پاسخ : تقسیم سرور اختصاصی به چند سرور مجازی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
b_pcmaster
ماهانه 200 هزار تومان برای یادگیری خرج کردن اصلا منطقی نیست.درسته؟؟
بله دقیقا حرفتون متین هست
ولی ایشون گفتن که مبتدی نیستن و می خوان کار کنن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vps-baran.ir
بله دقیقا حرفتون متین هست
ولی ایشون گفتن که مبتدی نیستن و می خوان کار کنن
از صحبتهای استارتر کامل برمیاد که مبتدی هستند ، توضیح دادم ، اول یاد بگیرند بعد وارد کار بشند ، اینجوری مشتری هم آرامش خاطر خواهد داشت!
ممنون از همگی، برای توصیه ها، دیدگاه هاشون، خیلی به کارم اومد.
من در زمینه برنامه نویسی مهارت دارم ولی در زمینه سرور، مبتدی هستم، ولی امیدوارم با کمک شما و مطالب و آموزش ها در این زمینه هم به دانش هایی برسم.
من دقیقا منظور همتون رو فهمیدم، اما یک سوال برام پیش اومد، اینکه اگر مجازی ساز مثل همون os میشه، پس Os چی میشه، منظورم اینه، من سرور اختصاصی رو اگر گرفتم، بعد اولین کار اینه که مجازی ساز نصب کنم، و بعد با ساخت vps ها، روی vps ها ، os لینوکس یا ویندوز نصب کنم، درسته ؟
------------
یک سوال دیگه : تمام سایت هایی که خدمات میزبانی وب ارایه می دند، بعضی ها برای این کار از vps استفاده می کنند یا تماما vps هست ؟
------------
من در فکرم این بود که، مثلا یکی سرور اختصاصی میگیره، و با نصب centos ، که os سرور میشه، و نصب cpanel ، میتونه اکانت برای میزبانی وب بده !
با سرور مجازی می تونید تمام کارهاای که یک سرور اختصاصی انجام می دهد رو انجام دهید (به غیر از دادن وی پی اس از داخل خود وی پی اس!)
هاستینگهای معتبر از سرور اختصاصی برای هاستینگ استفاده می کنند
vmware خودش به عنوان os نصب میشه
وظیفه کنترل و تخصیص منابع به عهده vmware esxi خواهد بود و شما هر سیستم عامل دیگه ای رو با این سیستم عامل می تونید run کنید و منابعی که می خواهید به هر سیستم عامل بدید رو مشخص کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aligoli
ممنون از همگی، برای توصیه ها، دیدگاه هاشون، خیلی به کارم اومد.
من در زمینه برنامه نویسی مهارت دارم ولی در زمینه سرور، مبتدی هستم، ولی امیدوارم با کمک شما و مطالب و آموزش ها در این زمینه هم به دانش هایی برسم.
من دقیقا منظور همتون رو فهمیدم، اما یک سوال برام پیش اومد، اینکه اگر مجازی ساز مثل همون os میشه، پس Os چی میشه، منظورم اینه، من سرور اختصاصی رو اگر گرفتم، بعد اولین کار اینه که مجازی ساز نصب کنم، و بعد با ساخت vps ها، روی vps ها ، os لینوکس یا ویندوز نصب کنم، درسته ؟
------------
یک سوال دیگه : تمام سایت هایی که خدمات میزبانی وب ارایه می دند، بعضی ها برای این کار از vps استفاده می کنند یا تماما vps هست ؟
------------
من در فکرم این بود که، مثلا یکی سرور اختصاصی میگیره، و با نصب centos ، که os سرور میشه، و نصب cpanel ، میتونه اکانت برای میزبانی وب بده !
با درود
os یعنی نوع سیستم عامل که شامل. لینوکس. ویندوز..... میشه.
سرور اختصاصی بگیرید و نوع مجازی ساز که میخواید نصب میشه رو سرورتون.
بعد شما قادر به نصب کردن ( ویندوز-لینوکس-میکروتیک....) هستید.
واسه خدمات میزبانی هم از سرور اختصاصی و هم از سرور مجازی قابل استفاده هست که cpanel روی هر دو قابل نصب میباشد
با تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
_omid_
با درود
os یعنی نوع سیستم عامل که شامل. لینوکس. ویندوز..... میشه.
سرور اختصاصی بگیرید و نوع مجازی ساز که میخواید نصب میشه رو سرورتون.
بعد شما قادر به نصب کردن ( ویندوز-لینوکس-میکروتیک....) هستید.
واسه خدمات میزبانی هم از سرور اختصاصی و هم از سرور مجازی قابل استفاده هست که cpanel روی هر دو قابل نصب میباشد
با تشکر
من اگر بخوام سرور اختصاصی که میگیرم فقط هاستینگ ارایه بدم، دیگه نیازی به مجازی ساز نیست و مستقیم os لینوکس centos رو باید نصب کنم و cpanel هم روش ، درسته ؟
---------- Post added at 08:30 PM ---------- Previous post was at 08:20 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arman_gts
با سرور مجازی می تونید تمام کارهاای که یک سرور اختصاصی انجام می دهد رو انجام دهید (به غیر از دادن وی پی اس از داخل خود وی پی اس!)
وظیفه کنترل و تخصیص منابع به عهده vmware esxi خواهد بود و شما هر سیستم عامل دیگه ای رو با این سیستم عامل می تونید run کنید و منابعی که می خواهید به هر سیستم عامل بدید رو مشخص کنید
بله، البته ... خوب با عقل هم جور در نمیاد اگر بخوای در یک vps ، یک vps دیگر بسازی...
من در سایت vmare عضو شدم، و قسمتی هم هست که لایسنس داده و برای هر پک، کدهای دیگری، این لایسنس به چه معناست ؟ حتما باید زده بشه هنگام نصب ؟ اگر زده بشه چه مزیت هایی داره ؟
[QUOTE=aligoli;397211]من اگر بخوام سرور اختصاصی که میگیرم فقط هاستینگ ارایه بدم، دیگه نیازی به مجازی ساز نیست و مستقیم os لینوکس centos رو باید نصب کنم و cpanel هم روش ، درسته ؟
با درود
بله کاملا درسته
پیشنهاد بنده. چون تازه میخواین شروع کنین واسه هاستینگ میتوانین از سرور مجازی شروع کنید که هزینه اضافی واسه شروع کار نکنین. از ( VDS )
بعد که وارد کار شدید و دیدید فشار vds زیاد شده انتقال بدید رو سرور اختصاصی
با تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aligoli
قصد خرید که هست ولی خوب ترجیح میدم، تنظیمات رو خودم انجام بدم. با استفاده از تجربیات شما عزیزان و دیگران، به نتایج دقیق تری برسم و بعد حتما اقدام میکنم. ممنون برای ارایه تجربیاتتون به من.
---------- Post added at 12:44 AM ---------- Previous post was at 12:41 AM ----------
من شرایط ovh رو دقیقا نمیدونم، می تونید راهنمایی کنید ؟
---------------------
قیمت های سرورهای اختصاصی xlhost که هیچ اما سرورهای مجازیشون چرا انقدر گرون هست نسبت به گیگا و یا هتز ؟ نظری در این باره دارید ؟
با سلام
ovh شرایط خاصی نداره ولی کار کردن یک مقدار سخته باهاش وگرنه پینگ خوبی با ایران داره هم میتونید از نمایندگیشون کیمسوفی و هم خودشون تهیه کنید از خودشون بگیرید گرون تموم میشه ولی از کیمسوفی بگیرید ارزون تموم میشه
تنظیمات کارت شبکه لینوکس و ویندوز ovh رو آقای پارسیان تو انجمن قرار دادند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arman_gts
طی مطالبی که من خوندم ساخت وی پی اس روی وی پی اس هم ممکنه اگر منابع بالا باشه آرمان جان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
b_pcmaster
طی مطالبی که من خوندم ساخت وی پی اس روی وی پی اس هم ممکنه اگر منابع بالا باشه آرمان جان
در citrix xen server این کار امکان پذیر هست