اره . باید همین کارش کنم ...نقل قول:
دوست عزیز اگر به این راحتی که شما فکر میکنید . و بدون سرمایه و بدون زمان به کسی دلار می دادن ببخشید کسی بیکار نبود در نت کار کند . به قول شما با یک شیرینی دادن و پول نقدی ارز میگیرفتن و در همان در بانک با اختلاف هر دلار 600 تومن به ارز تبدیل میکردن . پول کمی نیست دوست عزیز 1000 دلار 600 تا 650 تومان پول میباشد .
به نظر من اگر 6.7 روز زمان دارید دنبال کسی باشید که این ارز را به شما کمتر بفروشد و در روزی که قیمت ارز در بازار ایران کاهش دارد ارز خود را خرید کنید . به هر صورت شما برای خرید سرور به حواله هر نیاز دارید نا اسکناس هیچ صرافی نیست که اسکناس حواله کند
مشکلی با اسکناس ندارم . میتونم همین جا تحویل بدم .
اگر 50 تومن رو یکسال بزارید توی بانک بهتون سالیانه 5000 دلار نزدیک به نرخ دولتی میدهند ( نرخ دولتی میدهند اما اون قدر هزینه های جانبی میخوره که بالاتر میشه )نقل قول:
عزیز 50 تومن برای یک صراف مبلغی نیست ! روزانه بالای 300 میلیون تومان حواله می زنن فقط .اگر میشد که نمیومدن دلار با نرخ بالای 1800 بخرن
این چیزی که شما میگید کذب هست ، 100 میلیون هم بزارید بهتون دلار با نرخ دولتی (حتی نزدیک به نرخ دولتی ) نمیدن
اصلا" بانک دلارش کجا بود
بچه ها حالا اینو بیخیال ...
دلار رو خودم افتادم دنبالش انشالله هم گیرم میاد .
اما میخوام ببینم من اومدم 12000 دلارذ سرمایه گزاری کردم واسه کولو ؛ این جریان اینترانت ملی چی میشه ؟
بازار هاستینگ چه بلایی سرش میاد ؟
ممنون میشم بحث کنید .