پاسخ : آخرین وضعیت سرورهای هتزنر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeed_m27
به قرآن این آقا یه جماعتی رو مسخره ی خودش کرده تموم اگر وریز شده پس چرا هنوز آفه؟!! آخه بسه دیگه مردم که اعتبار و آبروشونو از تو جوب نیاوردن !!! چرا نمیای واضح بگی کی سرور اوکی میشه که ملت هم
تکلیفش معلوم بشه
راست میگه دیگه 1 زمان دقیق بگو اگه تا امشب وصل نمیشه ما هم بریم از یکی دیگه سرویس بگیریم
یعنی المان ها اینقدر نا مردن 180 سرور رو بدون اطلاع و سر پول قطع کنند؟
من فقط میخوام بگم افراد با تجربه و با علم کاملا" میتونن این موضوع رو درک کنند پس نیایم با حرف از رو عصبانیت حرفی بزنیم که خودمون رو بی علم نشون بدیم نه تعریف مشکل رو حل میکنه نه حرف های ....
کم و بیش همه درگیرند با این مشکل
با سلام
خدمت کلیه عزیزان و جناب اقای خسروی
ما همچنان صبوری میکنیم و امیدوار به بالا اومدن هر چه سریعتر سرورها هستیم. توکل بر خدا
من به تمامی دوستان عزیز یک مطلب رو عرض کنم مشکلیه که پیش اومده حالا هر کس که مقصر هست . عمق این فاجعه هم کاملا مشخصه بالا خره با جنگ و دعوا و حرص و جوش کار انجام نمیشه باس دنبال راهکار بود و صبر کرد تا جناب خسروی که الحمدلله دارن تلاش میکنن کار رو انجام بده.
یا حق
دوستان سرور ما وصل شد
ممنون اقای خسروی
هوراااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااااااا
بلاخره وصل شد
حالا که وصل شده
بگید مشکل دقیقا چی بوده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sat2they
جناب خسروری مرسی
سرور من که آنلاین شد !
؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeed_m27
امیدوارم تو سال جدید هر چی از خدا میخوای بهـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــت نده!! چون تو این 2 روز 100 تومان ضرر کشیدم و پول بک دادم ... آرزوی تنی سالم و روزهای خوش را برات دارم !!( افعال م ع ک و س ه ) x-(x-(x-(x-(
واقعا شعور بعضی افراد خیلی خیلی پایینه !
شما به خاطر 100 هزار تومان ضرر آرزو میکنی طرف تنش سالم نباشه ؟
یعنی واقعا اینقد جون آدما واستون ارزش داره ؟