پاسخ : سوال در مورد دانشکده افسری.
عزیز من خودم توی ارتش سرباز هستم ، دژبان مرکز ، اگر میتونی توی وقتی که میری داخل ارتش یا هرجای دیگه میتونی سریعتر مدارک تحصیلی بگیری هم مدارک نظامی هم مدارک های غیر نظامی ، سریعتر درجه میگیری ، کم کمش باید توی ارتش ستوانیکم بری کادری بشی . وگرنه اگر درجت کمتر از اینا باشه بد بختیه ، همش سر کج کردنه ، کادری میخواد بره مرخصی باید از 10 نفر اجازه بگیره ...
من که خودم باشم 1% هم فکر کادری شدن توی سرم نیست.
اما مثل اینکه شما عشق نظام هستی که این خیلی کمکت میکنه .
در کل امیدوارم موفق باشی هرجا که هستی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mehrvarzan
سلام دوستان
من آخر خرداد فارغ التحصیل کارشناسی فناوری اطلاعات میشم.. عده ای بهم پیشنهاد دادن که وارد دانشکده افسری بشم.
قابل توجه این که متولد 69 هستم سربازی هم نرفتم. از اونجایی که مدرک کارشناسی دارم پیشنهاد دانشکده افسری دادند.
کسایی که در نظام هستند و تجربه نظام رو دارند میتونند اطلاعاتی بهم بدن؟ خوبه یا بد؟ مزایا چی هست معایب چی هست؟ شرایطش چی هست؟ سپاه یا ارتش؟ نیروی زمینی دریایی یا هوایی؟
کلا کسی مثل من با این مدرک و سن به نظر شما نظام مناسب هست یا نه؟
من افسر فن اوری اطلاعات منطقه یکم نیرو دریایی بودم کجاش بماند.
فقط بدونید
شما برای ارتش : ماده 52 محسوب میشید که امتیازات خاصی رو دارید
فقط به این نکته توجه کن:
1- هیچ وقت نمیتونی ازش خارج بشی اگه پشیمون شدی
2- مگر اینکه ف رار کنی
3- موقع ازدواج باید حفا ارشد اجا همسرتون رو تایید کنه
4- و بقیه اطلاعات دوستان که گفتند
کلا دوست یا همکار عزیز خوب فکراتون کن
رفتی نمیتونی بیای بیرون مگر با جریمه ، زندان ، دادگاه نظام و اخرشم اخراجی محسوب میشی با یه سو پیشینه میای بیرون
---------- Post added at 01:30 PM ---------- Previous post was at 01:25 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mehrvarzan
هاست 97: ممنون از توضیحات کاملتون. در مورد محدود شد فعالیت ها که طبیعی هست. ولی من با این موضوع مشکلی ندارم :)
ToooPDL: این نهاد دقیقا حوزه کاریش چیه؟ منظورم فاوا هست. سایتی معرفی چیزی داره؟
Ashkankamangar.ir: من این طرز فکر رو قبول ندارم که کسانی وارد نظام بشن که یا نمیتونند درس بخونن یا دیپلم هست. هر کسی میتونه بعد از کسب مهارت لازم هم وارد نظام بشه و خدمت کنه.
و یه سوال چرا گفتید نیروی انتظامی رو بیخیال بشم؟
البته باز تاکید میکنم ترجیح میدم با رشته تحصیلی من همخونی داشته باشه چون روحیه کاری بالا میره و طبیعتا بازدهی بیشتری داره.. البته همیشه آرزو داشتم توی این مملکت هر کس جای خودش بود و هر کس توی حرفه خودش و یا مورد علاقه خودش کار میکرد :)
نقل قول:
این نهاد دقیقا حوزه کاریش چیه؟ منظورم فاوا هست. سایتی معرفی چیزی داره؟
حتما نمیشه که فاوا بیتفید
بستگی به نیاز یگان های مستقر شمارو تقسیم میکنند و بهتره بگم هر جا شغل باشه ! ( دوستان این شغل با شغلی که فکر میکنید اشتباه نگیرید ، شغلی که میگم فرق میکنه و همه دارن دنبالش میدوند جایی که بودم)
مثلا سرپرست یگان زیر سطحی ! که مسئول کامپیوتر یکان میشی. که اصولا 2-3 سرباز وظیفه زیر مجموعتون قرار میگیره برای کمکتون و یا یه درجه دار کادر برای جانشینون در مواقع غیابت
---------- Post added at 01:34 PM ---------- Previous post was at 01:30 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ToooPDL
نیرو انتظامی و غییره ور نمیدونم ولی نیرو دریایی دیگه پیمانی استخدام نمیکنه.
جدا با شنیدن حرفای دوستات تو این تاپیک یکم تجدید نظر کن
اخه همه ادما دنبال اینن که ازاد باشند بعد بری جایی که همسرتو یکی دیگه واست انتخاب کنه !!!!!!!!
تو واقعیت اگه ندیدی ولی تو فیلما که دیدی ملت واسه زن گرفتن از ارث باباشون میگذرن :-p
این یه مورد مسئله حادیه ها حواست باشه یهو دیدی اسم یه نفرو زوری رفت تو شناسنامه ات :106:
پ.ن شوخی کردم موفق باشی
من که با نظام موافق نیستم یعنی منو بکشن نظام نمیرم چیه بابا بخدا ادم بمیره این کارو نباید بکنه