پاسخ : هاست اشتراکی استاندارد نیک سرور
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
host-host
الان من رفتم بانک و 19 هزارتومن ریختم به حساب ولی توی وب سایت شما امکان وارد کردن اطلاعات فیش بانکی وجود نداره و فقط می شه آنلاین پرداخت کرد.
چطور باید اطلاعات فیش بانکی رو وارد کنم؟
همون طور که دوستمون گفتند سفارش بدید بعد تیکت بزنید
پاسخگویی و پیگیریشون عالی.
بنده خدا کلی وقت میزاره برای مشتری و سریع پاسخ میده.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
p30speed
پاسخگویی و پیگیریشون عالی.
بنده خدا کلی وقت میزاره برای مشتری و سریع پاسخ میده.
سپاس از نظر شما
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehrshad.ho
خیر دوست عزیز
با 1000 بازدید شاید ماهی 15 گیگ مصرف پهنای باند داشته باشید
با سلام
منظورتون از این حرف اینه که بعد از اینکه یک ماه تموم شد هزینه پهنای باند رو دریافت میکنید ؟؟؟
ویا اینکه تعداد بازدید (در روز و ماه) هرچقدر هم که باشه به قیمت کاری نداره و ما همون قیمتی رو که نوشتید باید بپردازیم ؟؟؟
با تشکّر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
omid_r
با سلام
منظورتون از این حرف اینه که بعد از اینکه یک ماه تموم شد هزینه پهنای باند رو دریافت میکنید ؟؟؟
ویا اینکه تعداد بازدید (در روز و ماه) هرچقدر هم که باشه به قیمت کاری نداره و ما همون قیمتی رو که نوشتید باید بپردازیم ؟؟؟
با تشکّر
با سلام خیر هزینه پهنای باند دریافت نمی شود
این پلن ها لینوکس عادی هست و برای سایت های پر بازدید، تراوین، آپلود سنتر و از این نوع ها نباید استفاده بشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehrshad.ho
با سلام خیر هزینه پهنای باند دریافت نمی شود
این پلن ها لینوکس عادی هست و برای سایت های پر بازدید، تراوین، آپلود سنتر و از این نوع ها نباید استفاده بشه
بنابراین من اگر پلن h.l.1000 را خریداری کنم فقط باید سالانه 19 هزار تومان بپردازم و بازدید های سایتم در هرماه هرچقدر هم که باشد مشکلی ندارد و برای هاست اختلالی ایجاد نمیشود ؟؟؟ (درست گفتم؟؟؟)
منظورتون از سایت پربازدید چی هست ؟؟؟
چند بازدید در هر روز و یا هر ماه مجاز هست و اگر بیشتر از اون بشه برای هاست چه اتفاقی می افتد ؟؟؟
با تشکّر از پاسخگویی سریعتون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
omid_r
بنابراین من اگر پلن h.l.1000 را خریداری کنم فقط باید سالانه 19 هزار تومان بپردازم و بازدید های سایتم در هرماه هرچقدر هم که باشد مشکلی ندارد و برای هاست اختلالی ایجاد نمیشود ؟؟؟ (درست گفتم؟؟؟)
منظورتون از سایت پربازدید چی هست ؟؟؟
چند بازدید در هر روز و یا هر ماه مجاز هست و اگر بیشتر از اون بشه برای هاست چه اتفاقی می افتد ؟؟؟
با تشکّر از پاسخگویی سریعتون
حدود بازدید 1500 و بالاتر از نظر ما پر بازدید هست و باید از سایر پلن ها استفاده کند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehrshad.ho
حدود بازدید 1500 و بالاتر از نظر ما پر بازدید هست و باید از سایر پلن ها استفاده کند
1500 بازدید در هر روز یا ساعت یا ماه ؟؟؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
omid_r
1500 بازدید در هر روز یا ساعت یا ماه ؟؟؟؟
در هر روز
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehrshad.ho
در هر روز
سلام
1500 بازدید یا کاربر؟
اگه میشه یکم توضیح بدین.
برای پربازدید کدوم پلن خوبه؟