سلام
در صورتی که به نتورک اصلی فشار وارد نکنید مشکلی ندارد اما در صورتی که این مورد مشاهده شود برخورد خواهد شد
نمونه ای پی :
موفق باشیدکد:81.17
31.7.60
31.7.57
46.19.143
46.19.138
31.7.61
و ...
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
در صورتی که به نتورک اصلی فشار وارد نکنید مشکلی ندارد اما در صورتی که این مورد مشاهده شود برخورد خواهد شد
نمونه ای پی :
موفق باشیدکد:81.17
31.7.60
31.7.57
46.19.143
46.19.138
31.7.61
و ...
سلامنقل قول:
فشار خاصی که نیست فقط واسه دانلود معمولی و استفاده از ویپیان میخوام
خودم الان از آیپی ۴۶.۱۹.۱۴۳ استفاده میکنم فقط یارو میگه دیگه از سویس ارائه نمیدیدم باید انتفال بدیم به امریکا یا انگلیس واسه همین میخوام عوض کنم
در ضمن میخوام کانفیگ هم باشه
از مطرح کردن مباحثی که مخالف قوانین انجمن هست پرهیز کنید
در مورد کانفیگ نیز ما تنها یک سری کانفیگ به صورت پیش فرض برای هر سیستم عامل ارائه میکنیم و دیگر موارد به عهده کاربران خواهد بود
موفق باشید
سلام
سرورهای میکروتیک به آخرین نسخه موجود (( Version 5.15 )) به روز رسانی شد
موفق باشید
سلام
ویپی اس درخواستی هم با مشخصات خاص ما ارئه میدید ؟
دايركت ادمين هزينه لايسنسش چنده يا رايگان نصب مي كنيد ؟
در ضمن روي ويندوز xamp يا ديگر برنامه ها هزينه اش چنده براي نصب سايت و اسكريپت روي ويندوز ؟
سلامنقل قول:
سلام
ویپی اس درخواستی هم با مشخصات خاص ما ارئه میدید ؟
سرویس ها دقیقاً مطابق پلن های موجود در سایت و اولین پست همین تاپیک ارائه می شود
سلامنقل قول:
دايركت ادمين هزينه لايسنسش چنده يا رايگان نصب مي كنيد ؟
در ضمن روي ويندوز xamp يا ديگر برنامه ها هزينه اش چنده براي نصب سايت و اسكريپت روي ويندوز ؟
کنترل پنل ها دارای لایسنس است که از سایت اصلی با قیمت روز دلار یا یورور خرید خواهد شد
بر روی سرورهای ویندوز 2003 به صورت پیش فرض یکسری برنامه ها رایگان نصب می شود مانند iis و ...
برنامه های متفرقه نصب و راه اندازی آنها به عهده کاربران خواهد بود که مطابق آموزشهای موجود در سایت وارزهاست و ... می توانند اقدام به نصب نمایند
موفق باشید
کار رحمان تایید میشه .
سلامنقل قول:
کار رحمان تایید میشه .
ممنون
همینقدر که شما و دیگر کاربران رضایت داشته باشید , برای ما مهم ترین گزینه موجود هست
موفق باشید
سلام
پست اول به روز رسانی شد
لینک خرید سرورهای سفارش نیز اضافه شد
لینک خرید سرورهای مجازی لینوکس و ویندوز به صورت سفارش مطابق نیاز سخت افزاری شما :
شرکت نوآوران شبکه بینالود : وارزهاست .::. Services warez-host.ir
موفق باشید