پاسخ : نیاز به یک سرور با پینگ پایین و آپتایم بالا ! اما کجا؟؟؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Am!r
از افرانت نگیر بچه های ما یه سرور توی افرانت داشتن یکی تو روز روشن اومد بردش :d دیتاسنتر هم میگه مگه شما سرور داشتید اینجا :d اما تبیان خوبه من لوکیشنش هم دیدم خیلی شیک و حرفه ای هستش سخت افزار های خوبی استفاده میکنه شَبکه خوبی هم داره در مورد سروش رسانه هم من شخصا استفاده نداشتم ولی بچه ها میگن گرونه :d
ازاون حرفا بودا :)) من خودم از افرانت دارم ، امیرجان قرارداد داره ، دفتر داره ، دستک داره اینقدر الکی نیست که . من هر 3 جارو حسابی پرس و جو کردم و رفتم دیدم که اینجا رو انتخاب کردم
شما مشخصات بچه هایی که می گی رو بده ، من یک تحقیق کوچیک میکنم اگر حرف شما صحیح بود کل سرورام رو ازش خارج می کنم (نتیجه هم سعی می کنم همینجا اطلاع بدم)
100% اشتباه می کنی ، حتما جریانی بوده که شما خبر نداری و گرنه اینجوری نیست که بدون هیچ سند و مدرکی سرور بدی و بگی خداحافظ ، کلی داستان داره همین سرور گذاشتن :دی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
the_coder
ازاون حرفا بودا :)) من خودم از افرانت دارم ، امیرجان قرارداد داره ، دفتر داره ، دستک داره اینقدر الکی نیست که . من هر 3 جارو حسابی پرس و جو کردم و رفتم دیدم که اینجا رو انتخاب کردم
شما مشخصات بچه هایی که می گی رو بده ، من یک تحقیق کوچیک میکنم اگر حرف شما صحیح بود کل سرورام رو ازش خارج می کنم (نتیجه هم سعی می کنم همینجا اطلاع بدم)
100% اشتباه می کنی ، حتما جریانی بوده که شما خبر نداری و گرنه اینجوری نیست که بدون هیچ سند و مدرکی سرور بدی و بگی خداحافظ ، کلی داستان داره همین سرور گذاشتن :دی
لینک پُست شما رو دادم بچه ها اگر خواستن جریان رو کامل بهتون بگن ;) البته خداروشکر سرور دیتا نداشت خام خام بود :))
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Am!r
لینک پُست شما رو دادم بچه ها اگر خواستن جریان رو کامل بهتون بگن ;) البته خداروشکر سرور دیتا نداشت خام خام بود :))
تاحالا شما سرور داخل دیتاسنتر گذاشتید که ببینید نوع قرارداد ها چه جوریه؟ نوع تخلفات چیه؟ سرور دادن و پس گرفتن چجوریه؟
اگر یک بار این کار رو کنید ، می فهمید که اینجوریا نیست که بشه فردا بیای بگی سرورت نیست و سرور نداشتید .
بگید حتما بگن ، لطفا تا کامل نگفتن و کامل بررسی نشده و از جریان اصلی باخبر نیستید ، پست الکی ندید و یک دیتاسنتر رو با این حرف زیر سوال نبرید
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
the_coder
تاحالا شما سرور داخل دیتاسنتر گذاشتید که ببینید نوع قرارداد ها چه جوریه؟ نوع تخلفات چیه؟ سرور دادن و پس گرفتن چجوریه؟
اگر یک بار این کار رو کنید ، می فهمید که اینجوریا نیست که بشه فردا بیای بگی سرورت نیست و سرور نداشتید .
بگید حتما بگن ، لطفا تا کامل نگفتن و کامل بررسی نشده و از جریان اصلی باخبر نیستید ، پست الکی ندید و یک دیتاسنتر رو با این حرف زیر سوال نبرید
موفق باشید
ما اصلا هیچی از نوع قرارداد ها و تخلفات نمیدونیم بی سوادیم اصلا تا حالا من تو عمرم سرور ندیدم اصلا هاست چیه؟ :-? همین طوری روی هوا حرف میزنیم شما به بزرگی خودتون من رو ببخشید ;)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Am!r
ما اصلا هیچی از نوع قرارداد ها و تخلفات نمیدونیم بی سوادیم اصلا تا حالا من تو عمرم سرور ندیدم اصلا هاست چیه؟ :-? همین طوری روی هوا حرف میزنیم شما به بزرگی خودتون من رو ببخشید ;)
من به شما توهینی نکردم (شما هم جای این مدل جواب دادن بهتر نیست یکم صحیح تر جواب بدید؟و اگر واقعا اطلاعاتی دارید عنوان کنید؟)اما زیر سوال بردن یک دیتاسنتر وقتی اطلاعات کافی از اون جریان ندارید کار صحیحی نیست .
مطمئن باشید یک دیتاسنتر چنین کاری رو نمیکنه مگر علتی داشته باشه
تعداد سرورهای من داخل این دیتاسنتر کم نیست ، مطمئن باش اگر جای ریسک وجود داشت این کار رو نمی کردم و سرمایم رو اونجا نمی خوابوندم
دوستانی که در مورد سرقت سرور در ديتاسنتر افرانت شک دارند امکان ارائه مدارک از فاکتور خريد سرور تا صورت جلسه نهایی پليس در ديتا سنتر در دسترس و قابل ارائه هستش.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
samansystems
دوستانی که در مورد سرقت سرور در ديتاسنتر افرانت شک دارند امکان ارائه مدارک از فاکتور خريد سرور تا صورت جلسه نهایی پليس در ديتا سنتر در دسترس و قابل ارائه هستش.
سلام
اسم و مشخصات کسی که اولین فاکتور سرورتون رو صادر کرد بدید (بخش فروش دیتاسنتر که باهاش هماهنگ کردید رو میگم) + بقیه مدارک رو ارسال کنید
موفق باشید
با سلام..
متصدی فروش قرارداد ما خانم لعلی بوده که از افرانت رفتن.. خانم احمدی مدير فروش هست که امضای ايشون هم پای صورت جلسه تحويل اوليه سرور هم موجود هست.. امضای قرارداد توسط آقای شمس و به نيابت از دکتر قاسم پور امضا شده.. برای پيگيری پرونده مفقود شدن سرور ما هم می تونيد از جناب آقای مردان (مدير بخش تحقيق و توسعه) سوالاتتون رو ارسال کنيد.. شکايت ما هم 2 ماه پيش تنظيم شده و در دادسرای ويژه جرايم رايانه ای برای اعلام نظر قاضی در نوبت قرار داده شده..
افرانت در اقدامی جديد چند هفته قبل اعلام کرده که سرور داخل ديتاسنتر هست و چون شکايت کرديد بهتون تحويل نميديم ! :d
من این موضوع رو شنبه پی گیری می کنم
چون باید مشخص شه چرا این اتفاق برای شما افتاده چون افرانت شرکتی نیست که ابروشو واسه یک سرور ببره
نقل قول:
افرانت در اقدامی جديد چند هفته قبل اعلام کرده که سرور داخل ديتاسنتر هست و چون شکايت کرديد بهتون تحويل نميديم در حالی که شخصی که سرور رو با جعل سند خارج کرده سرور رو در ازای دريافت مبلغی مشخص در اختيار ما قرار داده ! :d
خعلی باحالن :))
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
the_coder
من این موضوع رو شنبه پی گیری می کنم
چون باید مشخص شه چرا این اتفاق برای شما افتاده چون افرانت شرکتی نیست که ابروشو واسه یک سرور ببره
حالا من هنوزم روی هوا حرف میزنم؟ :)) جناب احمد نژاد همیشه فکر نکنید حق با شماست هرچیزی که تو ذهن شماست و بهش ایمان دارید فکر نکنید 100% واقعیت داره ;) اینجا ایرانه همه چیز توی دقیقه 90 مُمکنه عوض بشه ;)
بیشتر از این بحث رو توی تاپیک ادامه ندید{تاپیک از موضوع اصلی خارج شُده} در صورتی که مایلید جریان سرقت سرور از دیتاسنتر افرانت رو بدونید با یوزر سامان سیستم به صورتی خصوصی ارتباط برقرار کُنید تاپیک از بحث اصلی خارج شُده.