پاسخ : پارس پال یا زرین پال؟؟ کدوم معتبرتره؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
azure
پی لاین کمتر از 6 ساعت بوده از حداقل زرین پال طلایی (بر فرض 8 ساعت باشه) هم کمتره
متاسفانه بعضی از کاربران مطالعه نميکنند و اين ممکن هستش در آينده مشکل ساز بشه برای سيستم هایی که شروع به فعاليت کردند. توجه شما رو به قوانين سايت پی لاين جلب ميکنم:
نقل قول:
از زمان درخواست خروج وجه تا زمان واريز به حساب بانکی ممکن است زمانی بين 3 تا 4 روز کاری سپری شود. اين زمان به سبب اطمينان از صحت تراکنش های ورودی و به حساب مورد نظر می باشد.
اگر ممکن هستش آدرس سايتتون رو بديد ؟
پی نوشت: تو اين تاپيک کاربران تک پسته زيادی دارن فعاليت ميکنن که در نوع خودش جالب هستش.
خوبه . به پارس پال تیکنت زدم گفتن فروش گیفت کارتها بلامانع است
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
samansystems
متاسفانه بعضی از کاربران مطالعه نميکنند و اين ممکن هستش در آينده مشکل ساز بشه برای سيستم هایی که شروع به فعاليت کردند. توجه شما رو به قوانين سايت پی لاين جلب ميکنم:
اگر ممکن هستش آدرس سايتتون رو بديد ؟
پی نوشت: تو اين تاپيک کاربران تک پسته زيادی دارن فعاليت ميکنن که در نوع خودش جالب هستش.
این سوال رو من یه ماه پیش از خودشون پرسیده بودم
Payline.ir سامانه پرداخت اینترنتی - صفحه 7
آدرس سایت صفحه دوم همینجا (مباحث دیگر) هست
چه دلیلی که داره دروغ بگم؟؟
پ.ن: منظورتون که من نبودم؟
ملاک قانون هستش، بهتر هستش اگر ادعايي وجود داره قانون رو اصلاح کنند. در اين صورت کاربران بيشتری اعتماد خواهند کرد به اين موضوع.
خوشحال ميشم آدرس سايتتون رو همينجا بگيد ؟ :105:
پ.ن: نه در مورد شما اين موضوع صدق نميکنه :دی
---------- Post added at 06:31 PM ---------- Previous post was at 06:26 PM ----------
نقل قول:
از زمان درخواست خروج وجه تا زمان واريز به حساب بانکی ممکن است زمانی بين 3 تا 4 روز کاری سپری شود
معنی اين جمله اين هستش که زمان واريز 3 تا 4 روز کاری هستش.
هيچ جای اين جمله 6 ساعت قيد نشده.
اگر شما ميخواين بر اساس واريز هایی که داشتيد تصميم بگيريد بايد عرض کنم که زرين پال تا به امروز بيش از صدها واريز خارج از روال رو در کمتر از 3 ساعت از زمان درخواست واريز کرده.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
taft
پی پال؟!؟لینکش رو بدین
پارس پال لوگو و ظاهرش که کپیه پیپال ـه (فک کنم بیشتر قسمتاش)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kartshop
یه مطلبی هم برای اعتبارشون هست من اول با تلفن ثابت یه شماره 4 رقمی شون زنگ زدم وصل نشد ، ولی با موبایل گرفتم وصل شد به شرکتشون و سایت پارس پال !!!!
سایتی که شماره چند میلیونی داره من فکر نکنم نیازی به اعتبار سنجی داشته باشه ، من خودم تا الان 3 و 4 تا تراکنش خروجی هم داشتم
فکر نکنم شماره چند میلیونی یا سایت چند میلیونی اعتبار بیاره.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lilipili
به نظر من پارس پال سایت تر و تمیز و بهتریه + قابل اطمینانم هست یه شرکت ثبت شده است ... منم دادم باهاشون کار میکنم
به نظر من اینا کافی نیست
حالا پارس پال یا پی لاین یا تک پرداخت فرق نمیکنه
چیزای دیگه (هم) باعث اعتبار میشه مثل همین پشتیبانی و جدی بودن تو کار و ...
نقل قول:
معنی اين جمله اين هستش که زمان واريز 3 تا 4 روز کاری هستش.
هيچ جای اين جمله 6 ساعت قيد نشده.
این رو دیگه باید خودشون جواب بدن
نقل قول:
اگر شما ميخواين بر اساس واريز هایی که داشتيد تصميم بگيريد بايد عرض کنم که زرين پال تا به امروز بيش از صدها واريز خارج از روال رو در کمتر از 3 ساعت از زمان درخواست واريز کرده.
درخواست واریزهای که از پی لاین داشتم خارج از روال نبودن . درخواست عادی بودن، آخرینشون امروز بود که کمتر از 8 ساعت طول کشید
واسه زرین پال 4 روز بود
پارس پال پشتیبانی و تیم فنی بسیار قوی دارن
ولی استفاده نکردن از پروتکل ssl ضعف بسیار بزرگی برای یک سیستم پرداخت هست
زرین پال هم معتبره
من مدت زیادی با زرین پال کار کردم تو این مدت آقای امیری فوق العاده کار کردند وبرای من خیلی از پرداخت ها را خارج روال انجام دادند اما راستش نم شد من برای هر خروجی که برم یک تیکت بازکنم به همین دلیل دیگه الان رفتم سمت پارس پال
به نظره من بزرگترین عیب زرین پال خروجی طولانی مدت هست که رقبای زرین پال سریعا این مشکل را رفع کردند وسریع خروج می دهند در ضمن پارس پال داره1 درصد کارمزد میگیره که زرین پال درکمترین حالت برای افراد عادی 1.9 درصد هست.
ولی در کل به نظره من با اینکه زرین پال هم خیلی عالی کار کرده اما پارس پال الآن داره حرفه ای تر کار میکنه و تویه مدت کمی که شروع به کار کرده و با تبلیغات بسیار اندکی هم که داشته پیشرقته خوبی داشته.
من 2-3 هفته هست باهشون کار میکنم تو این مدت شاید 7-8 تاخروجی داشتم که همه را فکر کنم کمتر از یک روز یا کمی بیشتر انجام دادند
سلام
از نظر من زرین یال سیستم خوبی داره وهمچنین مدیر های خوبی ولی دو مشکل بزرگ داره که تراکنش ها دیر انجام میشه که با تیکت میشه درخواست داد سریع واریز میشه ولی مشکل دومی کارمزد بالایی که داره اگر درصد این کارمزد ها کم می شد خیلی بهتر بود!!!
در ضمن دوستان الان چند وقتی که برای من سایت زرین پال باز نمیشه برای بقیه هم همین طور هست؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arvin_b
سلام
از نظر من زرین یال سیستم خوبی داره وهمچنین مدیر های خوبی ولی دو مشکل بزرگ داره که تراکنش ها دیر انجام میشه که با تیکت میشه درخواست داد سریع واریز میشه ولی مشکل دومی کارمزد بالایی که داره اگر درصد این کارمزد ها کم می شد خیلی بهتر بود!!!
در ضمن دوستان الان چند وقتی که برای من سایت زرین پال باز نمیشه برای بقیه هم همین طور هست؟؟
1. در مورد زمان واريز زرين پال سطح طلائی رو ايجاد کرده. تراکنش های خروجی کاربرانی که در سطح تاييد طلائی باشن 8 تا 36 ساعت کاری واريز ميشه. تو قوانين ساير سيستم های تازه تاسيس هم 3 تا 4 روز کاری قيد شده. اينکه سيستم ها برای تبليغ و جذب مشتری در شروع کار تراکنش ها رو در زمان کمتری واريز کنند امر عادی ای هستش اما برای تضمين تراکنش ها غير ممکن.
2. کارمزد زرين پال در شرايط عادی 2.5% و برای ارقام بالاتر از 400000 تومان 1.9% هستش. زرين پال در طول دوره های مختلف فروشندگان پر فروش رو شناسائی و پيشنهاد های ويژه ای به اونها داده. برای مثال سايت های فروش کارت شارژ زيادی وجود دارند که علاوه بر درگاه بانک از درگاه زرين پال و کارمزد های ويژه فروشندگان کارت شارژ بهره مند شدند.
3. در مورد باز نشدن سايت مشکل از روت داخلی اينترنت در کشور هستش فعلا ميتونيد از آدرس جايگزين https://de.zarinpal.com استفاده کنيد.
من با اعضا پارس پال صحبت کردم آنها راه خیلی خوبی را گفتند دارند می سازند که هم تضمین تراکنش باشه و هم اینکه به اعضا بیشتر سود برسه آنها می گویند به جای اینکه بگیرند خروجی ها را 3-4 روز طول بدهند می گیرند پولی که واریز می شه را به مدت 3-4 روز نگه می دارند این خیلی بهتر هست از اینکه خروجی ها 3-4 روز طول بکشه
البته هنوز طرحش فکر نکنم شروع شده باشه الان همه خروجی ها 1 روز انجام می شه
من دو سالی میشه از زرین پال استفاده میکنم
قطعی کمی داشتن با کد های آسان پرداختشون هم میشه مانور زیادی ایجاد کرد
آقای امیری هم فرد بسیار محترم و قابل اعتمادی هستند بنده باهاشون حرف زدم و کار کردم
مشکلشون پشتیبانیشونه که بعضی وقت ها دیر جواب میدم
نکته ی مثبتشون هم اینه که چند دروازه پرداخت بانکی دارند و بیشتر کاربران با سیستمشون آشنایی دارند
به عنوان یک طراح اصلا از سایت پارس پال خوشم نیومد و بسیار ابتدایی به نظر میرسه ظاهر یک وبسایت میتونه نشانده دهنده ی اعتبار یک وبسایت باشه