پاسخ : فروش ویژه نوروزی سرور مجازی با 50% تخفیف !! فقط 5000 تومان !! تحویل فوری !! پشتیبانی 24 ساعته واقعی !! 7 روز گارانتی بازگشت وجه !!
سلام یک 3 ماهه سفارش و پرداخت کردم فقط تو ثبت نام، کامل بلد نبودم همه گزینه های هاست و .... را یه چیز نوشتم چک کنید اشتباه ننوشته باشم
الوان
ممنون از شما
پاسخ : فروش ویژه نوروزی سرور مجازی با 50% تخفیف !! فقط 5000 تومان !! تحویل فوری !! پشتیبانی 24 ساعته واقعی !! 7 روز گارانتی بازگشت وجه !!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alvan
سلام یک 3 ماهه سفارش و پرداخت کردم فقط تو ثبت نام، کامل بلد نبودم همه گزینه های هاست و .... را یه چیز نوشتم چک کنید اشتباه ننوشته باشم
الوان
ممنون از شما
خواهش می کنم
در حال آماده سازی سفارشتون هستیم.
با تشکر...
ظرفیت این سرور تمام شد. در حال آماده سازی سرور دیگر هستیم. به محض آماده شدن در تاپیک اطلاع رسانی خواهد شد.
با تشکر
ip برای پینگ ؟
با تورنت مشکل ندارید ؟ فایل های من کپی رایت هستن
سرعت پورت برای هر یوزر چقدر است ؟
با اسکریپت نال شده مشکل ندارید ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alfavps
ip برای پینگ ؟
با تورنت مشکل ندارید ؟ فایل های من کپی رایت هستن
سرعت پورت برای هر یوزر چقدر است ؟
با اسکریپت نال شده مشکل ندارید ؟
آی پی براتون پیغام خصوصی شد.
در مورد تورنت و فایل های دارای کپی رایت و اسکریپت نال شده هم باید بگم که روی دیتاسنتر های ovh قوانین کپی رایت اجرا میشه، منتها تا زمانی که شکایتی ازتون نشه می توانید استفاده فرمایید. در صورت آمدن شکایت فایل هاتون را منتقل می کنیم.
پورت هم بین 100mb هست که بین vps ها به اشتراک گذاشته شده است.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ServerMelli.com
ظرفیت این سرور تمام شد. در حال آماده سازی سرور دیگر هستیم. به محض آماده شدن در تاپیک اطلاع رسانی خواهد شد.
با تشکر
منتظریم برادر!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aspmaker
منتظریم برادر!!
انشاالله تا فردا آماده ارائه به دوستان خواهد شد.
با تشکر...
از جناب داداشی 2عدد وی پی اس تهیه کردیم واقعا کیفیت و برخوردشون با مشتری عالیه
امیدوارم تا انتها همین رویه رو ادامه بدن
به امید خدا سرویس سوم هم فردا بعد از آماده سازی سرور جدیدشون سفارش میدیم
در کل با این سطح قیمتی مناسب کیفیت عالیه و تایید میشن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iranian-portal
از جناب داداشی 2عدد وی پی اس تهیه کردیم واقعا کیفیت و برخوردشون با مشتری عالیه
امیدوارم تا انتها همین رویه رو ادامه بدن
به امید خدا سرویس سوم هم فردا بعد از آماده سازی سرور جدیدشون سفارش میدیم
در کل با این سطح قیمتی مناسب کیفیت عالیه و تایید میشن
خواهش می کنم دوست عزیز
شما لطف دارین. ما فقط انجام وظیفه می کنیم...
این نظر لطف شماست...
سلام بنده با این که برای اولین بار بود که دارم سایت راه اندازی میکنم ولی جناب داداشی با صبوری و حتی نیمه های شب جواب سولات بنده که کاملا هم ابتدایی بود (مثل آمزش ریموت کردن و ...) رو با صبوری و دلسوزی دادن و اگر مشکلی بوده از آماتوری بنده بوده و خیلی از ایشون سپاسگزارم به دوستان هم توصیه میکنم فرصت رو از دست ندن با این قیمت های خوب و پشتیبانی بسیار مودبانه و فنی