سلام
بله فیس بوک به همین ترتیب عمل می کنه
به قول جولین اسانژ بنیان گذار سایت ویکی لیکس "فیس بوک مخوف ترین ماشین جاسوسی قرن است"
نمایش نسخه قابل چاپ
نمیدونم چقدر با من موافق هستید ولی واقعا یک جنگ که کارهای خیلی کثیفی هم برای پیروزی انجام میشه
مثلا گوگل برای اینکه هنوز روی پا بمونه و رقیبی نداشته باشه میدونید چند صد هزار شرکت که ایده های نو میدادند را خرده فیس بوک هم به همین صورت هست
کارهایی میکنند که فیس بوک فیس بوک بماند
صد درصد فعالیت های اقتصادی دیگری هم دارند اخه این همه پولا که نمیتونند بزارند تو جیبشون روی کارهای دیگه سرمایه گذاری میکنند
بله منم شنیدم که سهامش قرار وارد بورس بشه
طبق گزارش های معتبر منابع خبر غربی ظاهرا فیس بوک حجم زیادی منابع مالی از سران و قدرت های برخی کشور ها دریافت می کند . دلیل به بنده مربروط نیست و در این زمینه هم وظیفه ی جوابگویی به دوستانی که در یک تاپیک کمین می کنند یک نفر پست ارسال کند و شروع کنند .... ندارم.در کل این خبری هست که در تائید شده اگر خیلی کنکاو هستید و زبان انگلیسی خوبی دارید در گوگل سرچ کنید مطمئنا منابع انگلیسی زیادی در این زمینه وجود دارد . :53:
دوست عزیز تو اینکه فیس بوک داره اطلاعات کاربران رو می فروشه شکی نیست
من می خوام بدونم غیر از این دو سه مورد که دوستان فرمودن راه دیگه ای هم داره؟
چون ظاهران تویه ایران تمام سایت ها فقط پشتوانه شون تبلیغات بنری یا فروختن چهارتا کالا بوده
خوب اینطوری که نمی شه از نت پول دراورد
چه کاریه که سایت بزنی از اول می روی یک فروشگاه می زنی دیگه و به جای اینکه اون همه پول رو برای سایت خرج کنی می ری برای فروشگاه تبلیغ می دی
امیدوارم متوجه منظورم من شده باشید
از دوستان کسی دیگه اگه اطلاعات داره لطفا دراختیار بذاره و یا منابع خارجی؟
راستی در این زمینه هیچ کتاب فارسی وجود نداره؟
با سپاس
پ.ن: دوستان لطفا بحث رو منحرف نکنید
متاسفم با این لحن صحبت می کنم ، شما از آن دسته ایرانی هایی هستید که فقط برای اعتقادات بدون پایه و اساس خودتون ارزش قائل هستید . یک دسته آدم ها ذاتشان به این شکل هست که فقط ذهنیت خودشون را قبول دارند . حالا شما فرض کن این آدم عنوان میکند : الان شب هست ، بنده خودم را اینجا ..... کنم که این ادم را متوجه کنم الان خورشید وسط آسمون تشریف داره باز هم سودی نداره ! این مساله را تجربه کردم !
فرمودید زبان انگلیسی بلد نیستید . خوب سرچ نکنید! اجباری نیست ! بعدا که انگلیسی یاد گرفتید سرچ کنید ! بنده هم نظر شخصی خودم را با توجه به اطلاعاتی که داشتم ( درست یا غلط ) در تاپیک گفتم و پیش بینی می کردم بعضی ها در کمین تاپیک هستند ! ( طبق عادت دیرینه ما ایرانی ها که همیشه دوست داریم دیگران را متوجه کنیم :"حرف ما درست هست" ) در ثانی وظیفه بنده نیست برای شما سرچ کنم !! شما صاحب اختیار هستید نظر بنده را قبول کنید و یا نکنید !!! بنده برای نظر شما احترام قائل هستم !
موفق باشید:53:
ببینید فروش اطلاعات کاربران در فیسبوک صورت میگیره! اما این فروش آن فروشی نیست که شما فکر می کنید.
مثلا همین شرکت مخابرات ایران هم اطلاعات مردم را می فروشد! بله می فروشد! وقتی شما به یک سرویس ارسال پیامک درخواست ارسال sms به پزشکان را می دهید فکر می کنید بانک این شماره ها از کجا میاد؟ وقتی سفارش ارسال sms به شماره های شهر کرج را می دهید فکر میکنید این شماره ها از کجا میاد؟ البته شرکت مخابرات خدمات ارسال را انجام می دهد و هیچ شماره تلفنی به شما نمی دهد! اگر بدهد که دیگر نمی تواند کاسبی کند. پس بانک اطلاعاتی را به شما نمی دهد تا سود خود را محفوظ بدارد و ضمنا حریم شخصی افراد را هم تا حدی حفظ کند و در ضمن تبلیغات مورد نظر شما را به صورت هدف دار به پزشکان ارسال می کند. این نوعی فروش اطلاعات است.
بله، فیسبوک هم از این نوع فروش اطلاعات استفاده میکند. نه اینکه بیاد بگه آقای علیرضا .... متولد .... با شماره موبایل .... این پست را زده! نه اگر یکبار اینکار را مخصوصا در اروپا و آمریکا بکند به یکباره 800 میلیون عضو آن به 1000 نفر میرسد! نگید مخفیانه اینکار رو می نه! چون اگر بگید پس شما از کجا فهمیده اید؟ شما از همه اعضای فیسبوک زرنگ تر هستید و فقط شما فهمیده اید که اطلاعاتتان در فیسبوک فروش میره!؟
بله در سایت خاصی مثل "بالاترین" به راحتی ip نویسنده به دولت جمهوری اسلامی فروخته می شود و البته با مبلغ بسیار بالا و می بینید که فردا از اطلاعات میرن دنبال طرف! چیزی که خودم مستقیما در جریانش بودم. البته به دلیل استفاده از ابزارهایی عبور از ف ی ل ت ر و همچنین اطلاعات دروغین افراد، اعضای آن خیالشان کمی راحت است و باز هم به فعالیت ادامه می دهند.
همچنین است سایت " کلوب " ایران که در جریان کامل زیر نظر بودن آن هستم. چرا که یک روز یکی از دوستان دورم که عضو یک ارگانی است نزد من آمد و گفت به همسر بگو از این فعالیت ها در کلوب نکنه! ( این شخص اصلا نمی دانست همسر من کی هست البته به خیال من ) وقتی هم رفتم خانه دیدم خودشون لطف کردند و پست ها و والپیپر همسر من را تغییر داده اند.
خلاصه اینه بله فیسبوک اطلاعات رو می فروشه! اما نه آنطور که دیگه بهش احتیاجی نداشته باشند. فروش اطلاعات یعنی همین تبلیغات هدفدار و البته در شرایطی که قوانین کشورش هست ( مثل کشور ما ) اگر حکم قضایی در خواست اطلاعاتی از فیسبوک بکنه حتما و بدون دریافت وجه بایستی در اختیار نهاد مربوطه بگذاره!