پاسخ : شرکت فن آوران انیاک و خطری که برای حسابهای بانکی ایجاد کرده است
دیشب بانک ملت ایمیل زد و امروز هم پیامک زد که کارت شما غیر فعال شد ، برای فعال سازی به عابربانک مراجعه شود...
فقط کسانی که از این سایت خرید داشتند ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Sajad
دیشب بانک ملت ایمیل زد و امروز هم پیامک زد که کارت شما غیر فعال شد ، برای فعال سازی به عابربانک مراجعه شود...
سجاد منم یوزر ملت هستم ولی واسم ایمیلی نیومده واسم :-? ببینم موجودی حسابت رو چک کردی؟
کد شده. بازم جای شکرش باقیه. البته اگر دکدش آسون نباشه!
سلام
عجب امنیتی!!!!
خدارو شکر هیچ کدوم از کارتای من نبود اون تو :دی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Am!r
سجاد منم یوزر ملت هستم ولی واسم ایمیلی نیومده واسم :-? ببینم موجودی حسابت رو چک کردی؟
اینقد از این در میاد از اون در میره نمیشه فهمید :| ولی میدونم درشت درشت برداشت نشده . مگه اینکه کم کم برداشته شده باشه که اونم بعید میدونم.
به ریسکش نمی ارزه که بخوایم این خبر رو دست کم بگیریم
یه رمز عوض کردن خیلی وقتمون رو بگیره، 10 دقیقه تا بخوای بری پای دستگاه عابر بانک
این نکته رو هم در نظر بگیرید این کارت ها در سال های 87-89 ساخته شده و اونایی که جدید ساختن در خطر نیستن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Sir.DarKNesS
فقط کسانی که از این سایت خرید داشتند ؟
نه عزیز احتمال این رو میدم که فایل های الوده به ویروس به ایمیل های مدیران ارسال کرده باشن و از طریق همون سیستم اقدام به هک کردن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Sajad
اینقد از این در میاد از اون در میره نمیشه فهمید :| ولی میدونم درشت درشت برداشت نشده . مگه اینکه کم کم برداشته شده باشه که اونم بعید میدونم.
من بعد خدمت کارتم رو عوض کَردم! از این صورتی جدید ها گرفتم :)) این آخرین 150 م ت جا به جا کردم! باید دوباره کارتم رو عوض کُنم! :-|