پاسخ : دیتا سنتر تبیان در ایران
چرا بجای دادن پول به ... به اینترت یارانه نمیدن این تبیان هم دولتی خیالتون راحت فوقش میخواد مثل ایرانخودرو میلیارد دلاری زیان بده دیگه آخرش ماس مالیه
سلام
***!***؟
واقعا جای تعجب داره.اخه مگر فکر میکنید دیتاسنتر زدن کم خرج داره که شما هیچی نشده *** خطابشون میکنید.هنوز افتتاح نشده میگن پشتیبانی ضعیف،کیفیت پایین و کلی انگ دیگه.
اولا اینکه اینا تازه شروع کردند و مجبورن با قیمت های بالا سرویس ارائه بدن.
بعد ما عیب دولت میکنیم که چرا اینقدر واردات زیاده و محصولات ایرانی رو دستمون مونده.بعد شماها دارید سایت های خودتون رو توی سرورهای آمریکایی و کانادایی میزبانی میکنید.میخواهید آدرس چند دیتاسنتر بین المللی رو بهتون بدم که دارند خیلی از گرون تر این تبیان خودمون سرور ارائه میدن؟
میگن چرا کشورهای دیگه از ما اینقدر جلوترند.خوب نه ما فکر نمیکنیم یه فکری هم میکنیم میزنیم توی سر خودمون که ای بابا این فکرها چیه؟فکر مال تو نیست که؟
سلام.
مواردی در این تاپیک دیده میشه که واقعاً تعجب داره واسه من و فکر می کنم باز هم یک آدم معمولی مثل من رو به سمت تاسف خوردن از ایرانی بودنم هدایت می کنه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nilkooh
هنوز هم زیاد فرقی با لاک پشت نداره، همه جای دنیا سرعتاشون رو مگابیته ولی ما حداکثر 128 کیلو میتونیم وصل شیم. ضمنا هزینه ای که واسه همین لاک پشت دونده میدیم از هزینه ای که خارجیا واسه سرعت مگابیتشون میدن کمتر نیست.:112:
خیلی کار بچه گانه ای هست که بدون دانش و تحقیق حرف بزنیم!
شما هم تشریف بیارید خارج از ایران، با بدبختی های بی اندازش رو به رو بشید که از جمله اونها:
- همزبون نداشتن
- مالیات های هنگفت
- هزینه های هنگفت زندگی
- هزینه های هنگفت تحصیل
- هزینه های هنگفت بهداشت
- هزینه های هنگفت اجناس و لوازم
- و ...
بعد بفرمایید در ایران دارین پول زیادی واسه اینترنت میدین !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arash
نه ببینید موضوع شکم سیری نداشتن اینا هست. اول یک سایت زدند و اسمشون رو گزاشتند فرهنگی!! خدا شاهده نرم افزارهای کرک دار رو که طرف واسه فروش گزاشته بود رو همینطوری میزارند تو سایتشون به نام فرهنگ و فرهنگ سازی!! تلویزیون هم پشتیبانیشون میکنه و تبلیغات مجانی!! این یعنی یک سایت رو به راهتی معروف کردند.بعد طمع کردند رفتند سراغ فروش و فروشگاه و خلاصه الان کل کشور رو به نام فرهنگ قرق کردند! از محصولات و مغازه ها بگیری تا سیستم فروشی و ... نرم افزار و.. همه چیز به نام تبیان مشکلی نداره و میشه مجوز هم نگرفت! الانم دیدن نون تو هاسته میخوان هاستینگ کل کشور رو در اختیار بگیرن و وقتی بیان مطمعن باشید دیگه تمام سایتهای دولتی میرن رو این سرور و بقیه هاستینگها همه مشتریهاشون پر میشه!! یعنی این نون خشکی رو هم که هاستینگا دارند در میارند رو نمیخوان بزارن بدون آب از گلو بره پایین! قیمتهاشون رو جون هر کی دوست دارید ببینید؟
20 % هزینه آبونمان مخابرات! 20 % هزینه عوارض شهرداری و کشاورزی!! 20 % هزینه بیت المال! 20 % هزینه تبیلغات تلویزیون و ... 20% هم کمک به کشورهایی که خودتون میدونید! تازه اینا به غیر از هزینه سرور اصلی بود..:d
اینا همینطوری شکمسیری ندارند و میخواهند تمام شغلها رو مال خودشون کنند و پول به جیب بزنند و با این هزینه ها به غیر از سرور هزینه خیلی چیزای دیگر هم در میاد.. خوبه خودتون هم میدونید بهترین مشتری ها همیشه سازمانها و سایتهای خصوصی هست که توش پوله و اینا دقیقا این سایتها رو با بهانه فرهنگ هدف قرار دادند و تا چند روز دیگر به تمام دوستانی که هاست میفروشند قول میدم مشتری براشون باقی نمونه جز فروش هاستهای چند مگابابتی در پیتی. حالا ببینید کی گفتم:68:
ببخشید، چند سوال اینجا واسه من پیش اومد. شما اصلاً موضوع تاپیک رو خوندید ؟
آیا موضوع تاپیک "نظرات و انتقادات به شرکت تبیان" هست و یا "شرح احساسات و عواطف شما در مورد شرکت تبیان" هست ؟
شما از دسته افرادی هستید که تمامی برنامه های مورد استفاده خودتون را می خرید ؟
ویندوز، فوتوشاپ، WinRAR، فیلم ها، آهنگها و ... رو همه رو خریداری می کنید و لایسنس دار استفاده می کنید ؟
دوست عزیز، اولاً صحبت های شما و اشخاص دیگه نشانگر بی تحقیق - بی مدرک - احساسی - غیر حرفه ای بودن سخن های شماست.
شما میدونستید شرکت BlueHost متالق به دولت آمریکا هست و مستقیماً از طرف دولت تامین میشه ؟
من از دولت ها صحبتی نمی کنم و هیچ دفاعی نمی کنم !
حرف من این هست که شما دارید شور خودتون رو میزنید یا مردم رو یا شرکت تبیان یا موارد دیگر ؟؟
سعی کنید بی مدرک و بی دلیل صحبتی نکنید چون اولین نفری که نتیجش رو میبینه خود شما هستید و کوچکترین نتیجش، بی اعتبار شدن صحبت های شما برای همگان هست ! ;)
ایران زمانی مهد تمدن و فرهنگ بود، لطفاً یکم رعایت کنید تا حداقل همین قطره چکان فرهنگ باقی مونده از ایران، خشک نشه !!!!!!! :-|
با تشکر.
شما که این حرفای ***ی رو می زنین هزینه یه روم سرور را تو ایران محاسبه کنید .بعد برین هزینه یه دیتاسنتر تو ایران را حساب کنید!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aria
سعی کنید بی مدرک و بی دلیل صحبتی نکنید چون اولین نفری که نتیجش رو میبینه خود شما هستید و کوچکترین نتیجش، بی اعتبار شدن صحبت های شما برای همگان هست ! ;)
ایران زمانی مهد تمدن و فرهنگ بود، لطفاً یکم رعایت کنید تا حداقل همین قطره چکان فرهنگ باقی مونده از ایران، خشک نشه !!!!!!! :-|
با تشکر.
اینو که میدونم.زیادی حرف بزنم پیدام میکنن و .. زندان و..:65: دولتی تشریف دارند بالاخره. در مورد اینکه ایران زمانی مهد تمدن بود بله موافقم.همانطور که خودتون گفتید زمانی بود.الان اگر هم بخواهیم نمیزارن.. سرور ایرانی میخوان بهت بدن؟ فکر میکنید. چینی میخرن جای ایرانی قالبت میکنن.:66: اینا که این همه از پیشرفت و ... حرف میزنن حتی حاظر نیستند سرعت اینترنت رو بالا ببرن مبادا ملت شو ببینند! اینا جز پول به هیچ چیزی فکر نمیکنند.اگر به ایرانی بودن خودت تاسف میخورید بایدم بخورید.آره زمانی بود ایرانی مهترم بود اما نه الان... شرمنده این تاپیک جای اینگونه بحث ها نیست و نمیخوام از بحث اصلی خارج بشم.اما من یکی حاظرم از گواتمالا سرور بگیرم اما از این ایران چیزی نگیرم!
(راستی خبرها رو خونده بودید: سرعت اینترنت افغانستان از ایران بیشتر است) حالا شما ناراحت ایرانی بودنت رو بخور.:76: با دولت و ... هم کاری ندارم.. فقط با تبیان کار دارم که *** هستند.یک سایت زد تمام رسانه ها مجبورن تبلیغاتشون رو کردند رایگان! حالا بیا ببین چه سایتهایی مشابه این داریم قدیمی تر.کیه که حمایتش کنه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nilkooh
هنوز هم زیاد فرقی با لاک پشت نداره، همه جای دنیا سرعتاشون رو مگابیته ولی ما حداکثر 128 کیلو میتونیم وصل شیم. ضمنا هزینه ای که واسه همین لاک پشت دونده میدیم از هزینه ای که خارجیا واسه سرعت مگابیتشون میدن کمتر نیست.:112:
ج : شما مثلاً داری از کی طرفداری میکنی یا انتقاد میکنی ؟ حرف منم همینه دیگه ! وقتی پهنای باند 128 کیلوبیت این مقدار هست ، هزینه پهنای باند چندین مگ دیتاسنتر دیگه معلومه چقدره !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
goldstar
من که ترجیح میدم 10 برابر این پول بریزم دور اما به این موسسه وابسته به ...... پول ندم
ج : فکر نکنم کسی هم گفته اگه شما خرید نکنی شرکت تعطیل میشه ، موسسه وابسته به هر چی که باشه بهتر از بهترین شرکت امریکایی مثل د پلنت هست که هر موقع بیکار میشن و سوژه ندارن یکی از سرور های ایرانی رو خاموش میکنه تا التماس بشنوند !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tak407
چرا بجای دادن پول به ... به اینترت یارانه نمیدن این تبیان هم دولتی خیالتون راحت فوقش میخواد مثل ایرانخودرو میلیارد دلاری زیان بده دیگه آخرش ماس مالیه
ج : اینترنت یارانه ؟ عجب !!!!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arash
اینو که میدونم.زیادی حرف بزنم پیدام میکنن و .. زندان و..:65: دولتی تشریف دارند بالاخره. در مورد اینکه ایران زمانی مهد تمدن بود بله موافقم.همانطور که خودتون گفتید زمانی بود.الان اگر هم بخواهیم نمیزارن.. سرور ایرانی میخوان بهت بدن؟ فکر میکنید. چینی میخرن جای ایرانی قالبت میکنن.:66: اینا که این همه از پیشرفت و ... حرف میزنن حتی حاظر نیستند سرعت اینترنت رو بالا ببرن مبادا ملت شو ببینند! اینا جز پول به هیچ چیزی فکر نمیکنند.اگر به ایرانی بودن خودت تاسف میخورید بایدم بخورید.آره زمانی بود ایرانی مهترم بود اما نه الان... شرمنده این تاپیک جای اینگونه بحث ها نیست و نمیخوام از بحث اصلی خارج بشم.اما من یکی حاظرم از گواتمالا سرور بگیرم اما از این ایران چیزی نگیرم!
(راستی خبرها رو خونده بودید: سرعت اینترنت افغانستان از ایران بیشتر است) حالا شما ناراحت ایرانی بودنت رو بخور.:76: با دولت و ... هم کاری ندارم.. فقط با تبیان کار دارم که *** هستند.یک سایت زد تمام رسانه ها مجبورن تبلیغاتشون رو کردند رایگان! حالا بیا ببین چه سایتهایی مشابه این داریم قدیمی تر.کیه که حمایتش کنه؟
چ : خیر دوست من ، نه کسی با شما کار داره نه با من ! متاسفانه شما با خودت مشکل داری !
- شما یه خورده منطقی باشی میفهمی چرا سرعت اینترنت بالا نمیره
- وقتی یه نفر isp میزنه و اینترنت رو ارزون میده کسانی مثل شما میگن کلاه برداره ، خوب نیست ، اینطور اونطور ( طرف فقط داره تبلیغ میکنه و شما از سرویس بدش حرف میزنید در صورتیکه هنوز راه اندازی نکرده )
- یه نفر میاد یه پروژه ای رو اجرا میکنه ، کسانی مثل شما دو روز بعدش میاید کپی میکنید ازش و بازار خرابی
تا جائی که من اطلاع دارم اینترنت ایران از کویت و ترکیه تامین میشه و بابت همین هم کلی داریم باج میدیم ( دلیل تامین مستقیم رو هم که دیگه نیاز نیست من توضیح بدم )
و خیلی مشکلات دیگه که اگه بخوایم هم نمیتونیم !
و فکر کنم بهتره توی یک تاپیک معرفی شرکت این همه بحث رو به بی راحه نکشیم و اگر میبینید واقعاً درک مسائلی مثل سرعت اینترنت براتون گنگ هست ، تاپیک باز کنید تا در موردش بحث کنیم
که جا داره تو یه متن مشکل اصلی ایران رو بگم :
مشکل پسرفت ایران % خیلی زیادیش توقع خیلی بالای مردمش هست
که انتظار دارند ماهیانه 1 میلیون تومان به حسابشون ریخته بشه ( بدون اینکه هیچ کاری انجام بدند ) و خرج بهترین زندگی هم 100 هزار تومن باشه و هر ماه 900 هزار پس انداز داشته باشند !
که این نه تو زمین نه تو بقیه کره ها ، نه این دنیا و نه اون دنیا امکان پذیر نیست !
و تنها دلیلی هم که دارند : ما از نسل کورش هستیم ، ما غنی هستیم !
و اصلاً به این جمله توجه نمیکنند : گذشته ها ، گذشته ، از آینده هم که خبر نداریم ، به فکر الان باش که آیندتو میسازه !!!
سلام.
واقعاً لذت بردم از خط به خط نوشته هات roka جان !
حرف دل منو زدی که اینقدر پر هست که نمی خوام حرف بزنم، مبادا منفجر بشم !!!!
ایول داری دوست عزیز !!!
با تشکر.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Domain
مگه اینکه مثل هاست ایران آیپی هاش رو ثبت کنه!
دقیقا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
roka
که جا داره تو یه متن مشکل اصلی ایران رو بگم :
مشکل پسرفت ایران % خیلی زیادیش توقع خیلی بالای مردمش هست
که انتظار دارند ماهیانه 1 میلیون تومان به حسابشون ریخته بشه ( بدون اینکه هیچ کاری انجام بدند ) و خرج بهترین زندگی هم 100 هزار تومن باشه و هر ماه 900 هزار پس انداز داشته باشند !
که این نه تو زمین نه تو بقیه کره ها ، نه این دنیا و نه اون دنیا امکان پذیر نیست !
و تنها دلیلی هم که دارند : ما از نسل کورش هستیم ، ما غنی هستیم !
و اصلاً به این جمله که : گذشته ها ، گذشته ، از آینده هم که خبر نداریم ، به فکر الان باش که آیندتو میسازه !!!
به قول آریا ایول داری! :113:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
roka
دوستان
اولاً توهین نکنید ( *** چیه دیگه ... )
همین که دیتاسنتر راه اندازی کردند کلی برا ما ارزش داره
حالا بابت نصب ، هر شرکت قوانین خودشو داره
گیگا هم که این همه قطعات ارزون میده بابت نصب اولیه سیستم یه چیز حدود 100 تومن میگیره و بابت نصب هر سیستم عامل حداقل 29.9 یورو که تقریباً همون 50 تومن ما میشه میگیرند !
با پهنای باند نسبتاً ارزون
تو ایران به شرکت های خیلی معتبر ما هر مگابیت !!!!!! ( دقت کنید منظورم بیت هست ) رو تقریباً ماهی 600 الی 900 میفروشند
+ هزینه های مختلف نگهداری که به مراتب از دیگر کشور ها واقعاً سخت هست و زیاد هست
مثلاً توی آلمان شاید اصلاً ups نیاز نباشه یا برق اضطراری نیاز نباشه ، ولی توی ایران 100 % نیاز هست و باید هزینه هنگفتی فقط برا این بکنند
باید از همه چیز پول در بیارند تا هزینه های اضافی جبران بشه ( مثل نصب سیستم عامل پولی )
من تقریباً یه بار زد به کلم که چنین چیزی راه اندازی کنم ، توانش رو هم داشتم ، ولی دیدم حتی فکر کردن بهش ریسکه و فقط وقتت هدر میره !
یکی از دلائلش هم کسانی مثل شما بود !! که ندیده و نشنیده و فقط از رو غریزه و عادت .... میگید *** .....
بخوام یه مثال دیگه هم بزنم :
همین چند سال پیش بود که من و شما باید واسه اینترنت دیال آپ که سرعتش از لاکپشت هم پایینتر بود کلی هزینه پرداخت میکردیم ( چون تو هر شهر فوقش یک یا دو شرکت بود ) بعدش که زیاد شد، رقابت هم زیادتر شد و هزینه ها خیلی کم شد !!!
این دیتاسنتر هم در کنار چند دیتاسنتر ایران که راه بیفته خیلی خوبه !!!
امیدوارم تا چند سال دیگه ، نخوایم از بقیه کشور ها خرید کنیم !!!
موفق باشید
دوست عزیز Roka ولی بازم ***ند :) شک دارید برید یک سرور بخرید ازشون و پشتیبانی و ... ببینید مطمئننا پشیمون میشید .
خیلی خرج داره باسشون نکنند :) دیتاسنتر نسازند :) یا اینکه کمی ضرر بدند ;)
موفق باشید :53: