پاسخ : NetDQ نماینده انحصاری جدید worldstream
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iranhyperhost
باسلام
-------------
netdq واقعا شرکت خوبی هست و من تاییدش میکنم :) تا الان که من مانیتور کردم و صحبت کردم و .. واقعا عالی عمل کردند . ایشون فقط سرور از ws نمیفروشه ;)
نماینده هم 2 تا نیست الکی شلوغش نکنید . از البرز گرفته شده و به netdq داده شده . حالا نگفتند شاید دلشون نخواسته یا ... ! الکی بحث رو منحرف نکنید .
دوست عزیز aria تبیان *** حقیقت و ws هم اگه امکاناتش نسبت به چیزی که گفته غلط هست پس اینم ***ه .
*** که نباید شاخ یا دم داشته باشه !
موفق باشید :53:
آقا ایمیل شون رو میدید میخوام میل بزنم بهشون!:71:
باسلام
--------------
دوست عزیزمون Arashdn هم تایید کردن NETDQ رو :) بله فقط از WS سرور نمیفروشن :)
آقای اروجلو ایمیل کی رو میخواید ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iranhyperhost
باسلام
--------------
دوست عزیزمون Arashdn هم تایید کردن NETDQ رو :) بله فقط از WS سرور نمیفروشن :)
آقای اروجلو ایمیل کی رو میخواید ؟
World stearm
لطفا سریع:">
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Aria
سلام.
من فکر کردم دارم اشتباه می کنم و بعد از این همه سال ایرانی بودن و فارسی حرف زدن، معنی کلمه انحصاری رو درست نمی دونم.
شاید هم واقع ما درست نمی دونیم انحصاری یعنی چی !
به هر حال، سوالات بی جواب زیادی در این انجمن وجود داره که آقایون نماینده اگر زحمت بکشند و روشن کنند موضوعات رو، هم به همکاران ما در این انجمن کمک میشه و هم فروش خودشون بالا میره !
درضمن، قبل از اینکه بیاید بگید باز تو اومدی خراب کنی کسی رو، یکم به این فکر کنید که سوال کردن برای روشن شدن حقیقت، جرم نیست و خراب کردن به حساب نمیاد.
در ضمن، اگر مشکلی در دیتاسنتر ws وجود داره و جوابی بهش داده نمیشه، پس میشه جریان دیتاسنتر تبیان که 1 لشکر ریخن درجا برچسب *** زدن بهش و ما هرچی گفتیم بابا معنی کلمه *** چیزه دیگه ای هست، گفتند که نه، کسی که دروغ بگه، پس *** هست .... حالا این وسط "***" را پیدا کنید ! :114:
خندم میگیره ....!
ببخشید!
با تشکر.
نه عزیز، معنی درست همونی هست که شما فکر میکنی
الان هم فک کنم سو تفاهم شده
تا اونجا که world stream گفته به آقای سید آبادی ایمیل زدن و پایان همکاری رو با ایشون اعلام کردن
خنده خوبه :d
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alborzgostar
ایمیل زدم منتظر جواب هستم اگه با ما مشکلی دارند همینجا اعلام میکنیم که همکاری می کنیم با هاشون یا نه بعد ما هم مشکلات اونارو اعلام می کنیم
اگه نیاز بود بگید تا اون چیزای که خودشون گفتن رو بگم بهتون
به من ایمیل نزدند اعلام کنند !!
اما دیگه با توجه مشکلاتی که این دیتا سنتر به وجود اوردند برای ما و برای حل مشکل هیچ اقدامی نکردند
همکاری ما هم به پایان رسیده هر کس که نماینده هست امیدوارم موفق باشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alborzgostar
به من ایمیل نزدند اعلام کنند !!
اما دیگه با توجه مشکلاتی که این دیتا سنتر به وجود اوردند برای ما و برای حل مشکل هیچ اقدامی نکردند
همکاری ما هم به پایان رسیده هر کس که نماینده هست امیدوارم موفق باشه
امیدوارم هرجا هستی شاد و موفق باشی
ولی جریان این یورو 1400 تومان چیه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
siavash.4150
امیدوارم هرجا هستی شاد و موفق باشی
ولی جریان این یورو 1400 تومان چیه؟
کدوم 1400 ؟؟؟
من برای کسانی که می خواهند زیر اب بزنند متاسفم !! اندازه کافی پشت سر من حرف درست کردند
هر اسمی رو من گذاشتند حالا میگن جریان اون چیه جریان این چیه؟؟؟ تو این topic 1400 میبینید من
به ایشون چیزی گفتم؟ که .... من حرف زیاد دارم برای گفتند اما من وجدان دارم نمی خواهم کسی رو
از نون خوردن بندازم اشاره نمی کنم . نخواهم کرد
این topic ماله اقای NetDQ هست گفتند نماینده با توجه این که ما نماینده بودیم من اومدم اعلام کردم ما
نماینده بودیم الان نیستیم !!!!!!! حالا این حرف من مشکل داشته؟!!!!!!!!
حالا دوست دارند 100 تا چیز به ما بگند !!