دروود بر شما
مهر فرمایید،بفرمایید چی هست؟:دی
از دیگر دوستان که فرمودند بله،چجور ضمانتی؟
سپاس
نمایش نسخه قابل چاپ
دروود بر شما
مهر فرمایید،بفرمایید چی هست؟:دی
از دیگر دوستان که فرمودند بله،چجور ضمانتی؟
سپاس
به صورت خلاصه عرض می کنم ! این نوع کارانتی که SLA نام دارد در ایران اصلا پیدا نمی کنید !
در این گارانتی سرویس شما لحظه به لحظه دارای گارانتی می باشد !
اگر به صورت ناگهانی یک اتفاقی برای سرور پیش امد که بیش از 12 ساعت دان تام داشتید شرکت موظف است به شما خسارت پرداخت کند !
به صورت مثال : سرور بنده حدود 2 ماه پیش هاردش سوخت و گیگا در روز تعطیلی به سر می برد و همین تعطیلی منجر به دان شدن 3 روز سرور شد . بابت خسارت تمامی نمایندگان 2 ماه رایگان شارژ شدند و هاستینگ ها هم 3 ماه !
امیدوارم منظورم متوجه شده باشید :x
NovinServer عزیز گارانتی یعنی همین دیگه !
ما هم یک مشکل چند ساعته پیش اومد واسمون (حدود 6 ساعت) یک هدیه به عنوان خصارت به کاربر ها دادیم ! با اینکه جزء 99.9% هم بود !
یعنی تا قبلش آپتایم 100 بود !
موفق باشید
دروود
راستش تا کنون به جز در زمینه سخت افزار(آن هم چند شرکت )چنین پشتیبانی و مسئولیت پذیری در ایران ندیده بودم!!
بسیار نیک است...
بله ، در ابتدا عرض کردم هیچ شرکتی این کار را انجام نمی دهد !
با خود شرکت پرشین هویز هم صحبت شده انها هم دارند این مسئله را به صورت رسمی اجرا می کنند !
جالبه بدونید از موقعی که این کار را پرشین هویز می کنه مشتری هاش ضربه یه در 5 شده !
الان 4 تا سرور vps فقط برای لینوکس داره که تا خر خره پره ! شنیدم فردا می خواهند پنجمیش هم افتتاح کنند !
اگر گارانتی درست و حسابی باشه ، اعتماد هم خود خود بالا می رود در نتیجه مشتری احساس راحتی می کنه و فروش بالا می رود ! :67:
دروود
شرکت ایران هاست هم گویا پشتیابنی بسیار خوبی دارند(با این سخنی که فرمودند)آیا میشه از دو جا سرور بگیریم؟:دی
با دروود
برای نمایندگانتان،دامنه را با چه بهایی ثبت می کنید؟
نقل قول:
10GB
Bw 100GB
10.000T
==========
5GB
Bw Unlimited
10.000 T
سایر امکانات رسیلر:
1- پنل قدرتمند سی پنل
2- اعطای نمایندگی ثبت دامنه ملی و بین المللی (ملی 50% تخفیف، بین المللی رایگان)
3- ثبت دامنه ملی 3600 تومان
4- ثبت دامنه بین المللی 8000 تومان
و ....
با دروود بر وبرنگ گرامی
من متوجه نشدم،شما یک بار نوشته اید 10 gig یک بار نوشته اید 5 گیگ!!!حال کدام است؟
------
دوستان گرامی تا بدینجای کار،پیشنهاد های وبرنگ گرامی،و ایرانی هاست و نوین سرور را نیک تر ددم!
اگر مهر فرمایند به واپسین پرسش،که بهای ثبت دامنه برای نمایندگان را پاسخ بفرمایند سپاسگزار می شوم.
سلام
من 5 گیگ هاست با پنل دایرکت ادمین و اپ تایم 100% و پرت 100 مگ را میدم ماهی 10.000
سرور کاندا هستن و سایت هایی مثل باشگاه شیرین فراز و سایت خبری متذکر(وابسته به قالی باف) و چندین هیئت را روی سرور مون داریم
میتونم اکانت تست هم بتون بدیم
شما باید به غیر از قیمت کیفیت وسرعت لود شدن سایتا را هم در نظر داشته باشید و همیچنین اپ تایم سرور
جهت اطلاعات بیشتر با شماره 09137037806
-09370940090
تماس بگیرید یا به سایت www. parsa-host .com مراجعه کنید