پاسخ : سقوط قیمت طلا و دلار
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohebali
نه دیگه ! اشتون فقط جلیلی رو میخواد !
یک کاری کنید هتلر بشه انجمن بعدا همگی مجبور شیم بریم روبوسی !:d
من نمیدونم چه جوری وحی میشه به کارشناسان کاذب!یکی ارائه میده که پایین میاد؛یکی میگه میمونه؛یکی میگه رو فلان نوسان میکنه و کارشناسان دیگر جور دیگه؛واقعا اگر اطلاع درستی دارید ارائه بدید؛اگر واقعا کارشناس واقعی داشتیم خوب میشد؛
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iraniserver
بی تاثیر نیست دوست عزیز ;)
نگفتم بی تاثیر هست دوست عزیز .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohebali
نه دیگه ! اشتون فقط جلیلی رو میخواد !
:)):)):)):)):)):)):)):))
شما به فکر هاستینگ و سرور هستید به فکر بنده خدایی باشید که برای ادامه تحصیل با هزار بدبختی جمع و جور کرده رفته خارج (مثلا هند برای دندانپزشکی) قبلا با اون نرخ دلار باید 50 میلیون میداده (در 5 سال) با این وضع دلار شده بود 110 میلیون تومن!!!! فکر کنم خیلی ها مجبور شدن انصراف بدن به خاطر همین! :(
خدا کنه تا 1300 یا همین مایه ها بیاد پایین!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
areff
چرا قیمت ها اومد پایین ؟
حالا بهش میگیم برود بالا به خاطر شما :d
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
قزوین هاست
من نمیدونم چه جوری وحی میشه به کارشناسان کاذب!یکی ارائه میده که پایین میاد؛یکی میگه میمونه؛یکی میگه رو فلان نوسان میکنه و کارشناسان دیگر جور دیگه؛واقعا اگر اطلاع درستی دارید ارائه بدید؛اگر واقعا کارشناس واقعی داشتیم خوب میشد؛
تمام بدبختی ما توی این مملکت زیر سر همین کارشناسان هست ، که همیشه دارند حرف می زنند.
دلاری که با ی لبخند ۲ طرف اینجوری کمتر از ۵ ساعت بیاد پایین با ی اخم کمتر از ۵ مین میره بالا
منطقا ایران هیچ وقت حاضر نیست فعالیت هاشو متوقف کنه پس فقط داره سعی میکنه وقت کشی کنه تا این دولت با دلار ۲۰۰۰ تومانی به اتمام نرسه
اونا هم که به نداشتن حسن نیت از طرف ایرانی ها پی ببرن ی گوشمالی بمون بدن که دلار ۲۰۰۰ تومانی هم دیگه گیرمون نمیاد
به گزارش سایت طلا قیمت دلار 1640 تومان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
p30speed
به گزارش سایت طلا قیمت دلار 1640 تومان
سایت طلا مرجع قیمت گذاری هست؟ ی سایت دولتی؟ در حال حاضر تو میدون فردوسی و ناصر خسرو اکثر صرافی ها فروش نمیکنن دلار اگر هم بخان بدن زیر ۱۸۵۰ نمیدن اونم اگه بدن
ولی اگه بخان بخرن ۱۶۵۰ میخرن