پاسخ : خواهشا یک سرور مجازی خوب!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
p30graph3
بازدیدش هم زیاد بود تا روزی 25 هزار هم داشتم ولی از بس سایت رو منتقل کردم و اطلاعات قبلی پرید اینطوری شد الان روزی 2000
مجتبی
فک نمیکنی یه کم درخواست بی جا داری میکنی؟
آخه کی حاضر میشه سرور مفتی به آدم بده؟:-b
اگر هاست خواستید ما در خدمیتم ولی نه رایگان ;) اسپانسر هم برای کسی تا حالا نشدیم چون دردسر داره .
فردا یه چیزی میشه میاین همین جا ... ! باسه همین اسپانسر کسی نشدیم و نخواهیم شد به غیر از موارد خاص :)
موفق باشید :53:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
p30graph3
دیگه فکر کنم همه اینجا منو بشناسن بازم هاستم با مشکل مواجه شدو اصولا من از هاست شانس نیوردم!
خوهشا اگر کسی یک سرور مجازی بدون خطا و بودن تحریم آی پی از بعضی ای اس پی ها رو داره بم بگه
برای اسپانسری
یک سیستم دار که خودم نوشتم اونو میدم بهش و بنام خودش
سیستمم خبری هست و امکانات خوبی داره
تبلیغش هم میزارم
به خدا خسته شدم از این همه هاست .....
من حدود 5 سال سابقه سایت دارم و سایت های زیادی رو هم راه اندازی کردم برای بقیه ولی برای خودم همیشه با مشکل هاست روبرو بودم.
امیدوارم اینبار مشکلم حل بشه!
سه تا هم دامین دارم برای این کار
البته با قراداد
سلام.
دوست عزیز یه هاست معتبر و یا ریسلر معتبر بگیر (هر جا میگیری از ایران نگیر) بعدشم هزینش خیلی میاد پایین کسایی که سایت دارن برای اینکه هاست از ایران تهیه میکنن یا ریسلری هزینه هاشون میره بالا وگرنه هزینه اصلی هاست اگه از خود دیتا سنتر تهیه کنی همون یه چیزی تو مایه های مفت برات تموم میشه.
موفق باشی.
نقل قول:
فک نمیکنی یه کم درخواست بی جا داری میکنی؟
آخه کی حاضر میشه سرور مفتی به آدم بده؟
یکم تند رفتی دوست من بی خودی اومدی تو تاپیک و .. من خودم میدونم دارم چی کار میکنم.
اون همه پول هاست الکی دادم بس نبود!!
نقل قول:
سلام.
دوست عزیز یه هاست معتبر و یا ریسلر معتبر بگیر (هر جا میگیری از ایران نگیر) بعدشم هزینش خیلی میاد پایین کسایی که سایت دارن برای اینکه هاست از ایران تهیه میکنن یا ریسلری هزینه هاشون میره بالا وگرنه هزینه اصلی هاست اگه از خود دیتا سنتر تهیه کنی همون یه چیزی تو مایه های مفت برات تموم میشه.
موفق باشی.
از کی بگیرم هزینش چنده؟!! تقریبا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
p30graph3
یکم تند رفتی دوست من بی خودی اومدی تو تاپیک و .. من خودم میدونم دارم چی کار میکنم.
اون همه پول هاست الکی دادم بس نبود!!
از کی بگیرم هزینش چنده؟!! تقریبا
براتون خصوصی فرستادم. مشخصات دیتا سنترهای خارجی رو.
موفق باشید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdi2009
براتون خصوصی فرستادم. مشخصات دیتا سنترهای خارجی رو.
موفق باشید.
برای منم لطفا بفرست واسم جالبه
مجتبی پی ام ندادیا ، خودت خواستی می خواستم کارت راه بیوفته
سرویس های ماهیانه ByetHost فکر کنم به کارتون بیاد. لینک در امضای من.