پاسخ : لایسنس کسپراسکی 2012
سوالی برای من پیش اومده در مورد لاینس پولی و تریال یک ماهه آنتی ویروس کسپرسکی : فرقی بین این دو در تامین امنیت وجود داره ؟ چون شخصا یکبار که پروسه آپدیت آنتی ویروس کسپرسکی رو نگاه می کردم تا 75 درصد آهسته آپدیت میشد ولی به یکباره این 25 درصد باقی مونده رو سریع دانلود کرد . فکر می کردم در لاینس نسخه تریال یک ماهه یا لاینس های موجود در نت به درستی آپدیت نمیشه .
این حدس من دسته؟
پاسخ : لایسنس کسپراسکی 2012
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dertgtr
سوالی برای من پیش اومده در مورد لاینس پولی و تریال یک ماهه آنتی ویروس کسپرسکی : فرقی بین این دو در تامین امنیت وجود داره ؟ چون شخصا یکبار که پروسه آپدیت آنتی ویروس کسپرسکی رو نگاه می کردم تا 75 درصد آهسته آپدیت میشد ولی به یکباره این 25 درصد باقی مونده رو سریع دانلود کرد . فکر می کردم در لاینس نسخه تریال یک ماهه یا لاینس های موجود در نت به درستی آپدیت نمیشه .
این حدس من دسته؟
در مورد تریال و پولی هیچ فرقی نمی کنه همه از درست آپدیت می شه حالا 25٪ آخر سریعتر رفته بسته حجم فایلهایی داره که در حال آپدیت می باشد چون وقتی بعضی فایلها حجمشون بالاست با توجه به سرعت اینترنت یک مقدار کند پیش می ره البته اینم اضافه کنم که حجم آپدیت در ورژن 2013 خیلی پایینتر اومده