پاسخ : فروش ویژه سرور های اختصاصی انگلیس - 3ماه اول نصف قیمت - آیپی رایگان (Redstation)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
_omid_
لطفا قیمت هزینه نصب ایپی به ریال
صفحه اول گزاشته بودم
نقل قول:
و آیپی رایگان داده میشه برای 3ماه ( بعد 3ماه پول آیپی گرفته میشه ) و شامل 92800 تومان هزینه راه اندازی هست برای هر ساب نت
پاسخ : فروش ویژه سرور های اختصاصی انگلیس - 3ماه اول نصف قیمت - آیپی رایگان (Redstation)
سلام یعنی اگر ۱۵ تا آیپی برای ۳ ماه اول بخواهیم مجانی هست ؟ یا نه باید پول ستاپ را بپردازیم ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nesta
سلام یعنی اگر ۱۵ تا آیپی برای ۳ ماه اول بخواهیم مجانی هست ؟ یا نه باید پول ستاپ را بپردازیم ؟
پول ستاپ باید پرداخته بشه
سرور جدید اضافه شد
16 هسته ای و 128 گیگ رم
بدلیل کمبود قطعات استوک در دیتاسنتر سرور ها دیتر تحویل داده میشوند
متن کامل:
نقل قول:
Please be advised due to a delivery delay, the following models are delayed until the 14th of March:
D5-430, D5-690, D5-880, D5-430X, D5-690X, D5-880X, D5-XF3
We apologise for any inconvenience - orders will be processed in the order received.
امکان نصب ویندوز تریال هست نه کرک شده
فکر کنم این دیتاسنتر سخت افزار رو ارائه میده برای نصب سیستم عامل اختصاصی درسته ؟ drac
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
HADEE_16
امکان نصب ویندوز تریال هست نه کرک شده
فکر کنم این دیتاسنتر سخت افزار رو ارائه میده برای نصب سیستم عامل اختصاصی درسته ؟ drac
سلام
میتونید مجازی ساز نصب کنید سپس روش ویندوز بریزد
بله برای سرور های ذکر شده drac داده میشه میتونید خودتون سیستم عامل نصب کنید
بدون مجازی ساز چطور
به صورت مستقیم نمیشه روش ویندوز نصب کنم
drac رو به ما میدید یا دست خودتونه
ریبوت و غیره رو چطور
کلا چی به کاربر میدید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
HADEE_16
بدون مجازی ساز چطور
به صورت مستقیم نمیشه روش ویندوز نصب کنم
drac رو به ما میدید یا دست خودتونه
ریبوت و غیره رو چطور
کلا چی به کاربر میدید
drac به خود شما میدیم
هر اطلاعات تکمیلی به جزو پنل به کاربر داده میشه
سفارشات دوستان تحویل داده شد
از طریق سایت پیگیر باشید