هر کسی بستگی به کارش قیمتی میده
اگر سایتی رو که طراحی کردین میدادین می شد دوستان نظر بهتری بدن
نمایش نسخه قابل چاپ
هر کسی بستگی به کارش قیمتی میده
اگر سایتی رو که طراحی کردین میدادین می شد دوستان نظر بهتری بدن
ولی خوب بازم قیمت این کار بستگی به خوتون داره....
بفرمایید این یک نمونه:
GalaxyStudio | استودیو کهکشونیه
قیمت گذاری بفرمایید.
ای سایت با 5 هزار تومان! چون اصلا طراحی نشده! فقط نصب وردپرس و قالبش هست که خیلی از هاستینگ ها رایگان هم انجام می دهند:
Envisioned Theme Preview
سلام،
این تم خیلی تغییر کرده و بخش هایی به ورد پرس اضافه شده. مثلا دانلودر عکس ها یا ....
نکته دقیقا همینه. من وقتی این سایت رو زدم، پول مشاوره رو گرفتم، که از مشتری (عکاس) بپرسم و تحقیق کنم ببینم دقیقا چی لازم داره. What suits his needs . متوجه شدید؟
دوست عزیز راست میگه شاید 5 هزار تومن. اما خوب مشتری نباید به همین فکر پول بده.
به نظر من هرچه قیمت ها منطقی تر باشه برای آینده وب بهتر است.
الان قیمت بدیم 5 تومان طرف واسه 10 نفر دیگه هم تعریف میکنه و اون 10 نفر هم به همین فکر هر قیمتی بدین میگن زیاده.
یه مبلغی بگیرین که ارزش کار خودتون رو بالا ببرین.
در هر صورت در صورت تمایل قیمتی که بهش میدین رو اعلام بفرمایید....
این رو من با حدود ۴۰۰ طراحی کردم. و ۲ ماه زمان برده.
نقل قول:
چون اصلا طراحی نشده! فقط نصب وردپرس و قالبش هست که خیلی از هاستینگ ها رایگان هم انجام می دهند:
نه هرکه چهره بر افروخت دلبری داند نه هرکه آینه سازد سکندری داندنه هر که کله کج نهاد و تند نشست کلاهداری و آئین سروری داندهزار نکته باریکتر ز مو اینجاست نه هر که سر بتراشد قلندری داند
ببینید نکته رو عرض کردم: وقتی که من صرف میکنم برای مشاوره هست نه css , js زدن. اینکه مشتری بتونه در حین پروژه ۳ بار حالت گرد یا صاف بودن منو ها رو عوض کنه.
ببینید اگر مشاوره داده بودین باید همه را یاداشت می کردین بعد وردپس مشاوره نداره
چه مشاوره ای
این سایت را ببینید قالبش را من طراحی کردم وردپرسه (بگذریم که شرکت تاریانا ) کمی دستکاری و خرابش کرده
کارلاک
این سایت را من با نظر مشتری زدم و فقط یک بار هم بیشتر حدود نیم ساعت باهشون صحبت نکردم
دیگه چرا سه جلسه؟؟؟؟؟