پاسخ : آغاز به كار انجمن تخصصي سيستم هاي مديريت محتوا - همه بخونند(نيازمند همكار)
بسم الله الرحمن الرحیم
تبریک میگم ان شاء الله موفق باشید
کمکی بود در اکثر سیستم ها درخدمتم(وقتم ولی کمه)
درپناه حق
پاسخ : آغاز به كار انجمن تخصصي سيستم هاي مديريت محتوا - همه بخونند(نيازمند همكار)
تو انجمن عضو شويد .
حداقل ميتونيد به برخي پرسش هاي كاربران پاسخ دهيد.
ممنون ميشم
دوستان به يه مدير براي بخش نيوك نياز دارم . هر روز 5 تا پست بده ماهي 10,000 ـومان ميدم
سایت جالبی بود.
امیدوارم موفق باشید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pc30
دوستان به يه مدير براي بخش نيوك نياز دارم . هر روز 5 تا پست بده ماهي 10,000 ـومان ميدم
سلام
ببخشید یه کمی زیاد نمیدین ؟! :دی
آخه فک کنم 5 تا پست در روز کمتر از 10 دیقه وقت بگیره.
به هرحال واستون ارزوی موفقیت میکنم :53:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aminreza
سلام
ببخشید یه کمی زیاد نمیدین ؟! :دی
آخه فک کنم 5 تا پست در روز کمتر از 10 دیقه وقت بگیره.
به هرحال واستون ارزوی موفقیت میکنم :53:
مزاح بود ؟؟!
دوستا انجمن هم كار سئوش تقريبا تمام شد @-)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pc30
مزاح بود ؟؟!
دوستا انجمن هم كار سئوش تقريبا تمام شد @-)
نه والا جدی گفتم
آخه واقعا 5 تا پست در روز هیچی نیست.
درهرصورت قصد دخالت یا خدایی نکرده جسارت نداشتم. سوءتفاهم پیش نیاد دوست عزیزم :53:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aminreza
نه والا جدی گفتم
آخه واقعا 5 تا پست در روز هیچی نیست.
درهرصورت قصد دخالت یا خدایی نکرده جسارت نداشتم. سوءتفاهم پیش نیاد دوست عزیزم :53:
موفق باشي
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pc30
ممنون از همه ي دوستان
خوش حال ميشم با شما همكاري داشته باشم
درود .
دوست عزیز چه طور میتونم کمکتون کنم ؟
در خدمتم .