پاسخ : کمک در مورد تماس با مدیریت وی پی اس فارس
ایشون که نمی تونن جواب این همه کاربر رو تک تک بدن ، سایتشون هم رو سرور خودشون بوده ، آقای عسگرپور و آقای خسروی کاملا تائید می شن ، و مطمئن باشید بیکار ننشستند و دارن با جدیت پیگیری می کنند
من هم فکر می کنم این برگشت خوردن حواله دیگه داره کم کم عادی میشه !
کشتی تجاری ما که به گل نشست، فرض کنید اولین تجربه سرور مجازی تون اینطوری بشه، البته من خواستم از یه جا دیگه که اسمشو نمیخوام بیارم بگیرم ولی به سفارش یکی از دوستان، یکی که نه، 2 تا از دوستان از اینجا گرفتم.... اونم اولین تجربه با سرور مجازی ....
که اینطوری شد ... خیلی ضربه روحی بدی خوردم، جواب احساسات من و کی میده !!!
ولی جدی، آقای شایان، برادر، هموطن، دقیقا نمیشناسمت ولی اگر طول میکشه یا اگر بیخیال شیم بیا راست حسینی بگو، لااقل الاف نشیم برادر، دم شما گرم.
------------------------
در ضمن به نظر من بهتره کسایی که از ایشون سرویس نگرفتن، ابراز نظر درباره قفل شدن این تایپک ندن چون واقعا خودشونو باید بذارن جای ما، چه 17 تومان چه 60 تومان، مساله تحریم ایرانه و بالاهایی که سرمون میاد نه قیمت و این حرف ها، باید به ما حق بدید که به دنبال آرامش فکری از جانب شایان و تیمش باشیم . (البته این نظر خیلی محترمانه و دوستانه هست)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aligoli
کشتی تجاری ما که به گل نشست، فرض کنید اولین تجربه سرور مجازی تون اینطوری بشه، البته من خواستم از یه جا دیگه که اسمشو نمیخوام بیارم بگیرم ولی به سفارش یکی از دوستان، یکی که نه، 2 تا از دوستان از اینجا گرفتم.... اونم اولین تجربه با سرور مجازی ....
که اینطوری شد ... خیلی ضربه روحی بدی خوردم، جواب احساسات من و کی میده !!!
ولی جدی، آقای شایان، برادر، هموطن، دقیقا نمیشناسمت ولی اگر طول میکشه یا اگر بیخیال شیم بیا راست حسینی بگو، لااقل الاف نشیم برادر، دم شما گرم.
------------------------
در ضمن به نظر من بهتره کسایی که از ایشون سرویس نگرفتن، ابراز نظر درباره قفل شدن این تایپک ندن چون واقعا خودشونو باید بذارن جای ما، چه 17 تومان چه 60 تومان، مساله تحریم ایرانه و بالاهایی که سرمون میاد نه قیمت و این حرف ها، باید به ما حق بدید که به دنبال آرامش فکری از جانب شایان و تیمش باشیم . (البته این نظر خیلی محترمانه و دوستانه هست)
این قدر به این شایان گیر ندین
بیاین اینجا:
[هتزنر] فروش ویژه سرورهای هتزنر
اینجا منتظر باشید. هر وقت مشکل این ملت حل شد مشکل شما هم حل میشه.
مارو که کچل کرن هیچ بکاپی از سرورهای آلمان نداریم لحظه به لحظه که میگذره فقط اعتبار میاد پایین #-o
از خود اف تی پی بکاپ هتزنر استفاده نمیکنید؟
با فایل زیلا و از داخل سرور مجازی ویندوز که مال هتزنره میتونی بری تو اف تی پی بکاپت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ashkankamangar.ir
از خود اف تی پی بکاپ هتزنر استفاده نمیکنید؟
با فایل زیلا و از داخل سرور مجازی ویندوز که مال هتزنره میتونی بری تو اف تی پی بکاپت
هیچ بکاپی نگرفتیم چون فکر این روز رو نکرده بودیم 37 تا سرور رو این سرور اختصاصی هست که همه رو هواست
دوستان خبری شد اطلاع بدید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohammad.mzhr
دوستان خبری شد اطلاع بدید
http://www.webhostingtalk.ir/f11/316...tml#post406646
این smartieuser ، همین آقای شایانه ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aligoli
این smartieuser ، همین آقای شایانه ؟
خیر آقای خسروی هستند ، آقای عسگرپور هم با نام کاربری penoil ، در حال حاضر هم دارند پیگیری می کنند کار رو ، بهتره کمتر باشون تماس بگیرید تا تمرکز بیشتری داشته باشند