میتونی از DLL ها استفاده کنی
البته تو دات نت
مثل KMPLAYER میتوتی از Marshaling استفاده کنی
فقط هاست فول تراست نیاز داری که با تهیه VPS این مورد حله
موفق باشید
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام
به خاطر اینکه کاربران می خواهند کلیپ ها را اپلود کنند و از آنجایی که معمولا نسبت به فیلم و سریال دارای حجم کم تری هستند من برای شما هاست را پیشنهاد می کنم . شما می توانید از یک هاست کم حجم تر برای سایت خود استفاده کنید و با تهیه ی یک هاست دانلود برای دانلود و اپلود کار خود را شروع کنید. با توجه به اینکه شما می توانید در صورت کم آوردن حجم میزان هاست خود را افزایش دهید. ضمن اینکه هزینه ی هاست به مراتب از سرور ها کم تر است و به هیچ وجه برای شروه سرور پیشنهاد نمی شود. شما می توانید بعد ها با توجه به پیشرفت سایتتان و میزان در آمدی که از آن کسب می کنید برای تهیه ی یک سرور مناسب اقدام نمایید.
---------- Post added at 04:28 PM ---------- Previous post was at 04:22 PM ----------
اضافه کنم بنده به شدت با نظر دیگر دوستان مخالفم....
به علت بالا بودن هزینه های سرور ... شروع کار با سرور ممکن است نتایج و بازخورد خوبی برای شما نداشته باشد... اگر اولین بار است که می خواهید چنین کاری را انجام دهید و تجربه ای در این زمینه ندارید به هیچ وجه استفاده از سرور را پیشنهاد نمی کنم.. باز هم با توجه به اینکه سایت شما یک سایت ارائه کلیپ آن هم در حجم های پایین است.
نه منظورم این نبود که روی فیلم زمان رو چاپ کنم میخوام مثله سایت آپارات - سرویس اشتراک ویدیو زمان روی عکس چاپ بشه روی عکس البته من عکسو از فیلم گرفتم باffmpeg ولی میخوام که زمان هم پایین عکس چاپ بشه مشکل حل شد دوست عزیز با gd حلش کردم ممنون بازم برای سوال های جدید تر میام
شروع هاست دانلود
بعد سرور مجازی .
در اخر سرور اختصاصی
شما اگه بخواهید حرفه ای کار کنید،
پیشنهاد من سرور اختصاصی هست البته با هارد ssd
به شخصه میخواستم اینکارو کنم وی پی اس میگرقتم :d