04/2012 18:46 به من جواب دادید
با سلام، کاربر گرامی:
بله موردی نداره لطفا کلمه عبور سرور مجازی خود را تغییر ندهید تا مابقی کانفیگ بر روی سرور مجازی شما انجام شود ...
و در تاریخ و ساعت 25/04/2012 03:13 هیچ اقدامی صورت نگرفته بود و درخواست عودت پول دادم
به هر حال اصلا اشتباه از من بود
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
afshinh
پول بعد از گذشت 2 روز عودت داده شد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
afshinh
من در تاریخ و ساعت 24/04/2012 17:37 گفتم
و در تاریخ و ساعت 24/04/2012 18:46 به من جواب دادید
و در تاریخ و ساعت 25/04/2012 03:13 هیچ اقدامی صورت نگرفته بود و درخواست عودت پول دادم
این 2 روز رو از کجا اوردید !
اخه حرف بنده و خیلی از همکاران هاستینگ کار این هست که چطور یک کاربر بعد از گذشت 24 ساعت از کیفیت , کانفیگ و پشتیبانی ما ایراد میگیره ...
یا حق