پاسخ : خریدار vps با شرایط ذکر شده
باسلام
---------------
دوست عزیز از نظر من بهتر از XLHOST بگیری چون تازه کاری و کیفیت XLHOST فوقالعاده هست :) البته دیتاسنتر های دیگه مثله The Planet هم هست اما شما فعلا اول کارید .
موفق باشید :53:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iSoheil
سلام، یه VPS میخوام با شرایط زیر:
بنده قصد میزبانی حدود 100 وب سایت رو دارم. (البته صد تا زیاد گفتم!)
کنترل پنل حتما باید cPanel باشه. (باید کاملا قانونی نصب شده باشه! نال نباشه، که فردا داستان بشه)
رم از 512مگابایت کمتر نباشه (از کجا معلوم ممکنه به صد تا سایت سرویس بدم!)
فضای هاردش هم هرچه بیشتر بهتر ! ...
پهنای باند هم، هر چه بیشتر بهتر ... !!!
قیمت هم حدود 50هزار تومن میتونم پرداخت کنم.
البته، این همکاری من فقط یک ماه نخواهد بود و ادامه خواهد داشت.
سال آینده VPS رو 100درصد به سرور اختصاصی ارتقا خواهم داد. (صد در صد)
پیشنهاد دوستان چیه؟ البته من سرورهای کارو
http://caro.net/ رو پسندیدم، چون حد عقل میشه بهش اطمینان کرد. با نماینده رسمیش تو ایران هم یه صحبت کوچیک کردم حدود 50 کنار اومدیم.
اصلا مهم نیست که سرویس دهنده تو ایران باشه چون من میتونم با کارت های PayPalم هزینش رو پرداخت کنم.
فقط برام مهمه که مشتریام پر نخورن! میخوام راضی راضی باشن، چون تازه وارد این کار شدم و نمیخوام شکست بخورم.
منتظر پاسخ اساتید هستم. /با احترام سهیل .
با سلام و احترام خدمت دوست عزیز
ram: 384
harddisk: 25GB
ip:2
کنترل پانل: cpanel
قیمت: 42000 تومان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sedayeno
سلام. جناب سهیل . این رو باید بگم خدمتون.
قیمت هر 250 گیگ هارد ، ماهانه 5 دلار هست
هر 1 گیگابایت رمرو هم دیتا سنتر میده ، 4 دلار ماهانه ! که به دلیل نمایندگی ، ما برروی هر سرور 2 گیگابایت رم رو به صورت رایگان از دی سی داریم.
فقط قیمت پهنای باند کمی بالا هست.
با این اوصاف
من روی این سرور کاربر های دیگری هم دارم ! فرض بفرمایید من 100 گیگ فضا بدم. 1 ترابایت پهنای باند از 33 ترابایتی که با این پورت دارم ، به نظرتون نمیصرفه !
ضمنا. ما یک مرکز تخصصی وی پی اس هستیم. قیمت های ما در رقابت در بازار جهانی هستش. در حدود 300 کاربر وی پی اس هم داریم که در صورت لزوم میتونم آدرس بدم در مورد کیفیت خدمات ما از اونها سوال بفرمائید. هدف من ارائه خدمات در سطح عالی هست ، دوست دارم شمام استفاده کنید.
گارانتی بازپرداخت وجه نیز ظرف 48 ساعت تظمین خواهد شد ، در صورت نیاز قرار داد رسمی هم امضا خواهد شد.
مدیریت فروش شرکت سریر نت گستر
تخصصی ترین مرکز فروش وی پی اس در ایران.
دوست عزیز سایتی چیزی؟! ندارین.