دوستان خواهش میکنم به سمت هاستینگ و کولو و.... هدایت نکنید پول این بنده خدا به فنا بره :|
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان خواهش میکنم به سمت هاستینگ و کولو و.... هدایت نکنید پول این بنده خدا به فنا بره :|
یادتونه یک زمانی سکه شده بود 400 تومن . فردای اون روز اخبار صدا سیما یکی رو نشون میداد سکه شده بود 390 تومن اومده بود بفروشه داشت گریه می کرد . میگفت 6 میلیون ضرر کردم .(قیمت ها رو دقیق یادم نیست ولی در همین حدود بود )
دوستان فیلم رو اگه پیدا کنید خیلی خیلی خوب میشه .
من فقط یک پیام به اون دوست عزیز دارم که اومد سریع سکه هاش رو فروخت و ضرر کرد . بابا خیلی ایول داری خاک بر سری !!
اگه اون اقای محترم چند ماه صبر میکرد می تونست 600 تومن تو هر سکه سود کنه چرا که سکه 1 میلیون تومان شده بود .
یادتونه اخبار به مردم توصیه کرد پول هاشون رو به سمت بازار سکه نبرن؟ یک مدت بعد سکه رکورد زد .
ساده نباشید . خود دولتی ها هم پول هاشون رو به سمت جایی مثل بورس روانه نمیکنند .
دوست عزیز فقط برو دنبال سکه . بعدا دعام میکنی. از من گفتن بود .( اصلا هم سیاسی نبود این بحث همش اقتصادی بود )
سکه یا ارز. اگر مایل به کسب و کار هستید به نظرم دقت کنید. اوضاع بیزینس ها در ایران در سراشیبی هست....
به نظر من یه سایت تفریحی یا موزیک یا حالا هرچی دیگه بخر 2 3 تومن یه سایت خوب
راحت ماهی 1 تومن در میاد
من خودم فروختم 2 تومن ماهی 700 800 داشت ولی الان امار خیلی بالا تر رفته ماهی 1 تومن داره واسشون
هر کاری میکنی ، به پیشنهاد دوستان کولو نکن .
اولاً 3 تومن پولی نیست برای سرور ( من الان توی فکر کولو ام 15 تومن دارم بازم ... )
دوماً شما تخصص ندارید . فردا بیچاره مشتری باید تاوان اموزش های شما رو پس بده .
سوماً هاستینگ با این سرور شما اصلاً سود دهی نداره . فقط شما شاهد هستید در ماه حداکثر 1 تومن از حسابتون جا به جا میشه .
چهارماً ریسک هست .من میام یه سرور میگیرم 20 تومن . دستم بازه قیمتم رو 1/4 شما بکنم .پس شما میشید بازیچه دست بزرگان !
کلاً سرور و ... رو بیخیال شو .
اون دوستی هم که گفت لپ تاپ چیز خوبی هست الان . اگر بتونی جای خوبی خرید کنید . البته حدوداً داری با ارز پیش میری ، اما خب اگر یه خورده زرنگ باشی میتونی کارتو پیشرفت بدی .
طلا،سکه هم برای بلند مدت فکرش رو بکن .نه اینکه امروز بخری ، ببینی هر روز داره 10 تومن کم میشه عجله کنی بفروشی .
یه پیشنهاد دیگه هم خودم دارم پ.خ میکنم بهت .
پ.ن : این ها همه نظرات بنده بود و ممکن است درست یا غلط باشد . دعوا نکنید ! :دی
من هم دارم همینو میگم . حیف که دیگه پول تو دست و بالم نیست.
هر کاری بکنی در مقابل تورم پاسخگو نیست . یعنی اگه بخوای کار کنی لااقل باید سالیانه 30 درصد سود بتونی بگیری ازش. وگرنه... هیچی دیگه تازه با 30 درصد سود ارزش سرمایت حفظ میشه . اگه بخوای از پولت یک چیزی هم برا خودت بمونه و بتونی خرج کنی باید بالای 30 درصد سود کنی.
در کل اگه طلا بخری چند تا فایده برات داره .
هر چه قدر پول ملی تضعیف بشه سکه هم گرون میشه پس در نتیجه ارزش پولتون حفظ میشه .
هر چقدر قیمت طلا تو بازار جهانی افزایش پیدا کنه شما سرمایت بیشتر میشه ( دقت کنید از حفظ ارزش صحبت نمیکنم از افزایش سرمایه صحبت میکنم )
قیمت جهانی هر انس رو میتونی از چارت زیر ببینی .
http://www.kitconet.com/charts/metal..._en_usoz_2.gif
من به شخصه امیدوارم امسال تا 2200 تا بالا بره .
اگه دوستان میگن نیا تو هاستینگ به خاطر خودته و الا اگه شما وارد این کار بشید شاید یک پولی هم دست و بال ما رو بگیره .
انخاب با شماست دوست عزیز . من فقط چیزهایی رو که میدونستم گفتم . امیدوارم به دردتون بخوره.
شما با این همه پست نمیدونی با 3 ملیون چی کار میشه کرد؟ ( تو نت یا بازار ) @-)
به هر حال بخای ما بعد 6 ماه 4 ملیون بهت برمیگردونیم
( یک ملیون سود به همراه اصل سرمایه ) با تضمین