میگن مجوز بگیری دیگه فیل نمیشی راسته؟
نمایش نسخه قابل چاپ
میگن مجوز بگیری دیگه فیل نمیشی راسته؟
چند تا چیز هست که نباید اینجا بگم ! ولی میگم با همکاری های خانم مونا بروزیی و مجله خوانواده سبز همچنین شرکت t20 مجله موسیقی سایت به زودی راه اندازی میشه و سایت هم با قدرت وردپرس میاد بالا و یه انجمن تخصصی موسیقی که محلی بشه برای بحث پیرامون موسیقی روز ایران
اگه توجه کرده باشین هیچ سایتی نیست که در مورد موسیقی اصیل ایرانی و سنتی بحث بکنه در صورتی که خیلی هم طرف دار داره باید بگم که اولین سایت هستیم که این امکان رو فراهم میکنیم
البته اگر تا چند روز دیگه ایده رو اجرایی نکنن البته 70 درصد این ایده آماده شده 20 درصد رفع سایت 10 درصد هم خودم بچسم بهش
خدایی یه سوال سالار عقیلی که از شبکه ها پخش میشه ! از کجا کیفیت اورجینال رسیده به دست ما؟؟؟ :d رضا صادقی چطور؟ این هم که همون جوری رسیده دست ما
یه تیم هستیم که همه همکار ها آهنگ ها رو برامون ارسال میکنن که زیاد لزومی نمی بینم که در مورد کار گروه توضیح بدم ! آهنگ های زیادی در انتظار پخش هستن امروز !
آهنگ هایی که در تلوزیون پخش میشه هیچ مشکلی نداره !
کپی رایت موسیقی نگذاشتن آلبوم مجاز هست که اگر هم بنده میذارم در موردش توی پست اول توضیح دادم .
بحث رو به چالش نکشین
شما به filter@dci.ir ایمیل بده و بگو من از شما شاکی هستم، لطفا با من تماس بگیرید
دقیقا مدیر اونجا با شما تماس میگیره، شخصا باهاش صحبت میکنی، هرچیم میگی میگه چشم
امیدوارم موفق باشید
ارادت
این که چیزی نیست
ما یه دامنه ثبت کردیم روز سوم ***** شد جالب اینجا بود که فقط صفحه لایت اسپید میومد و اصلا سایت باهاش بالا نمیومد
اینکه رفتیم و امضا دادیم کنار فقط یه صبح تا ظهر پشت تلفن بودم که از این اتاق به اون اتق وصل می کردند می گفتند به ما مربوط نیست وصلت می کنیم اون اتاق و اینجوری داستان ادامه داشت . . .
در آینده ای نچندان دور لوکال هاست هم مورد عنایت قرار میگیرد !!! :دی
تصویر هم ضمیمه کردم :دی
فایل پیوست 5380
آره راسته قبل ف**ی**ل اخطار میدن به صاحب مجوز سایت اما کو تا مجوز بگیری احتمالا مجوزت به نوادگانت شاید برسه به دست خودت و بچت نمیرسه
ما سه سال رفتیم دنبالش
یعنی سه سال پیچوندن چون مجوز معمولی نمیخواستیم که مجوز رستمی و کتبی فعالیت میخواستیم کلا
خلاصه از روز اول نامه بازی و کار اداری و دبیر خونه شماره دادن گذشت تا یک سال شد بعد گفتن خب الان درست شد
حالا یه چیزی قانون جدید اومده امروز تو بخشنامه که باید از طریق سایت هم درخواست مجوز عادی بزنید ما این رو با اون همزمان اوکی کنیم اول باید عادی بخوره
رفتیم انم زدمی گفتن باید کار اداریش انجام بشه
اونم منتظر موندیم یک سال دیگه گذشت تو این یک سال ها که میگم گذشت هر روز دنبالش بودیما یک روز این رئیس نبود یک روز اون یکی تو جلسه بود خلاصه ...
رسید سال سوم گفتن حالا بخش نامه جدید اومده این مدرک تحصیلی قبول نیست که پارسال فرستادید
دیگه آخر گفتم نخواستیم آقا ولمون کنید مسخرشو در آوردین 3 ساله بیچارمون کردین
آخر خود آقای طالبی تو دفتر ثبت سایت وزارت ارشاد کل تو قائم مقام از بس رفتیم از 100 کیلومتری ما رو میشناسه آروممون کرد گفت قوانینه دست ما هم نیست
آخر سرتون رو درد نیارم بیخیال شدیم رفت :62: