پاسخ : زرين پال يا بانك ملت
ملت مشکلات زيادی در تسويه حساب داره.
تو اينترنت جستجو کنيد سابقه شرکت به پرداخت هستش. اصلا هم به اين ربطی نداره که چون شرکت وابسته به بانک هستش کارش درست باشه (انياک هم از بانک مرکزی مجوز داشت و با 4 5 تا بانک کار ميکرد. سوئيچ شتاب دستش بود و الان گندش دراومده. وقتی بانک مرکزی رو عملکرد شرکت ها و پياده سازی استاندارد ها نظارت نميکنه نتيجه اين ميشه). سابقه هر شرکت عملکرد گذشته اون هستش.
اگر نمیتونید بانک ملت بگیرید
تک پرداخت
takpardakht.com
تایید میشه
(بهتر از زرین پال) (نظر شخصی)
زرين پال بيش از 3000 پذيرنده داره. پذيرنده های زرين پال ترجيح ميدن از ديگر کاربران سايت خريد کنند تا اينکه پول رو از سيستم خارج کنند و کارمزد پرداخت کنند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
samansystems
-- به پرداخت (شرکت ارائه دهنده درگاه های پرداخت بانک ملت) مشکلات زيادی در تسويه حساب داره و مغايرت های زيادی رو با مشتريان خودش داره که با جستجو در اينترنت ميتونيد اين رو متوجه بشيد.
اگر قصد استفاده از درگاه بانکی رو داريد بهتره سراغ شرکت های بانک های پارسيان، پاسارگاد و سامان بريد که سابقه خوبی در اين زمينه دارند. اما استفاده از درگاه بانک ملت اصلا توصيه نميشه.
بانکی که برای تراکنش های معمولی خودش در اينترنت بانک 25 تومان کارمزد ميگيره چطور برای درگاه پرداخت خودش کارمزد نگيره و تازه تسويه آنی هم بده ؟
دوست عزیزی که این حرفو می زنید تا الان درگاه ملت داشتید؟؟!! من الان دو ساله که بادرگاه ملت کار می کنم و همون لحظه خرید بدون کسر هیچ مبلغی به عنوان کارمزد پول مستقیم تو حسابمه . شما چطور میگی چنین امکانی نداره ملت؟
والا تا جایی که شنیدم بانک سامان کارمزد میگیره ، پارسیان که بعد از 24 ساعت پول رو میریزه تو حساب و اگر قراره کسی درگاه بگیره پاسارگاد و ملت رو پیشنهاد میدم
چند سال عضو بانك پاسارگاردم.. فك كنم از اونجا بگيرم بهتره
دوستان اول كار بايد پولي بديم ؟ براي شروع منظورمه
تا جایی که من می دونم خیر
از این آدرس می تونی اطاعات دقیق رو دربیاری درگاه پرداخت اینترنتی - :: بانك پاسارگاد ::
بانك پاسارگارد سفته مي خواد كه دوتسان.. تا 200 هزار تومن..
باسلام
مقایسه کاملا غیرمنطقی میباشد!
چرا که بانک ملت یک بانک میباشد و زرین پال واسط بین شما و بانک!
تاپیک قفل شد
موفق باشید